Műfaj: romantika / dráma / családi / történelmi
Részek száma: 13
Vetítette: ONE31
Vetítés kezdete: 2022.06.06 - 2022.08.17
Időtartam: 13 x 1 óra 30 perc
Ország: Thaiföld
Nyelv: thai
Főbb szereplők:
Prang Kannarun Wongkhajornkai – Chompoo / Sarika
Film Thanapat Kawila – Dhevaraj
Történet:
Sarayuthpichai tábornok évekig tartó száműzetése után végre kegyelmet kap, és hazatérhet lányával a thaiföldi birtokára.
A sógora, aki mindig irigyelte a tábornokot a gazdagsága miatt, útközben megöleti őt is és a lányát is, hogy később a saját
fián keresztül tehesse rá a kezét a hatalmas vagyonra. Ám arról nem tud, hogy Chompoo (a tábornok lánya) életben maradt,
és egy faluban él az örökbefogadó családjával. Innen indul a hajsza a vagyonért.
Jó szórakozást kívánok, ehhez a nagyon izgalmas sorozathoz, amiben a romantikának is kiemelt szerep jut!
(Ahogy sok más thai sorozatban, itt is sok verekedős, lövöldözős jelenetet láthattok majd. Meggyőződésem, hogy a thaiok
imádják a vérbő akció jeleneteket, de sokunktól nagyon távol áll a durvaságnak, kegyetlenkedésnek ez a fajta ábrázolása.
Kérlek, hogy egyszerűen csak tekerjétek tovább ezeket a jeleneteket. Én is ezt csináltam. Nem adnak hozzá a történethez,
nem maradtok le semmiről, ha kihagyjátok őket.)
Sokszor vacakol a Fórum. Ha hozzászólást írtok, rendszeresen megjelenik egy hibaüzenet pirossal. Nem kell vele foglalkozni,
még egyszer nyomjatok rá az "Elküld" gombra.
Online linkek:
Spoiler: mutasd
Letöltés:
Spoiler: mutasd