margi53 írta:Kedves Rita!
Hálás köszönet ezért a sorozatért! Sajnos az utolsó részekkel elmaradtam, ugyanis tönkrement a külső vinyóm, amire letöltögettem a sorozatokat

Újra kezdhetem az egészet, már amihez még megtalálom, hogy honnan töltöttem le és a feliratokat is hozzá (sajnos nagyon sokat töröltek már azóta az általam használt letöltő oldalakról, pl. itt sem él a Pretty Li Hui Zhen két letöltő linkje, az Avistazon kívül, de szerencsére a videán fenn van, onnan le tudom szedni.)
Ezt is újra kell töltenem...
Remélem találsz kedvedre való fordítandó sorozatot, bármi is legyen, biztos jó lesz. Még egyik általad fordított sorozatban sem csalódtam.

Kedves Margó! Nagyon szívesen! Nagyon bosszantó lehet, hogy a több éve gyűjtögetett sorozataid, felirataid megsemmisültek.
Nekem is az összes általam fordított sorozat fent van két külső winchesteren, meg a megán
vagy a Videán, hogy biztosan meglegyen valahol, ha esetleg törölnék, vagy tönkremenne valami.
Lehet, hogy megtaláltam a sorozatomat. A Vikin fordítják nagyon lassan, és úgy tűnik nem tették
ki máshová, legalábbis a kereső szerint. Ha így van, akkor megnézek belőle pár részt, és elkezdem
fordítani.