Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni az avistazra meghívót? Előre is köszönöm [email protected]
AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül
-
Re: AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül
Jojosi írta:Sziasztok!
Szívesen küldök meghívót, van:111331.08 bonusom.
A fordítóknak köszönöm az eddigi munkájukat.
Sziasztok!
Nem tudom, ezt Jojosi látja-e még, de ha van neki, vagy esetleg valaki másnak lehetősége meghívót küldeni, azért nagyon hálás lennék!!!
E-mail címem elküldöm privatban.
Köszönöm én is a sok-sok fordítást!
Rolandito
Sziasztok!
Érdeklődöm, tudna-e valaki segíteni, és meghívót küldeni részemre az AvistaZ-re, nagyon hálás lennék érte! Imádom a dél-koreai sorozatokat, és úgy olvastam, a magyar feliratokhoz onnan lehet a legegyszerűbben megszerezni a hozzáillő részeket. Ígérem, hogy precíz szabálykövetéssel hálálnám meg a meghívó személy kedvességét és bizalmát! nyakacskanepmaria[kukac]gmail[pont]com
Előre is nagyon köszönöm!
Érdeklődöm, tudna-e valaki segíteni, és meghívót küldeni részemre az AvistaZ-re, nagyon hálás lennék érte! Imádom a dél-koreai sorozatokat, és úgy olvastam, a magyar feliratokhoz onnan lehet a legegyszerűbben megszerezni a hozzáillő részeket. Ígérem, hogy precíz szabálykövetéssel hálálnám meg a meghívó személy kedvességét és bizalmát! nyakacskanepmaria[kukac]gmail[pont]com
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy avistaz meghívót, ha lenne valakinek azt nagyon megköszönném.
Ismerem a torrent szabályokat és be is tartom.
Évek óta használom az ncore-t, sajnos azon nincsenek fent azok a filmek amiket itt tudnék megnézni. Gyors internetem van, 0-24 ben tudok visszatölteni.
Hálás köszönet előre is.
Szeretnék egy avistaz meghívót, ha lenne valakinek azt nagyon megköszönném.
Ismerem a torrent szabályokat és be is tartom.
Évek óta használom az ncore-t, sajnos azon nincsenek fent azok a filmek amiket itt tudnék megnézni. Gyors internetem van, 0-24 ben tudok visszatölteni.
Hálás köszönet előre is.