boszorkany írta:Kedves Rita!
Mit mondjak?Azt kaptam ,amit vartam,ideszegezett a szekembe a legujabb sorozatod. Nagyon-nagyon tetszett,igaz,nagy lorajongo vagyok.
Nemelyik hegy olyan volt,mintha csak festve lenne,fantasztikusan szepek,persze innen nezve.
Nem csodalom,hogy a lovak feltek a kotelen atsiklani,micsoda magassagban suhantak!A fuggohidnal azt figyeltem,hogy nagyon erosre keszithettek,hogy szinte kilenges nelkul atmentek rajta,meg akkor is,ha a lovak fegyelmezettek voltak.(de az osszsuly se rengette meg a hidat)
Az a fabol faragott,mondhatni csak egy talpra keszitett lepcso!Csak amultam milyen magabiztosan lepkedett felfele rajta. (manapsag en mar ket kezzel kapaszkodok a korlatba,ha fel kell menjek az emeletre
Olvastam a huncutkodo kerdesedet a ket ferjrol. Szerintem,ha mindketten otthon vannak,akkor atengedi a hazateronek,mivel o nelkulozte addig a hazaseletet. (persze ez csak felteves reszemrol)
Nagyon tetszett az is,amikor az elkoborolt lovakat visszahoztak es mondta a ferfi;hogy ez a fiatalok dolga.Mennyire tisztelik az idoseket,irigylesre melto.
Egy szo,mint szaz,hatalmas elmenyben volt reszem,koszonom Neked.
Kedves Éva! Még egy klassz hozzászólás! De jó! Eddig is nagyon örültem ennek a sorinak,
de amióta az első részhez ennyi pozitív vélemény érkezett, még jobban örülök! Mégis csak
az a jó, ha nemcsak engem, hanem többünket elszórakoztat.
Igazad van! Én is megállapítottam, hogy a jelenetek némelyike olyan volt, mintha stúdióban
vették volna fel, és festett papír hegyeket tettek volna a háttérbe. De ezt csak azért éreztem
így, mert ilyen gyönyörűséget még nem láttam:
A lovak minden szempontból megfelelnek erre a nehéz feladatra. Okosak, értelmesek, könnyen
betaníthatóak, és az embert elfogadja társának. Mennyi múlott az ő fegyelmezettségükön!
17 ember tartott kordában 50 lovat! Még normál terepen sem könnyű, hát még az ösvényen!
Csodálatos együttműködés az állat és az ember között! Mindkét félnek a legjobb tudása kellett
hozzá.
Nagyon szívesen az élményt!