The World of the Married (Házasélet)

Moderátor: kuncili

Avatar
kuncili
Hozzászólások: 108
Csatlakozott: 2020. április 5. 18:40

Re: The World of the Married (Házasélet)

HozzászólásSzerző: kuncili » 2020. május 31. 19:55

Tofalár írta:Kedves kuncili!
A napokban végig néztem az egészet. A színészek nagyon odatették magukat, de Kim Hee Ae nekem megint majdnem leugrott a képernyőről.
Feszültség az volt végig rendesen, persze nem csoda. Ennyi önsorsrontó,egymás életét mindenféle józanság , gátlás nélkül rommá taposó lelki nyomorék ember tudta diktálni a tempót.
Érdekes , hogy egyesek bizonytalanok voltak a végével kapcsolatban. Hát nem tudom. A homályos alak nálam rögtön a fiú volt.
Sun-Woo mozdulatainál ,gesztusainál a monológja nélkül is rögtön látszott, hogy valamiféle feloldozást érzett. Neki is kijárt, hogy egy ideig ne érezhessen ilyent. A srác biztosan azért tért vissza, mert sikerült lemosnia magáról a sok ráerőszakolt nyomort, mocskot. És ami homályos, az nem pontosan megfogható, tehát nem tulajdonolható, nem bántható. Sun-Woo talán ezért volt képtelen arra, hogy hirtelen élesben merje látni a fiát. De abban biztos vagyok, hogy a végén az ő szemén keresztül láttunk. Szóval nekem ez így jött le.
Még egyszer köszönöm a fordítást!


az jó, ha majdnem leugrik a képernyőről? bocsi, ezt a kifejezést nem ismerem :D

igen, nekem is világos volt a vége, de aztán olvastam sok helyen, hogy sokaknak nem volt az, hogy azt hitték Sun Woo megőrült és képzeli az egészet, stb. aztán kitalálták, h a megoldás az elrejtett fényképen volt, bár én nem hiszem, h szándékosan tették oda. aztán az interjúkban a srác elmondja, hogy de, igen, hazament. ezért értem meg, hogy van akiben maradnak kétségek.
szerintem az elméleted zseniális arról, hogy miért homályosan jelenik meg a gyerek. ^:)^
a fordítást nagyon szívesen, örülök, hogy megnézted és elmondtad, mit gondolsz róla :-)
____________________
"Do we always need a catastrophe to remind us that we're all people?" (Barbra Streisand)
Avatar
Danna
Hozzászólások: 123
Csatlakozott: 2017. február 9. 20:07

Re: The World of the Married (Házasélet)

HozzászólásSzerző: Danna » 2020. június 15. 21:31

kuncili írta:
szia! köszönöm, hogy végig itt voltál és hoztad a képeket   remélem, a sorozat is tetszeni fog majd. én még mindig a hatása alatt vagyok, régen nem volt már ilyen. 


Szia, igazán nincs mit, szívesen! ;)
(Már 2x tűnt el az irományom, igyekszem rövidíteni....... 8-| )

Hűű.. nagyon-nagyon tetszett, a hatás nálam sem maradt el.  :-ss

Nagyon különleges dráma, és a cselekménye szinte ördögi. Tulajdonképpen vonzza az érzelmeket, a barátságok és az emberek mindennapi kapcsolatának valósághű ábrázolása az egész. Elképesztő feszültséget generál, életszerűen megmutatja, hogy mennyire bonyolultak az emberek. Minden karakter óriási hibákat mutat, de ez sokkal jobbá teszi a drámát. 
Kim Hee Ae abszolút favorit, hihetetlen színésznő, lenyűgözően ábrázolja a NŐT. Szeretem a karakterét, azért, mert olyan erős, képes harcolni, megragadni mindent amennyire csak képes, hogy megvédje azt, ami igazán fontos neki, habár kissé frusztráló, hogy képtelen a veszteséget elviselni. Neki is megvannak a saját gyengeségei. 
Park Hae Joon a maga szerepében szintén lenyűgöző. Annyira frusztráló volt az ambiciózus megjelenésével, határtalan önzősége már szánalmas.
Han So Hee remekül játszotta a karakterét, illett is hozzá, de mint Lee Da Kyung.. nos, a legkisebb mértékben sem tudtam együtt érezni vele. 
Egyébként a sori kellőképp magával ragadó, intenzív, gyors ütemben halad...  egy óriási érzelmi hullámvasút. Hab a tortán, a történet kiszámíthatatlansága, az emberek rendkívüli összetettsége, de ez a szépsége.(?) Összességében remekmű ez a dráma, feltárja a házasság, a kapcsolatok és az ember "sötét" oldalát. 
Mit is üzen? A gyűlölet nem a szeretet ellentéte, hanem annak bizonyítéka,(?) és valahol emlékeztet arra, hogy milyen fájdalmas a csalás, és milyen nehéz újra összerakni magát az embernek a legfélelmetesebb árulás után. 
 
Sajnálom, hogy néhány történetszál függőben maradt. :(

onna írta:Kim Hee Ae remek színésznő, nagyon jól játszott, de bár itt nem szerepelt Ji Jin Hee, meg kell védenem, mert ő egy zseniális színész szerintem nincs rezzenéstelen arca, nemhogy fapofája lenne.... Ha csak visszagondolsz a Palota ékkövében alakított szerepére, vibrált körülötte a levegő. Ott kedveltem meg.

Osztom onna véleményét..  \:D/

kuncili írta: .......megnézem a Mistyt és utána hátha megváltozik a véleményem    

JJH jó színész.. :-? nem gondolom, hogy ez szimpátia kérdése. :ympeace: ( Az I have a Lover-t is kár lenne kihagynod!)   

Ismételten köszönöm a munkádat, remek volt! :) \:D/

Kép
rita73
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2019. október 19. 9:23

Re: The World of the Married (Házasélet)

HozzászólásSzerző: rita73 » 2020. július 6. 21:57

Köszönöm hogy láthattam ezt a remek sorozatot.Színészek remekül szerepeltek :) ;;)
Jóbi Éva
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2017. október 5. 23:10

Re: The World of the Married (Házasélet)

HozzászólásSzerző: Jóbi Éva » 2020. július 18. 22:44

Köszönöm szépen. :)

Vissza: “Korea”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég