Jó estét, de akár lehetne jó éjszakát is.
Most töltöttem le Rita fordítását, még nem néztem bele, vagyis csak az első képkockákba.
Itt nagyon meleg lett délutánra.
Különösebb újság nincs, minden száraz, a barackfák nagyon szomorkodnak.
Tegnap megfőztem vagy inkább sütöttem,a paradicsomos mártásszerű valamit, ami nagyon finom lett, tésztára, vagy más ételekbe is nagyon jó lesz.
A fügével kellene valamit csinálni. Próbálkoztam aszalvánnyal, pár nap alatt kőkemény lett a meleg naptól. Szóval másképp kell csinálni. Nincs aszalóm, de nem is lesz, ilyen energiaárak mellett nem is lehet.
Kicsit kútba esett a favásárlásunk. Sajnálatos esemény, hogy a szállító, és fatulajdonost nagy baleset érte, felborult a traktorral és eszméletlen állapotban fekszik. Nagyon drukkolok érte, hogy visszanyerje egészségét. bár nem tudok részleteket csak ennyit. De éppen elég.
Paggy kész a csomag végre. Holnap reggel feladom, ha minden igaz lesz. Tudod bármi történhet, DE NE LEGYEN!
Szépséges estét, és jó éjszakát kívánok. Én nem vagyok álmos, mert mostanában délutánonként alszom egy órát. /mióta kórházban voltam kell ez nekem./ Néha sajnálom magamtól, aztán ha felébredek, már elhagyom az ágyat, mindig utáltam fekverészni.