Re: Van képem hozzá
Elküldve: 2022. szeptember 17. 18:21
Tegnap készítettem, holnapig eszem.
![Kép](https://i.postimg.cc/0ypLBbgs/P1010035.jpg)
Gombás-brokkolis lencsefasírt, zöldséges bulgurral és nyers reszelt tökkel
A tököt lereszelve, csak kaporral teszem a hűtőbe. Ebéd előtt kiveszek belőle egy adagot, és csak akkor teszek rá
egy nagyon pici sót, szárított fokhagymaport (ezt nem sajnálom tőle), kesu- vagy szójajoghurtot és sörélesztőpelyhet.
Először készítettem, de nagyon ízlett. Nagyon emlékeztet a tökfőzelékre, nekem egy kicsit finomabb is, köszönhetően
a sok fokhagymapornak. Hidegen és melegen is fincsi.
Azért fotózom ezekben a tárolókban a kajákat, mert a jobb helykihasználás miatt, ezekben teszem őket a hűtőbe,
miután kihűltek.
![Kép](https://i.postimg.cc/26cp7JsL/IMG-20220916-110739.jpg)
Zöldséges bulgur (bulgur, répa, borsó, zöldbab, petrezselyemzöld, őrölt paprika, sűrített paradicsom, só)
Gombás-brokkolis lencsefasírt (gomba, répa, brokkoli, hagyma, fokhagyma, feketelencse, fűszerek, só. Összeállításkor
teszem hozzá a petrezselyemzöldet, a tahinit, a csicserilisztet és a zabpelyhet.
Még soha nem csináltam két egyforma lencse/babfasírtot. Mindig más zöldség kerül bele, más arányban, mégis mindegyik
nagyon finom lesz. Nagy-nagy kedvenceim ezek. Főtt étel mellé, wrapba, hamburgerként, de vacsorára magában tofuval
paradicsommal, paprikával, uborkával is laktató. Legközelebb lilakáposztával fogom elkészíteni.
![Kép](https://i.postimg.cc/0j7HzB0w/IMG-20220916-073316.jpg)
![Kép](https://i.postimg.cc/MH0d6jz0/IMG-20220916-075311.jpg)
![Kép](https://kepkuldes.com/images/9cacb5c7f0c166f04fff0c83f66f7107.md.jpg)
![Kép](https://i.postimg.cc/0ypLBbgs/P1010035.jpg)
Gombás-brokkolis lencsefasírt, zöldséges bulgurral és nyers reszelt tökkel
A tököt lereszelve, csak kaporral teszem a hűtőbe. Ebéd előtt kiveszek belőle egy adagot, és csak akkor teszek rá
egy nagyon pici sót, szárított fokhagymaport (ezt nem sajnálom tőle), kesu- vagy szójajoghurtot és sörélesztőpelyhet.
Először készítettem, de nagyon ízlett. Nagyon emlékeztet a tökfőzelékre, nekem egy kicsit finomabb is, köszönhetően
a sok fokhagymapornak. Hidegen és melegen is fincsi.
Azért fotózom ezekben a tárolókban a kajákat, mert a jobb helykihasználás miatt, ezekben teszem őket a hűtőbe,
miután kihűltek.
![Kép](https://i.postimg.cc/26cp7JsL/IMG-20220916-110739.jpg)
Zöldséges bulgur (bulgur, répa, borsó, zöldbab, petrezselyemzöld, őrölt paprika, sűrített paradicsom, só)
Gombás-brokkolis lencsefasírt (gomba, répa, brokkoli, hagyma, fokhagyma, feketelencse, fűszerek, só. Összeállításkor
teszem hozzá a petrezselyemzöldet, a tahinit, a csicserilisztet és a zabpelyhet.
Még soha nem csináltam két egyforma lencse/babfasírtot. Mindig más zöldség kerül bele, más arányban, mégis mindegyik
nagyon finom lesz. Nagy-nagy kedvenceim ezek. Főtt étel mellé, wrapba, hamburgerként, de vacsorára magában tofuval
paradicsommal, paprikával, uborkával is laktató. Legközelebb lilakáposztával fogom elkészíteni.
![Kép](https://i.postimg.cc/mrxRq0pv/IMG-20220916-072527.jpg)
![Kép](https://i.postimg.cc/0j7HzB0w/IMG-20220916-073316.jpg)
![Kép](https://i.postimg.cc/MH0d6jz0/IMG-20220916-075311.jpg)
![Kép](https://kepkuldes.com/images/9cacb5c7f0c166f04fff0c83f66f7107.md.jpg)