Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 29. 8:28

Sziasztok ! Milyen guszta innivaló lett kitéve..jövő héten megcsinálom, ha alapanyagokhoz jutok! Én majd az almaleves változatot csinálom meg, mert jó lenne, ha Samukának is ízlene. Köszönöm képeket és a tippet.. :ymblushing: :D

Kellemes vasárnapot! :movingflower: Bár itt nagyon borús , majdnem ködös és -9 fok van! :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. január 29. 10:36

Kedves Kata!Tényleg finom az előbbi recept.Érdekes,hogy az őszibarackbefőtt leve is mennyei a friss narancslével és vagy a friss kivipéppel.Egy másik finom ital:ananászlé+narancslé+almalé.Ezeket már kis kiszerelésben/2dl/is kaphatók.Persze a friss gyümölcs a legjobb,de ha kényeztetni akarod magad jobb mint a süti./EZT ÉN TUDOM,"kissé" gömbölyödöm pár éve/A szép pohár is fontos.Azt gondolom a minőségi élet,mind a fizikai szinten,mind szellemileg,nem függ teljesen a pénztárcától .Itt Budapesten is vacak az idő,ilyenkor színes gyertyákat gyújtok.És meleg teát kortyolgatok,valamint a sok állat miatt nagycsaládosként mindig vidám az élet.Szép ,doramás perceket.Nem tudom szabad-e ide egy linkcímet tennem?Mindegy megpróbálom,majd legföljebb Rita kitörli.Tegnap találtam ,ezt küldöm.Puszi:Paggy

http://www.origo.hu/gazdasag/20170124-b ... iaban.html
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. január 29. 10:38

A képre rákattintva új képek jönnek elő.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 31. 20:16

Paggy újabb virágai: Egy kis tavasz/"KERTEM 2016 május"

Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 31. 20:30

Paggy! Valóban érzem a tavaszt! Gyönyörűek a virágok!

Zsuzsi küldte tegnap Manchesterből. Nemcsak a kínai negyed, hanem a fő tér is fel
van díszítve a Holdújév tiszteletére:

Kép Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 31. 21:12

Paggy írta:Kedves Kata!Tényleg finom az előbbi recept.Érdekes,hogy az őszibarackbefőtt leve is mennyei a friss narancslével és vagy a friss kivipéppel.Egy másik finom ital:ananászlé+narancslé+almalé.Ezeket már kis kiszerelésben/2dl/is kaphatók.Persze a friss gyümölcs a legjobb,de ha kényeztetni akarod magad jobb mint a süti./EZT ÉN TUDOM,"kissé" gömbölyödöm pár éve/A szép pohár is fontos.Azt gondolom a minőségi élet,mind a fizikai szinten,mind szellemileg,nem függ teljesen a pénztárcától .Itt Budapesten is vacak az idő,ilyenkor színes gyertyákat gyújtok.És meleg teát kortyolgatok,valamint a sok állat miatt nagycsaládosként mindig vidám az élet.Szép ,doramás perceket.Nem tudom szabad-e ide egy linkcímet tennem?Mindegy megpróbálom,majd legföljebb Rita kitörli.Tegnap találtam ,ezt küldöm.Puszi:Paggy

Paggy, köszönöm a képeket, most örülök, hogy nem vagyok kínai....xd azt a tömegnyomort! a lámpások nagyon tetszettek... :ymhug:
Köszönöm a finom italtippet is! ~o) \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 31. 21:14

Rita írta:Paggy! Valóban érzem a tavaszt! Gyönyörűek a virágok!

Zsuzsi küldte tegnap Manchesterből. Nemcsak a kínai negyed, hanem a fő tér is fel
van díszítve a Holdújév tiszteletére:

Kép Kép Kép

Itt is milyen szépen megadják a módját, ha már nem is tud mindenki hazamenni, legalább így is köszöntsék a számukra most fontos eseményeket. :) :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 31. 21:16

Kata58 írta:
Paggy írta:Kedves Kata!Tényleg finom az előbbi recept.Érdekes,hogy az őszibarackbefőtt leve is mennyei a friss narancslével és vagy a friss kivipéppel.Egy másik finom ital:ananászlé+narancslé+almalé.Ezeket már kis kiszerelésben/2dl/is kaphatók.Persze a friss gyümölcs a legjobb,de ha kényeztetni akarod magad jobb mint a süti./EZT ÉN TUDOM,"kissé" gömbölyödöm pár éve/A szép pohár is fontos.Azt gondolom a minőségi élet,mind a fizikai szinten,mind szellemileg,nem függ teljesen a pénztárcától .Itt Budapesten is vacak az idő,ilyenkor színes gyertyákat gyújtok.És meleg teát kortyolgatok,valamint a sok állat miatt nagycsaládosként mindig vidám az élet.Szép ,doramás perceket.Nem tudom szabad-e ide egy linkcímet tennem?Mindegy megpróbálom,majd legföljebb Rita kitörli.Tegnap találtam ,ezt küldöm.Puszi:Paggy

Paggy, köszönöm a képeket, most örülök, hogy nem vagyok kínai....xd azt a tömegnyomort! a lámpások nagyon tetszettek... :ymhug:
Köszönöm a finom italtippet is! ~o) \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Elfelejtettem az előbb a gyönyörű fréziáidat megdicsérni... tényleg nagyon szépek...mikor virágkereskedő voltam sokat el tudtam adni amint hozzá lehetett jutni... :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 1. 5:00

Tegnapelőtti fotóim a szokásos parkból, ami az iskolám mögött van. Volt egy lyukas
órám, leszaladtam a postára, akkor készültek a képek:

Kép
Kép
Kép

Kristóf többféle képnézegető programot is feltett a gépemre. Az egyikhez tartoznak
úgynevezett szűrők, amik nagyban meg tudják változtatni a képek színét, stílusát,
hangulatát... egy ilyen szűrővel "kezelt" képet tettem ki tegnapelőtt a Rookie topikjába
is. Az a fotó is ekkor készült, mint ezek, mégis mennyivel másabb a hangulata:

Spoiler: mutasd
Kép

Azért tettem spoilerbe, mert ide mindig az eredeti fotókat teszem ki. Ha változtatnék
valamit rajtuk, azt külön jelzem majd.

Ezt a cicát mindig látom hazafelé jövet. Nem messze lakik tőlünk. A kocsi, amire imád
feltelepedni természetesen nem a gazdájáé:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 1. 5:07

Paggy írta:Nem tudom szabad-e ide egy linkcímet tennem?Mindegy megpróbálom,majd legföljebb Rita kitörli.Tegnap találtam ,ezt küldöm.Puszi:Paggy

Paggy! Bármilyen linket ki szabad tenni! Csak nyugodtan linkeljetek, had tanuljunk egymástól!

Szép napot kívánok!

Ha a lányom jártában keltében valami "szépet" lát, mindig elküldi. Manchesterben
ezt is látta a Primark áruházban:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 1. 8:47

sziasztok! végre nálunk is volt egy kis hó..majd délután küldöm a képeket, igaz, csak az ablakból szokás szerint... :) . Nagyon szépek a havas képek, milyen jó hogy volt lyukasóra..legalább ezt is elkészíthetted, legnagyobb örömömre. :D .Alapból az eredeti képeket referálom, mert valóban teljesen más hangulata van a szűrővel az adott képnek. Persze van, hogy előnyére válik. A Rózsaszín papucs nem az esetem...sima bokatörést szenvednék... :D . De megfigyeltem, hogy milyen extrém dolgokat tudnak cipőfronton kitenni ott a kirakatban.. :)) .
De ettől függetlenül köszönjük a kinti képeket is. Szeretettel üdvözlöm a lányodékat innen... :movingflower: :movingflower: :movingflower: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
A macsekról elfelejtkeztem...látni, milyen meleg klassz a bundája, hogy kint éppen csak kihasználja az éppen megállt autó meleg motorháztetejét. Kényelem mindenek előtt... :)) . Ha van törzskönyve sokba kerülne egy ilyen cica.... :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 1. 19:59

Kata ma reggeli, még havas fotói és az ebéd: lencsefőzelék

Kép Kép Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 1. 20:06

Kata most látom, hogy a te telefonodban is kékes színt kapnak a havas képek.

Az első fának annyira érdekes a koronája. Kevés vastag ág van, viszont rengeteg
vessző.

Nálunk ez látszódott reggel hét órakor. Sötétség, köd, hószitálás. Semmi nem látszik
a szemben lévő dombokból, sem a Sajó vonulata, amit a jó kis köd, pára szokott
jelezni, semmi:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 1. 23:30

Kedves Kata és Rita!Nagyon megjött a bátorságom.Nem mertem több fotót küldeni,de mivel látom Ti is aktívak vagytok,még talán küldök néhányat.Holnaptól 2 hétig nem vagyok,de ma még "ügyeskedtem"Ha unjátok,görgessétek tovább!/Majd megkérem Ritát segítsen betenni.LÉGYSZÍVES!!!!/DE először:
Milyen jó,hogy lehet ünnepelni!LAMPINOK A VÁROSBAN Rita képén./Nyáron az Állatkertben is volt LAMPIONFESZTIVÁL./Gyerekkorunkban a szülinapokon és a kerti táncmulatságokon láttam sokat.Egész más a hangulat,mint a sima lámpafény.Szeretnék én is lámpásokat az égbe küldeni,mint a koreai filmeken.Csináltátok már?Milyen szép lenne!Lehetne Magyarországon?/Villanyvezetékek/
Kata fája GYÖNYÖRŰ.A csupasz fák jobban megmutatják magukat.És ,szeretem a lencsefőzeléket.Volt valami hozzá?/Sült hagyma,virsli...?/
Rettentő sok ötletem van./a rózsaszín cipőről jutott az eszembe/Pld.elárulom a mai bénaságom.Vacak idő volt,ónos eső,jeges út/Bementem a bevásárlóközpontba ügyet intézni és megláttam a mozgólépcsőt.Hűha ,de jó képeket lehetne készíteni !Kosárral,szatyorral,esernyővel,kis-és nagy táskával, elázottan kotorásztam a telefonomat ,s a "művészi fotók" lebegtek a szemem előtt,mikor odajött a biztonsági őr. Tudakolta mit is szeretnék:"LÉPCSŐT FÉNYKÉPEZNI".Hát olyan arcot vágott.....!De megfogta a cuccaimat. Nem mertem túl sokat állítgatni.5-6 vaktában katt és otthon kiderült,hogy csak az élességet nyomogattam 1 kép sem lett.
Végül ,ha sikerül elküldenem 3 fénykép megy a LAZACRÓL.No nem az 5000Ft-osról,csak a 880Ft/kg-ról./LAZACGERINC,amiről a halasnál a nagyját levágták,de
isteni finom így is/ pici vajon megsütve 2perc ide -oda fedővel/És a cicám/ez nem túl jó kép,de!
Köszönöm szépen a szép téli képeket,küldök érte pesti pocsolyákat és egyebeket.Üdv Mindenkinek !Jó éjszakát!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 2. 4:37

Paggy! Már te is készülsz elkapni a "fotólázat"! Amikor meglátsz valamit, és az jár
a fejedben, hogy milyen jó kép lenne belőle, az már az!! Kísérő tünetek az emberek
csodálkozó tekintete.

Ezeket a fotókat Paggy még a fenti virágokkal küldte, csak én mondtam neki, hogy
nem egyszerre tenném ki, hanem beosztással élnék, hogy tovább tartson.
A gif nagyon jó!

Paggy fotói. Címük: VÁROS és Természet/ABLAKOK/:

Kép
Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 2. 9:43

sziasztok! Itt hatalmas ködre ébredtünk fél 9-kor még úgy könyörögtem apunak hogy ne induljon el, mert akkora volt, hogy nem láttam az Ifjúság krt-at a bán páros oldalát is alig...azóta oszlott valamennyit...majd küldöm a képet...
Paggy felszeletelt kolbász volt benne...nem is kevés..de Samu miatt muszáj felaprítani mert se perc alatt befalná a kolbászt ha egyben lenne.
ez a köd ami mostanra van már elviselhető
Pggy az ablakodból az a kupola az mi? szép a kilátás tőled is és a fréziák is gyönyörűek..
:-h
..Milyen örömmel röpködnek a kis madárkák az elemózsiához :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 2. 19:10

Kata mai fotói:

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 2. 19:18

Paggy mai képei (a címeket Paggy adja a képeknek):

Így indul a reggel:

Kép
Képű

Lazac a tányéron:

Kép

Honnan jön ez a "jó szag"?

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 2. 22:32

Köszönöm a képeket! Jót derűletem a macsekon...elég nyomós tető került a tányérra...ha jól értelmezem a kialakult helyzetet... :)) :)) :)) .
Itt Újra nagyon nagy köd van, majdnem mint reggel... Mindenkinek szép álmokat! i-) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 2. 23:04

Ez egy 5 percre kölcsönkért laptop.Csak elolvastam a leveleteket és máris megyek.Katának:a városfotók a barátaim lakásából készültek,az én kilátásom az első jelentkezésemkor látható.A cicám a lazacot szaglantotta.Sziasztok,megyek vissza a vendégszobába.2 hét " szieszta"illetve " némi "fogyókúra és mozgás. Szép napokat!Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 3. 7:47

Paggy! sok sikert! Kellemes hétvégét! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 4. 18:50

Paggy! Kellemes pihenést!

Kata mai képe: Mai süti

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 4. 18:58

Az iskola udvarán van több platánfa. Olyan érdekes, hogy ősszel nem hullajtja el
az összes levelét és termését. Jó sok marad még rajta. Ám ahogy bejött a nagy
hideg, csak eleresztették magukat a levelek, és hullani kezdtek. De még mindig
bőségesen maradt a fán is. A téli nagy hideg és a havon díszelgő őszi színű levelek
érdekes összhatást mutatnak:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 4. 19:10

Köszönöm Rita, hogy kitetted a képet! Nem is gondoltam volna, hogy a platán még csak most dobja le végleg a leveleit és a termését...nahát...!
Tényleg érdekes látni a havon a levelet és a termést, és milyen sok van még a fán. Majd ha jön a tavasz akkor legkésőbb csak ledobja majd magáról!...további szép estét! \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. február 5. 16:38

Sziasztok! Nagyon hírtelen megváltozott az időjárás. Ma egy hete amikor lementem sétálni, a reggeli zúzmara már lehullt a fákról, de még hó volt és a Körös is be volt fagyva. :-o A Kikötő máskor a kacsák kedvelt pihenőhelye is üres volt. 8-|

Kép Kép

Elsején reggel az ónos eső után minden felé vastag jég, örültem, hogy megállok a lábamon, nem tudtam fotózni. Másnapra az olvadás után mindenhol állt a víz.

Kép Kép

Platán fenyővel. :) Minden reggel esik az eső, de mára előbujtak az első hóvirágok

Kép Kép

Kép Kép

Ma délután 1/2 6 -kor, már a kacsák is vissza merészkedtek.

Nappal szemben, és más nézőpontból.
Kép

Kép

Vissza: “Társalgó”