Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 29. 22:38

Oke, sikerult kitessekelnem ot a szajaban egy kinxuvadt egerkevel/Isten nyugosztalja!/
Kata: sajnos a pizsamak , normal uzletben,ennyibe kerulnek Gondoljatok el,betekonyv kellene a halocuccokhoz!!!
A kinaiban nehez pamutot talalni, viszont nemely torok..Nalunk a szombati piacon van Rita!Neked. Jobb tapasztalataid vannak?
Kata!Hol volt a kaktusz?Kuldjek helyette?Kepzeld micsoda mikulascsomag lenne!!!Sajnalom, ha szeretted, de az vigasztaljon , hogy mas is, kulonben miert lopta volna el?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 29. 22:57

Ildiko!Hogy vagy?LEESETT A NAGY HO ZALABAN?Vajon az eloszobadban viritanak a szep novenyek?A kedves unokad mikor jon latogatoba?
Jo neked, mert kozel van a csaladod! Lanyok!Le kell fekudjek,mert meg lazas vagyok.Szegeny Samu, micsoda turokepesseg kell ennyi rosszulethez! Kuldenek neki energiat, de covidasat nem akarok!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 30. 4:36

Felebredtem, mert iszonyuan faj a torkom.Fogalmam sincs mi lesz penteken, amikor a paromat haza kell hozni a korhazbol.Azt mondta, itthon megiszik egy uveg bort. Vajon var ram, ?Meg nem tudom.
Majd csak lesz valahogy!
Szoval: Kata orulok.hogy az ozongenerator hatekony!!!!Samurol meg : meg igy olvasasra is szornyu mennyi mindent kell ennek a fiatal embernek es neked Kata kiallnod. oriasi szerencse, hogy van gyulekezeted, ahol segitenek lelkileg.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 30. 7:07

Sziasztok Lányok és Elthan!
Paggy, remélem egy icipicit jobban vagy, és a láz, ha nem magas, elvégzi a harcot a coviddal. Mennyire nem hiányzik ez senkinek sem. Legkevésbé az érintetettnek! Még jó, hogy akad ilyen olyan módon segítséged. :ymhug: :-bd

A torokfájás rém rossz, bár mindegyik. Fejed nem fáj? Van valami jó fájdalomcsillapító? Látod én azért kezdtem el a NAC-ot és a Clicint használni. A NAC támogatja a tüdőt. Remélem majd te is hozzájutsz!

Nem írtad, hogy kapsz e győgyszert! Az Ázsiába szakadtam dokija is átesett a covidon.

Egyébként a virágom a lábtörlőmön volt, hogy nehogy elvigyék. A növényekre is káros az ózon!
Egyenlőre nem tartok helyette más virágot, mert ha most még gyakran használom az ózont, és kiteszem hogy nehogy elpusztuljanak, akkor mindig ellopják majd. De akkor is rémes. Nekem soha nem jutna eszembe hogy elvigyek valamit, ami nem tartozik hozzám!

Paggy, további javulást, remélem egy picit már jobban leszel a ma reggel után.
Az jutott eszembe, hogy talán van termoszod, hogy meleg folyadékot tudj kortyolgatni.

Mennem kell, Samu megébredt, és ilyenkor már beadom a reggeli gyógyszerét! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2023. november 30. 7:50

Paggykám, kevés időm van jelenleg, olvastalak. Rágjál szegfüszeget, vírusölő. Egyél D ésC vitamint. Nem tudom köhögsz-e? A szegfűszeget ne hagyd ki. egy -egy napjában többször.
Jobbulást.
Kata nagyon sajnálom, hogy elvitték a virágodat.
Szép napot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 30. 8:21

Sziasztok!Megjott Csoki.Ram sem nez , csak bamulja az ajtot.Gyenge vagyok,de osszeszedem magam
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 30. 10:38

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 30. 15:30

Sziasztok Kislányok!

Paggy! Milyen rendes a szomszéd srác, hogy bevásárol neked! Gondoltam, hogy a lányod elviszi Csokit. Tudom, hogy
jól elvan az ő két kutyájukkal.

Ildikóhoz csatlakozom. Én is írtam már, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Az vele történik, abba tudja
beleélni magát, és átélni a helyzete komolyságát, súlyát. Van okod panaszra, tehát nyugodtan panaszkodj!

Olvastam, hogy emelkedik a covidosok száma, meg így november környékén más vírusok is feltűnnek.

Szerencséd, hogy nem vert le annyira, hogy ne tudj kiszállni az ágyból!

Csoki tudja, hogy beteg vagy, és ezt nem tudja mire vélni. Szerintem még a gondolatot is utálja, hogy nem a megszokott
élet van az ő kis otthonában. Nem látunk be a fejébe, de biztos, hogy stresszel és meg van zavarodva.

Egér! De úúúútálom! x_x =P~

Láz, torokfájás... sajnos ennek a barom vírusnak semmilyen szer nem állja útját. A szegfűszeggel szerintem is érdemes
egy próbát tenni.

Máris kiengedik a párodat? Semmit nem kezdenek a cukrával? Ezt nem hiszem el! Mi van itt?

Én is megkérdezem tőled, hogy láttad-e azt a hozzászólásomat, amelyben kitettem egy videót Lilykéről, ahol engem
is lehet hallani. Csak azért írom, mert nem reagáltál rá, pedig korábban kérted, hogy hallassam én is a hangomat,
ahogy te is szoktad. Ezt a videót a lányomnak csináltam, és mivel Lilykéről és a neki vásárolt kis ajándékról van szó,
egy kicsit érzelemtől túlfűtött a hangom, de ez mindenkivel így van ilyen helyzetben. :D
Egy ezelőtti hsz.-ban meg a világ legnagyobb teherszállító repülőjéról, és az azzal kapcsolatos élményemről beszélek.
A 921. oldalon találhatóak.

Ildikó, a tök mellé félbevágott édeskrumplit, vagy a félidőben félbevágott kelbimbót, leöblített és lecsepegtetett
konzerv csicseriborsót, egész gombafejeket, negyedbe vágott lilahagymát is tehetsz nyugodtan. Fogyasztás előtt
megöntözöd őket valamilyen általad szeretett öntettel, és kész is a fincsi vacsora.
Épp én is tököt sütök.

Nálunk délelőtt fél 11 óta folyamatosan esik a hó. A kilépő korlátjára pislantva megállapítom, hogy 4-5 centit esett
már.

Kata is kérdezte, és most én is, hogy jobban érzed-e már magad. Írod, hogy kevés az időd. Mivel tevékenykedsz?

Kata, kikerekedett a szemem a pizsamaárak láttán! Nem is figyeltem, hogy ilyen áruk van. Még szerencse, hogy jól
tartja magát az én három téli flanel pizsim! Nem tudom pontosan, de szerintem öt-hat évesek lehetnek. Turiztam
őket, és egyszerűen nem mennek tönkre. A nyári pizsamákat szintén turiztam három kivételével. Ezeket az idén
tavasszal vettem a Tescoban leárazáskor. De nem pizsamaként használtam őket, hanem itthoni ruhaként, amikor
már itt bent a lakásban is 24-25 fok volt. Ujjatlan felsőrész tartozik hozzájuk, nagyon kényelmesek voltak. Hogy
később mi volt rajtam, amikor már 26-27 fok volt idebent is, azt nem árulom el. =))
A Tescóban leárazva 5 ezer körül volt darabja ezeknek a pizsamáknak.

Na, akkor már túl vagy a csótányirtáson is!

Láttam, hogy voltatok a városban. Leszedtem reggel a fotókat. Ha befejeztem az írást, kiteszem őket. Sikerült
végül pizsamát venni?

A rizspapír ehető. Minden nagyobb szupermarketben kapható (itt Miskolcon a Tescoban és az Auchanban is vettem
már). A nemzetközi részlegen kell keresni. Az Auchanban véletlenül édes ízűt vettem, az élvezhetetlen volt a sós
ételekhez.

Használata: a konyhapultra helyezel egy tálat vagy lábost, amelynek az átmérője kicsit nagyobb, mint a rizspapíré.
Kb. egy ujjnyi magasan teszel bele meleg vizet. A rizspapírokat hirtelen belemártod a vízbe (nem kell áztatni), majd
egy tányérra teszed, és már lehet is tölteni. Ha kész, így is fogyasztható, de finomabb, ha a sütőben, vagy olajjal
kikent serpenyőben kicsit megpirítjuk a "csomagokat".

Kuszkusz készítése: Nálam az 1:2 kuszkusz-víz arány vált be. Ha egy bögre kuszkuszt csinálok, akkor felteszek forrni
két bögre vizet, amibe egy csipet sót, egy púpos teáskanálnyi paradicsompürét (tubusosat szoktam venni az Aldiban
vagy a Lidlben) és szintén egy púpos kiskanálnyi darált paprikát (néniktől veszem a piacon, olyan, mint az Édes Anna)
teszek. Mikor forr, ráöntöm a kuszkuszra, lefedem, és hagyom, hogy magába szívja. Egy-két perc után felkavarom
a kuszkusz (ekkorra már magába szívta a levet), és egészen addig lefedve tartom, amíg ki nem hűl.
A borsós kuszkusznál kicsit több vizet számítottam, mert amíg a fagyott borsó megfő, több párolog el a vízből.

Nem akarom, hogy fájjon Samu feje! Mindig így kezdődik! :(

Az már a legalja, ha valaki cserepes virágot lop. Volt egy tanítványunk, aki a saját tanítója udvarára lopódzott be,
de mivel mást nem talált, hát ellopott egy cserép muskátlit. A kolléganőm látta a konyhaablakból, de mire kiment,
a lány már eltűnt. Másnap reggel munkába menet, a házától nem messze megtalálta a muskátlit az árokba hajítva.
Szóval a tolvaj a virágot nem értékelte, nem volt rá szüksége, csak ellopta, mert lopni volt kedve, mert ha már bent
volt az udvaron, nem volt képes üres kézzel távozni.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 30. 15:30

Kata fotói:

Olyan szép őszi fotókat készítettél! Hihetetlen kék az ég, színesek a fák, és még a nap is süt. Kit érdekel ilyenkor
a hideg? Engem nem, pedig utálom.

Kedvencem a legutolsó kép, az ég kékjét visszatükröző szállodai ablakokkal.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2023. november 30. 19:43

Kata, csodálatos képeket készítettél.
Köszönöm Rita, hogy feltetted.
Szép estét, jó éjszakát.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 30. 20:06

Sziasztok Lányok és Elhtan! Már hiányolom, hogy pár szó erejéig bejelentkezzen! Mert irta anno, hogy olvasni szokott bennünket!
Paggy, most mindenki meg van kicsit kavarodva, mert a mostani nem normális állapotok felborítják a nyugodt hétköznapokat!
S ez érzelmileg nem csak az embert, hanem az állatokat is érinti. Majd egy nap múlva már Csoki is visszazökken a normalitásba!
Juj az az egér ...brrr, én is a frász közelbe kerülnék. Már annyi csótány agyoncsaptam és lefújtam, de még mindig vannak.
Már az se zavarja a dögöket, hogy ott vagyunk vagy világos van.

Ma nem mentünk sehova, ez a két nap mögöttünk igencsak fárasztó volt!
Majd holnap ha úgy alakul. De akkor mindenképp a délelőtti, -déli időben, amikor viszonylag már felmelegedett az idő.
Az eső nem gond, úgyis buszozással ütjük agyon majd az időt.

Legfeljebb gyümölcsöt veszünk majd, minden más van itthon!
Kicsit nehéz volt képeket csinálni, amúgy nem volt a helyzet magaslatán a kislegény és mindenre nemet mondott.
Hazafelé másik busszal illetve vonalon utaztunk, így eljutottam a másik kínai boltba, és ott sikerült 5ooo-ért nagyon jó pizsit venni a Samunak!
Már megérte a kis kerülő, kint hagytam az utcán hogy nem folyjon róla a víz, bár így is mire hazaértünk gyorsan le kellett vetkőztetni de előtte szellőztetni kellett.

Felhívtam a céget, hogy jól csinálom e a dolgokat, és megnyugtattak, hogy tökéletesen.
ez a harc a bogarakkal hosszú csata lesz, de nem csak nálam.

Nem tudom a fehér tea képeit kitettem e de majd holnap megnézem és ha nem kiteszem.
A herbáriában kaptam mindjárt két dobozzal is vettem. Egy filterrel is nagyon finom a bő fél liter vizzel egy kis leforrázással. Először két filterrel csináltam de felesleges.

Szóval nagyon örülök, hogy van egy újabb nagyon egészséges és finom teánk!
Köszönöm a kitett képeket és a recepteket.
Holnap amint tudok jövök is ide újra elolvasom a receptet..
Nem akarok tolakodó lenni, de kitennéd a lencsefasirtot is?

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!
Ui.! Kicsit irigy vagyok a sok szép hófedte tájra arra felétek.. itt csak eső van, még a havaseső sem jött össze! :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 1. 11:54

Sziasztok!Rita megtalaltam a videot.Nagyon aranyos..Lilyke lokniai valtozatlanul szepsegesek
Probalok meggyogyulni ."Tegnap estig lazas voltam.Az alberlo srac segit, levittuk egyutt Csokit.Persze tisztes tavolbol kovetett ha esetleg elesek es en maszkban mentem.Ma delben mar egyedul setalok a kutyaval.Kicsit szedulok meg.Estere elolvasok mindent.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 1. 12:09

A parom csak kedden johet haza.Allandoan mergelodik,hogy letezhet az hogy neki korhazban kell lennie.Anyu is ilyen volt.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. december 1. 20:24

Sziasztok! Paggy, nagyon kell neked is a pihenés és teljes gyógyulás, addig is meg az erősödés.
Párodnak is jobbulást!
Jó éjszakát mindenkinek! Ma elrohant az időm így a születésnap is elmaradt a Samuval.
Majd holnap pótolom ha megjött a barátnőm. Akkor el is megyünk együtt ha minden igaz, én meg elindítom előtte itthon a masinát! :ymhug: :D :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 1. 20:31

Esti vidamsag, csak holnap delelott jovok.:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 2. 6:40

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 2. 15:22

Lanyok!Taknyom- nyalam folyik.Nem latok.Majd jovok.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. december 2. 16:33

Paggy, jobbulást, ezt muszáj kifeküdni... :x :ymhug: :flower1: ~o)
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2023. december 2. 21:07

Jó estét. Paggynak kívánok gyors gyógyulást. Még jó, hogy a férjed ott van, ahol, így talán csak az otthon lévőkről kell gondoskodnok és magadról. Csak türelem. Meggyógyulsz hamar. :littlehearth:
Adventi koszorúm, nem egy csoda, kis szerényke, az enyém.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 2. 21:57

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. december 3. 8:35

Sziasztok Kislányok!

Paggy, én még a keddi hazajövetelt is korainak tartom, bár annak örülök, hogy jobban van már. Remélem jól ellátják
étkezési tanácsokkal például.

Olvasom, hogy le tudtál menni Csokival. Hirtelen a fiatal korom jutott eszembe, amikor három kisgyerek mellett
nem engedhettem meg magamnak, hogy bármilyen formában (testi-lelki) gyengélkedjek. Az állatkáid miatt te se
engedheted el magad, akkor is talpra kell állnod, amikor legszívesebben feküdnél. Így adnak erőt, életkedvet.
Jó, hogy vannak!

Még nem jutottam el oda, hogy meghallgassam a beszélgetést Steigervald Krisztiánnal, de mindenféleképpen
megteszem (szerintem még ma), mert nagyon szeretem hallgatni őt. Kb. három vele készült interjút hallgattam
meg eddig, és nagyon tanulságos volt. Minden olyan társalgást szeretek, ami nem arról szól, hogy a mai fiatalok
mennyivel alávalóbbak, mint amilyenek mi voltunk. Utálom a "bezzeg az én időmben"-ezést. A yt-on 90%-ban
fiatalokat követek. Szeretek "köztük" lenni, megérteni őket.

Kata, pontos receptet nem tudok írni a lencsefasírtról, mert nem mérem a hozzávalókat.
Kb. 30-35 deka gombát és egy nagy répát reszelek, egy nagy fej hagymát/lilahagymát, és kb. 3 gerezd fokhagymát
apróra vágok, szintén apróra vágok 3-4 rózsa brokkolit vagy ha nincs itthon, lereszelek egy nagy maréknyi kelbimbót,
vagy édeskáposztát, egy konzerv leöblített, lecsöpögtetett lencsét, sót, borsot, majorannát, őrölt köményt, és
füstölt pirospaprikát teszek hozzá, és ezt mind összepárolom egy nagyobb serpenyőben. Mikor jól összeestek a
zöldségek, kikapcsolom a gázt, majd ezt az egyveleget összekeverem egy púpos evőkanálnyi csicseriliszttel (lehet
másféle liszt is), egy púpos evőkanálnyi sörélesztőpehellyel (ezt helyettesítheti egy másik evőkanálnyi liszt is),
és egy csapott evőkanál tahinivel (ez szezámmag paszta, egy evőkanál olajjal helyettesíthető szerintem). Ekkor teszem
hozzá az apróra vágott petrezselyemzöldet is. Fasírtokat formázok, és kb. 200 fokon, kb. fél óráig sütöm őket.
Az elkészült fasírtok még nagyon lágyak, nem lehet őket leszedni a sütőpapírról. Kihűlve érik el a megfelelő
állagukat, ekkor gond nélkül lejönnek a papírról.

Isten éltesse Samut még nagyon sokáig! @};- :flower1: :littlehearth:

Ildikó, az adventi koszorúd olyan, mint a képeid. Ránézünk, és az első benyomásunk az, hogy tetszik, de érdemes
hosszabban tanulmányozni, mert akkor vesszük észre azokat az apró kis részleteket, ami miatt az egész látvány
elnyerte a tetszésünket. A gyertyák köré tekert ezüst gyöngyök, a visszafogott színek, az éppenhogy csak ide-oda
pöttyentett fehér műhó, a gyönyörű horgolt terítő, a háttérképek... Nagyon tetszik! Jólesik nézegetni.

Megyek a régiségvásárba, hátha találok még valamit a fiam és a menyem mikuláscsomagjába.

Vagy ma, vagy holnap képeket is hozok majd. Újra van egy kis történetem, ami több nap történéseiből állt össze.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. december 3. 9:09

Sziasztok Lányok és Elthan! Mindenkinek szépséges Adventet és Hanukát!
Ildikó gyönyörű az adventi koszorúd, én is szívesen nézegetem. :-bd :flower1: :littlehearth: :-bd
Paggy, csak ne legyél türelmetlen magaddal, aztán innentől minden nap jobb lesz.
Kicsit félve írom le, de igazat adok Ritának abban, hogy vajon tényleg annyira jól van a párod, hogy hazaengedhető? Vajon tartani fogja e majd a diétát?
Valahol írtad, hogy az a szándéka, hogy mindjárt igyon egy kis bort ha hazaért.
Akkor már inkább egy kis Tokaji Aszú legyen!! Apum is minden koradélután, mikor már 1oo% hogy nem ül kocsiba, mindig ivott étkezés után egy kis Tokajit!
Azt mondta, hogy ezt az apró kis örömöt már nem akarja magától megtagadni! És igaza is volt ebben.

Most nem aludtunk sokat, lehet ez a hideg miatt volt, nincs hozzászokva a szervezetünk!
Remélem ma tényleg jön majd a barátnőm egy kávézásnyi időre. Többre sajnos nincs ideje!

Rita, nincs itthon konzerv lencse csak "natúr!" Lehet hogy majd egy kicsit előfőzöm!

:x :D :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. december 3. 9:11

nildiko írta:Jó estét. Paggynak kívánok gyors gyógyulást. Még jó, hogy a férjed ott van, ahol, így talán csak az otthon lévőkről kell gondoskodnok és magadról. Csak türelem. Meggyógyulsz hamar. :littlehearth:
Adventi koszorúm, nem egy csoda, kis szerényke, az enyém.
Kép

Újra nézegetve, tényleg szemet gyönyörködtető, Mindenképp egy belső lenyugvást hozó szépség! :-bd :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 3. 18:48

Lanyok leviszem a kutyat es jovok.Közepesen jól vagyok,még erősen köhögök,de felszakadt,a nyirokcsomóim fájnak.Voltam bent a párpomnál/3 szoros maszkban,kesztyűben/,mert muszáj volt,nem az egeszsege miatt,hanem mert haza akart jönni.Idegesíti,hogy éjjel inzulinszurkálással megzavarják az álmát és nem tud visszaaludni,Biztattam szegényt, lesz ez még így se,"Örült" neki.
Halihóóóóóó!Szinte furcsa újra asztali gépnél ülni.
Olvasom ,amit írtatok-
Összevissza irkálok,Kata fotói:
Az az első fotó festői.MÉppen mintha egy festő festette volna tájképként.Szuper!!!
A győri generális szoborról:....../Megint elolvastam a győri vaskakas legendáját./Wikipédia:
Győr ismert szimbólumát, a vaskakast a törökök a város elfoglalásakor, 1594-ben állították széljelzőként a Dunakapu térre. A megszálló seregek vezetője hitt abban, hogy a vár bevehetetlen és büszkén azt jósolta: Győr akkor lesz ismét keresztény kézen, ha a vaskakas elkezd kukorékolni, és az alatta lévő félhold teliholddá változik.

Négy évvel később, 1598-ban, amikor az Adolf von Schwarzenberg és Pálffy Miklós országbíró vezetésével a vár visszavételére felvonuló Habsburg és magyar sereg elérte a Fehérvári Kaput, egy bátor huszár felmászott a vaskakashoz, és az éj leple alatt ott várakozott egészen napfelkeltéig. A hajnali derengésben akkor trombitájával utánozta a kakaskukorékolást, és mivel a felkelő nap sugaraiban a félhold teliholdként pompázott, a törökök azt hitték, hogy a jóslat beteljesedett, istenük a keresztények pártjára állt. A nagy pánikban felrobbantották a lőporos hordókat, megpecsételve ezzel a csata sorsát.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. december 3. 20:07

ILDIKÓ KOSZORÚJA:NA MIT LÁTOK OTT,hÁT EZ EGY ÚJFAJTA MÉZESKALÁCSOT A HÚGODTÓL??????KÉPEKET MINDENKÉPPEN KÉSZÍTSÉL RÓLUK!!! Aranyos a koszorú.Nem is aranyos,hanem elegáns. :-bd
Rita pizsamái és Kata 5000ftosba kerültje:
Rita,köszönöm,hogy megírtad,turiztad a flanel pizsamákat.Nekem a legszebb flanell hálóingjeim is az angol használtruhástól/turiból/ vannak.Olyan finom puhák és melegek.Szinte újak ,nem mertem Katának ajánlani a turkálót.Kata!Mutasd meg milyet vettél a kínaiban!Meleg?
Jaj,ezt el kell közben meséljem:
Spoiler: mutasd
A lányom 2 napig feljárt hozzám , hozott vagonnyi drága gyógyszert.Rámparancsolt, most azonnal szedjem be az összeset.Pld egy hasmenés ellenes édes kanalast.Undorodtam tőle.Bár törődésből csinálta, muszáj lett volna egy hajtással legurítanom a fél kupicányi ragadóst,nem akaródzott."Könyörögtem",csak kanalanként,de mivel sietnie kellett vissza dolgozni,hajthatatlan volt.Vissza is jött belőlem azonnal.Erre MENTHETETLENNEK NYILVÁNÍTOTT és feladta. :)) :(( :)

Vissza: “Társalgó”