Sziasztok!Kata, erre a mondatodra reagáltam fentebb: "Ha belesel az oldalamra, van a a szeműveges srác aki annyi sok minden trükkön
csodálkozik.. néha annyira nevetek a bemutatókon hogy még Samu is kimenekül a szobából." Erre írtam, hogy nem találtam
meg a szemüveges srácot.
Tényleg magas ez a vérnyomás érték. Pedig szedsz rá gyógyszert, igaz? Biztos, hogy a puha matracnak köze van ahhoz, hogy nem
múlik el a derékfájásod. Próbálkoztál már a földön alvással?
Egyik napos délelőtt sok légy és pár darázs napozott a házfalon. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy felavassuk ezt a rovarnézegető
dobozt. A tetején lévő nagyító segítségével jó nagyban lehet megfigyelni a rovarokat. Rögtön elsőre két legyet sikerült befogni.
Miután elengedtük őket, jött egy darázs. Lilyke is sikeres volt már első próbálkozásra. Innentől a légy fogdosás jobban izgatta,
mint a nézegetés. Igaz, aki egy legyet látott már közelről, az mindet látta tulajdonképpen.

A két légy elengedése. Egy pillanat se kellett nekik és már ott se voltak. Bezzeg a darázs...

A darázs sehogy se találta meg a kiutat, ezért ki kellett borítani a dobozból, és még ekkor is kellett neki pár perc, hogy észrevegye,
hogy szabad.

Lilyke első fogása:

Lilyke belenyírt a hajába, emiatt el kellett vinni a fodrászhoz.

A képen azért mosolyog minden felnőtt, mert épp kiderült, hogy a
szomszéd kisautóban ülő szintén öt éves kislányt, ugyanezért kellett elhozni.

"Miss Naylor" tanít. Ez megy minden nap. A fehér mágneses tábla, és a tv a háttérben fontos kellék. Nézzétek csak az alatta lévő
képet, ahol az igazi Miss Naylor látható. Ott is megvan ez a két tárgy. A Könyv Napon a tanárok is felöltöztek. Miss Naylor például
zsírkrétának.

A mellette álló kisfiú a Bluey meséből az egyik kutyus. Az ülő gyerekek közt láttok egy kisfiút alsónadrággal a fején, ő az egyik
angol mese, "Az idegenek szeretik az alsónadrágot" egyik szereplője. Ezt Lilykétől tudom, állítólag az iskolában olvasták már nekik
ezt a mesét. (De miért pont alsógatya...???)

Itt pedig Lilyke-Csingiling jobbján Harry Potter, balján Elza látható a Jégvarázsból.

Ismét voltunk az IKEA-ban, és ismét kellett csinálni egy ilyen fotót. Elgondolkodtam, hogy vajon meddig bírja az a szék. Más gyerek
is nyúzza.

Ugyanabból a henger alakú kispárnából csináltak bárányt, nyulat és kiscsibét húsvétra. Egyre nem figyeltek, hogy az emlősökkel
ellentétben a szárnyasoknak csak két lábuk van.

A fenti fehér mágnese tábla. Ekkor én voltam Miss Naylor.