Sziasztok!Nem jöttem, mert nem volt kedvem. Ez az igazság. Aztán ma meg újra lett, ezért itt vagyok. Elolvasom, amit kihagytam a
legutolsó látogatásom óta, aztán teszek ki képeket, sajátot, és a Katáéit is.
Miután hazajöttem újra elkezdtem róni a bútor és lakáskiegészítő üzleteket. Még hiányzik pár bútordarab a szobákból, és
olyan dolgok is, amik inkább csak dekorációs célokat szolgálnak, de ezek is kellenek ahhoz, hogy egy lakás otthonos legyen.
A lámpákat is ki akarom cserélni, de azt csak a legvégén, ha minden a helyén lesz már.
Három hétre rá, hogy hazajöttem, megérkeztek a lányomék is. Két hetet, a teljes őszi szünetet itt töltötték. Múlt vasárnap
mentek haza, és hétfőn már kezdődött ott is az iskola.
Na, elkezdek olvasni:
Ildikó, úgy emlékszem, hogy már a megismerkedésünkkor is fájlaltattad a térded. Abban nem vagyok biztos, hogy mindkettőt
vagy csak az egyiket, de emlékszem, hogy ez már régi probléma nálad. Nagyon sajnálom! Emlékszem, hogy a régi életemben,
nem folyamatosan ugyan, de időnként nekem is fájt hol az egyik, hol a másik, hol mindkét térdem. Télen hóesés előtt mindig
előjött. Mondtam is a kollégáknak, hogy pár napon belül esni fog. Néha magam se (és ők se) hittem, hogy bekövetkezik, mert
épp gyönyörű napsütéses őszi idő volt, mikor elkezdett fájni, de végül mindig jó jósnak bizonyult. Érdekes volt, hogy a lépcsőn
a lefelé menet volt a fájdalmasabb. A legrosszabb az volt, hogy éjjel bárhogy feküdtem, sehogy se volt jó a lábamnak.
Szerencsére a mai napig nem jött vissza ez az ízületi gyulladás.
A cicuska nagyon édes, kedves pofija van. Jó nagynak gondolom a kép alapján. Jól tetted, hogy megtartottad. Bár nekem nem
volt soha cicám, de tudom, hogy ugyanolyan jó társ tud lenni, mint egy kutya. Kívánom, hogy sok örömöd és vigaszod legyen benne!
Kíváncsi vagyok, hogy megbarátkozott-e a szőrmés ágyával.
Ahogy fentebb írtam, még nincs meg minden a lakásomban, de nem is akartam sietni semmivel. A nagy szobába már csak
apróságokra van szükség, meg lámpákra. A hálószobámba kell még komód, polcok és kiegészítők. Pici a szoba, jól meg kell
fontolnom a méreteket, hogy ne tűnjön zsúfoltnak. Már vannak kiválasztottjaim, de az fog győzni, amelyikkel színben, stílusban
passzoló polcot, és kiegészítőket találok.
Holnaptól folytatom a fordítást, mert már nagyon szeretném, hogy ti is lássátok ezt a klassz sorozatot, és vágyom is rá nagyon.
Az új képed nyugtatólag hat rám, és nemcsak a kellemes színeivel, és lágy vonalaival. Ha hosszan nézem, olyan érzésem van,
mintha jobbra-balra ringatna. Különleges, izgalmas érzés!
Kata, elő tudod csalogatni a piszkozatból a következő módon: a Fórum jobb felső sarkában - ott, ahol be vagy ki lehet lépni -
van egy emberi felsőtestre hajazó ábra. Kattints rá, utána pedig a "Felhasználói vezérlőpult"-ra. Ezután baloldalt fogsz olyat
látni, hogy "Piszkozatok kezelése". Ott fogod megtalálni azt a hsz.-t, amit pár napja írtál és ide elmentettél. Klikkelj, a
"Piszkozat betöltése"-re, ekkor megjelenik a fórumban az írásod, de olyan állapotban, ahogy csak te szoktad látni, miközben
gépeled be. Ekkor még ki tudod egészíteni, ha kell, de akár változtatás nélkül is el tudod küldeni, és akkor már mi is látni
fogjuk. Én gyakran használom ezt a piszkozat funkciót, ha nem tudom valami miatt befejezni az írást. Később előszedem,
és folytatom, majd elküldöm.
Én is nagyon szívesen hallanék a többiek felől! Hátha...
A Kata és az én képeim holnap érkeznek, mert a fiam szólt, hogy felugranának. Mindjárt itt lesznek.