Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni az avistazra meghívót? Előre is köszönöm [email protected]
AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül
-
Re: AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül
Jojosi írta:Sziasztok!
Szívesen küldök meghívót, van:111331.08 bonusom.
A fordítóknak köszönöm az eddigi munkájukat.
Sziasztok!
Nem tudom, ezt Jojosi látja-e még, de ha van neki, vagy esetleg valaki másnak lehetősége meghívót küldeni, azért nagyon hálás lennék!!!
E-mail címem elküldöm privatban.
Köszönöm én is a sok-sok fordítást!
Rolandito
Sziasztok!
Érdeklődöm, tudna-e valaki segíteni, és meghívót küldeni részemre az AvistaZ-re, nagyon hálás lennék érte! Imádom a dél-koreai sorozatokat, és úgy olvastam, a magyar feliratokhoz onnan lehet a legegyszerűbben megszerezni a hozzáillő részeket. Ígérem, hogy precíz szabálykövetéssel hálálnám meg a meghívó személy kedvességét és bizalmát! nyakacskanepmaria[kukac]gmail[pont]com
Előre is nagyon köszönöm!
Érdeklődöm, tudna-e valaki segíteni, és meghívót küldeni részemre az AvistaZ-re, nagyon hálás lennék érte! Imádom a dél-koreai sorozatokat, és úgy olvastam, a magyar feliratokhoz onnan lehet a legegyszerűbben megszerezni a hozzáillő részeket. Ígérem, hogy precíz szabálykövetéssel hálálnám meg a meghívó személy kedvességét és bizalmát! nyakacskanepmaria[kukac]gmail[pont]com
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy avistaz meghívót, ha lenne valakinek azt nagyon megköszönném.
Ismerem a torrent szabályokat és be is tartom.
Évek óta használom az ncore-t, sajnos azon nincsenek fent azok a filmek amiket itt tudnék megnézni. Gyors internetem van, 0-24 ben tudok visszatölteni.
Hálás köszönet előre is.
Szeretnék egy avistaz meghívót, ha lenne valakinek azt nagyon megköszönném.
Ismerem a torrent szabályokat és be is tartom.
Évek óta használom az ncore-t, sajnos azon nincsenek fent azok a filmek amiket itt tudnék megnézni. Gyors internetem van, 0-24 ben tudok visszatölteni.
Hálás köszönet előre is.
Sziasztok!
Szeretnék én is az Avistazra bejutni, ha valakinek lenne esetleg meghívója, kérem szánjon meg.
Előre is köszönöm.
Szeretnék én is az Avistazra bejutni, ha valakinek lenne esetleg meghívója, kérem szánjon meg.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni az avistazra meghívót?
Előre is köszönöm
eMail: [email protected]
Charrie
Valaki tudna nekem küldeni az avistazra meghívót?
Előre is köszönöm

eMail: [email protected]
Charrie
Sziasztojk, valaki kuldene nekem Avistaz meghivot? Nagyon szepen koszonom elore is
email: [email protected]
email: [email protected]
Ha esetleg valaki tudna meghívót Avistaz-ra, nagyon örülnék ha küldene. Köszönöm. 

Sziasztok !
Szeretnék kérni egy AvistaZ meghivót , remélem valaki tudna küldeni.
9 éve használom az Ncore-t tehát tisztában vagyok a seed-el és hogyan működik egy torrentoldal.
Email : tomi.kulcsar(kukac)gmail.com
Szeretnék kérni egy AvistaZ meghivót , remélem valaki tudna küldeni.
9 éve használom az Ncore-t tehát tisztában vagyok a seed-el és hogyan működik egy torrentoldal.
Email : tomi.kulcsar(kukac)gmail.com