Ritának:
Engem érdekel a téma,mert városban,méghozzá nagyvárosban élek.Szerintem a város kis területen nagyobb népsűrűség ,mint vidéken.Több a súrlódás,de több lehetőség az eszmecserére is,így gyorsabb lehet a változás./vagy nem

Elolvastam és megnéztem mindent.Kata!Sajnos egy csomó képed eltűnik,csak egy pici négyzetet lehet látni a helyén.
Rita!A tajvani étterem elég jól néz ki,de nem voltam elragadtatva az ételtől.Nálunk a kínaiban finomabb.Mindig minden nagyon friss,ropogós,sok a nyers zöldség.Nekem a rengeteg szósz nem jön be.Inkább szeretem érezni a saját ízt.Persze ha a főétel mellé öntök egy kicsit ,úgy finom.Mindkét fenyős fotód jól sikerült.Köszönöm .A mángoldlevél nagyon guszta.sajnos az sem jó nekem, a FENE EGYE MEG,mert nagyon szeretem!!!

Ágika!Persze,ha az ember belefeledkezik valamibe,ott marad.BOCSÁNAT ,nem kioktatni akarlak,hogyan is tehetném!!DE FAJSÚLYOZNI KELL A DOLGOKAT,hogy legyen elég idŐ!.Rájöttem,hogy bizonyos dolgokat el kell engedjek,még ha fáj is.El kell döntsem mi is kell nekem valójában és hosszútávra kell terveznem.Sokszor esett rosszul nekem,amikor egy régi barát,amikor új pasija volt,vagy gyereke született,már teljesen felmondta a kapcsolatot.Később viszont siránkozott,amikor vége lett a párkapcsolata vagy felnőtt a gyerkőce,de akkor már késő lett.A lányomnak mondogatom,isten őrizzen,hogy a 2 legjobb barátnőjét teljesen elhanyagolja.A barátaid hosszú távon veled maradnak,jóban-rosszban, szinte jobban mint a gyereked,akinek saját élete lesz és egyébként is nehéz ,zűrös korban élünk.Vajon milyen az,ha elköltözik a gyerek otthonról és semmire sincs ideje ?Jó ha vannak barátaid,ismerőseid,akivel beszélgethetsz.
Kata!A jégcsapretek igen finom dolog.kis sóval,felkarikázva!!!Nyam-nyam!!!