Műfaj: romantika / dráma / családi / történelmi
Részek száma: 17
Vetítette: ONE31
Vetítés kezdete: 2022.10.03. - 2022.11.28.
Időtartam: 17 x 70 perc
Ország: Thaiföld
Nyelv: thai
Főbb szereplők:
Spoiler: mutasd
Történet:
A cselekmény középpontjában az Öt Sárkány Szövetség áll, amelyet öt befolyásos kínai család vezet. A szövetség feje,
Song nagyúr, akinek két feleségétől egy-egy fia született. A hagyományok szerint az elsőszülött fiúnak, Tiannak kellene
átvennie apja örökségét és a szövetség vezetését. Tian azonban egy olyan titkot őriz, amely az akkori merev társadalmi
normák és a kínai családi tradíciók szerint megbocsáthatatlan: a saját neméhez vonzódik.
Amikor az egyik üzleti rivális, és a második feleség - aki a saját fiát szeretné Tian helyén látni - elkezdenek gyanakodni,
megindul a harc a hatalomért és a vagyonért. Tiannak nemcsak a külső és a belső ellenséggel, hanem saját családja
elvárásaival és belső vívódásaival is szembe kell néznie.
A sorozat hitelesen mutatja be egy Thaiföldön élő kínai közösség zárt világát. Betekintést nyerünk az üzleti etika kegyetlen
szabályaiba és a család szent, de néha fojtogató erejébe. Végigkísérhetjük a két fiú egyéni sorsának alakulását, a feleségek
ádáz rivalizálását, a szülői elfogadás lassú és fájdalmas alakulását.
Jó szórakozást kívánok ehhez az akcióban, intrikában, váratlan fordulatban és több más szokásos "lakorn-elemben"-ben
bővelkedő fordulatos történethez!
(Ahogy sok más thai sorozatban, itt is sok verekedős jelenetet láthattok majd. A thaiok imádják a vérbő akció jeleneteket,
de sokunktól nagyon távol áll a durvaságnak, kegyetlenkedésnek ez a fajta ábrázolása. Kérlek, hogy egyszerűen csak tekerjétek
tovább ezeket a jeleneteket. Én is ezt tettem.)
Sokszor vacakol a Fórum. Ha hozzászólást írtok, rendszeresen megjelenik egy hibaüzenet pirossal. Nem kell vele foglalkozni,
még egyszer nyomjatok rá az "Elküld" gombra.
Online linkek:
Letöltés: