Sziasztok!
Először is Ildikó! Lemaradtam a névnapodról! Utólag is köszöntelek neved napján.

Paggy, csukott szemmel leirom a napom, ha közben elaludnék és leesnék a székről úgyis felébredek.
Hatkor kelek, mert Ramos vár. Leves adása - csirke- csirkehusival, répával-, gyógyteák megfőzése. Összesen 17. Az esti pluszban még 5 db.
Ma állok sorba Ramosnak a megszokott rendelésért, nyitva hagyva a csikrés melletti kis üzlet bejárati részét, ez kb. 1,5 m. Egyszer csak azt veszem észre, hogy löknek rajtam egy nagyot, egy kb. 80 éves nénike a mögöttem levő 10 cm-en akart bemenni. Még csúnyán nézni sem volt időm a meglepetésről. Szerintetek mit vett? Képviselő fánkhoz azt a felfújt tésztát vagy mit. Na most komolyan? Mi a bánatért nem marad a sejhaján otthon??
Ahogy eljöttem az agyonstrapált csirkés hölgytől, eldöntöttem, hogy pénteken ha megyek az újabb adag kajáért az ebzetünknek viszek neki egy milka csokit. Szeretnék egy kis mosolyt látni az arcán. Ugyanis a mindig mosolygós nő, most nem mosolyog. Nagyon kedves, türelmes, de nem mosolyog....
Ezek után még a szokásos házi tejes dolgokat megvettem - teszek is be a fagyóba, mert a mindennapos főzéshez nekem kell-, kézfertőtlenités és irány biciklivel haza.
Otthon élménybeszámoló: Kevesen vannak az utcákon, piacon sok az idős, kevés a szájkendős. Gyógyszertárnál sor áll kinn. Kellenének még illóolajok, de nem terhelem a gyógyszertárost a hülyeségemmel.
Ezután rohanás, hogy délbe ebéd legyen, közben Ramossal is foglalkozni kellene, mert látszik rajta, hogy pár napja kevesebbet figyelek rá. Magának való lett, elvan a ház őrzésével, nem figyel ránk, csak ha kedve tartja.
Közben a madaraim is csak megetetem, mert a net azt irta, hogy a tengelicek magokat esznek és még nem talál anynit, hogy elég legyen neki. Lehülés is jön, igy még pár napig kapják a napraforgó magot.
Ebéd, romeltakaritás, közben válaszolgatni a neten jött üzenetekre....
Pár napja ahogy leülök a gép elé, azonnal elalszok. Fáradt vagyok. Sok volt a szervezés, hogy ne kelljen boltba menni amig ez a járvány tart. A férjem 75, nem akarom, hogy baj legyen. Közben rendelt csomagok jöttek ma is. Elnézés kérése a futártól, de én kártya nélküli vagyok. Hozzám kézpénzek jönnek be. Vagyis most nem, mert senki nincs aki adna. Vagyis volna jelentkező az üzletbe, de nem is t udom mit csináljak. Ketten voltak nemrég, akik sielni voltak Ausztriában. A másik ugatva köhög..., nem sorolom.
Hallgatom a tv-t, én aki kb. 5-7 éve nem nézem....
Délután jó volna kicsit pihenni, de mindig jön valami, igy elmarad.
Ramos este hatkor kapja meg a hús adagját, utána már lassan megy aludni.
Festeni kellene, de annyira fáradt vagyok és a barack virágok nem az én világom, igy halogatom. Nem tetszik amit csinálok, mert a szinnel nem vagyok kibékülve. MA megjött az e-mail, hogy jön az utánpótlás Kinából. Festék is, rizspapir is.
Vacsi csinálás, esti gyógyteák, mosás, ha kell. Mindig kell, naponta min. egyszer.
Mire elpakolok, letusolok este tiz.
Bekapcsolom Nelli sorozatát, de egyszerűen a fáradságtól elalszom a vége előtt. Másnap folytatás ahol abbahagytam...

Paggy, igy telnek most hétfő óta, meg általában a napjaim. Nagyon szeretnék már tényleg egy kicsit pihenni. Mert a torna elmarad, mágnesezés elmarad, sajnálom az időt rá, mert mindig van, amit csinálni kell...
Most csak ennyi, megyek fürödni, aztán vizszintbe. Vagyi s még bűnözök. Vajas kenyeret eszek kakaóval.