Sziasztok!Kata, köszi a dicséretet! Nekem is nagyon tetszik a lakás, olyan, lett/lesz, amilyennek elképzeltem. Még nincs minden készen,
de majd folytatom, ha hazajöttem Angliából. A lányomékhoz pont akkor jön a mester csinálni a fürdőjüket, amikor ott leszek.
Az ő munkatempójának függvénye, hogy három vagy négy hétig leszek-e kint. Ha ennek vége, akkor ők is befejezettnek tekinthetik
a házfelújításukat, és a kertre koncentrálhatnak. Egy egyedülálló férfitól vették meg a házat, aki egy motorszerelő vállalkozást
működtetett a kertben (engedély nélkül). Emiatt egy betonplaccból és fekete geofóliára vastagon kiszórt kavicsból áll az egész kert.
Nagy munka lesz újra életet lehelni bele.
A fiaméknál pedig most kezdődik a házfelújítás. Pénteken vették át a kulcsokat.
Madárképeket nem, de naplementét és napkeltét tudok fotózni. A naplementét az ablakomból látom, a napkeltét pedig a lépcsőházból
tudok fotózni. Már ennek is nagyon örülök! És lesznek majd szép felhők is!
Nem tudom, milyen öveket szeretnél megvenni. Írsz majd róla?
Nagyon remélem, hogy már sikerült kiszabadulnotok a házból. Hiába van hideg (legalábbis nálunk), de jól beöltözve jólesik a friss
levegőn kószálni.
Én most a narancsra vagyok rákattanva, és a napi egy alma is megvan, amit a mászkálásom után hazafelé jövet veszek meg a piacon,
és meg is eszem, mire hazaérek.
Paggy, eszedbe se jusson mentegetőzni! Nincs miért. És nem csak a párod elhunyta miatt. Tudjuk min mész keresztül már jó ideje.
Tudod, hogy mindig nagyon szívesen nézegettem a fotóidat, és olvastam a leírásaidat a kiállításokról is, és csak úgy a saját életedről
szólókat is. Mindannyian különlegesek vagyunk valamiben. Van pár dolog, ami csak ránk jellemző. Nálad ilyen a fényekkel való játék
fotózáskor, vagy a kulturális témák behozása, a híres "ablakfotók", az állatkák, a fréziák.... Szóval én vevő vagyok az élménybeszámolóra,
még akkor is, ha nem túl érdekes. Lehet, hogy mi majd találunk benne valami izgalmasat...
Az örökléshez nem tudok mit hozzászólni, de minden ehhez kapcsolódó érzésedet megértem. Én is azt érezném, azt gondolnám,
amit te, arra számítottam volna, amire te... Nem tudom, mi a szándékod, de ha úgy döntesz, hogy benne maradsz, akkor legalább
továbbra is ki tudod adni a sajátodat, és már az is könnyebbség neked.
Szegény nyuszika! Legelje tovább boldogan a füvecskét odafent.
Lassan már minden fiatal kpop, koreai sorozat és koreai kozmetikum rajongó, legalábbis ezt hallom, látom az utcán. Már itt is van
két ázsiai bolt a sétálóutcán (miso paszta egyikben sincs sajna), és oda is rengeteg fiatal jár. Pont tegnap láttam, hogy két lány jött
ki pár zacskóval meg egy dobozzal, és az egyik azonnal, még a bolt előtt csinált egy szelfit a dobozzal a kezében. El tudtam olvasni,
mochi volt benne. Mondjuk a mochi pont japán, de szerintem nekik ez nem számít. Ázsiai legyen, az a lényeg.
Milyen nagy lehet már Lilla!
De gyönyörűek azok a papírkivágások! Nekem is van, amit én készítettem, persze ezektől sokkal szerényebb. Majd holnap lefotózom,
ma már sötét van. Kíváncsi vagyok, melyiket választja majd Ildikó.
Ildikó! Általában pozitívan tudok hozzáállni a dolgokhoz, és örök optimista is vagyok, de abban biztos vagyok, hogy a helyedben nem
tudnék se pozitív, se derűlátó lenni. Az egy borzalom, ami veled történt. Biztosan csillapodik majd a szíved fájdalma, de nem tudom,
hogy be tud-e gyógyulni valaha.
Itt a fórumban van az a három üzenet, amit nem tudsz megnyitni?
Holnap hozok fotókat. Nagyon sok van még nyárról is, őszről is...