Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 0:01

rl=http://www.kephost.com/image/wtHE]Kép[/url]
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 0:09

=http://www.kephost.com/image/wtHk]Kép[/url]

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 0:22

=http://www.kephost.com/image/wtHK]Kép[/url]

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 0:23

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 0:34

Most látva nem egy nagy szám,amit felraktam.A látvány sokkal szebb volt.Sok kép nem sikerült/félrekattogtattam,mert mögöttem jöttek/Szombaton egy virtuális városnézést rakok fel.Na jó éjt.Kúrálni kell a gyomrom a tiszteletből megevett 100 éves hájastészta után.Talán egy mentatea így éjszaka jó lesz.Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 14. 6:57

szia Paggy, a piskótatekercsed igazán ínycsiklandozóan néz ki! :ymblushing: A röpke városnézés is nagyon jó lett. Milyen kár, hogy most nem utas voltál, még érdekesebb helyzetből tudtál volna képeket csinálni. Az alagút vége különösen izgalmas volt. Nem dudáltak rád?
Látszik ott sem volt "felhőtlen az idő, kemény szelesre sikeredett." :) :ymhug: [-x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 14. 8:11

Paggy! Ezek a képek nagyon is jók, ahoz képest, hogy milyen helyzetben fotóztad őket!
Csatlakozom Katához, látom, nálatok sem volt jó idő, és a zászlókon látszik, hogy fújt ott
is a szél. A jegyirodát látva azonnal elkapott a vágy, hogy hajókázzak egyet. Kétszer
sikerült sétahajókáznom a Dunán, de egy fotóm sincs róla. Pedig a látvány csodálatos.

A süti guszta, és a sárga keretes tányérral együtt nagyon mutatós is.

A lányom küldött képeket, amin megmutatja, hogy Angliába miket tojik a húsvéti nyuszi.
Azt mondta, hogy ott egyáltalán nincsenek apró tojások, csibék, báránykák, nyuszik.
Mindenből nagyot lehet csak kapni, és igyekeznek összekapcsolni valami ajándéktárggyal.
A tojás a leggyakoribb, elvétve látni nyuszit és csibét, de vannak agyament ötletek is.
Viszont ott nincsenek csokipótló "bevonómasszák", minden figura igazi csokoládéból készül.
A tojásokat nem teszem be, mert bedobozolva lehet őket kapni, a tojásból nem sok minden
látszik.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 14. 8:12

Jöjjenek a furcsábbak! A gumicukor nem maradhat ki (középső kép):

Kép Kép Kép

Ez a bárányka és süni(?) nem csokiból van, hanem olyasmi alapja van, mint a
mézeskalács:

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 14. 8:12

Ezek a dekorációk cukik:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 14. 9:56

szia Rita! milyen jó, hogy legalább ott igazi csokiból készülnek a dolgok! Bezzeg itthon! Ugyancsak kapaszkodnia kell az embernek, ha normális dolgot akar a gyerekének , vagy akár saját magának adni...Köszönöm a kinti fotókat.! :ymhug: :D \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. április 14. 9:59

Kedves Mindenki!
Nagyon szeretem a képeiteket nézegetni.Most is nagyon tetszettek.Jó volt a rakparton egy kicsit nosztalgiázni.Régen jártam arra,jó volt újra látni.Csodálatosak a virág fotóitok.Pöttyös macska a polcon volt a kedvencem.A pirosas égbolt gyönyörű volt.Az ételfotóktól "csorog a nyálam" miközben nézem.Köszönöm,hogy megosztjátok ezeket a képek.
Paggy remélem kikúráltad már a 100 éves sütemény hatásait és jól vagy.
Kata remélem most már sokkal jobban vagy.Mielőbbi gyógyulást mind a kettőtöknek.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 14. 17:28

sziasztok! Újranéztem pár képet, én is kicsit nosztalgiáztam, mert valamikor én is Pesten dolgoztam. :) Nálunk most nem készültem semmivel, már ami a süteményfrontot illeti..De később majd bepótolom. Most csak éppen vagyok, és számolom visszafelé a napokat, hogy mikor kerülök fogorvoshoz! Nem túl jó dolog.Még beszélni is kockázatos, mert összeér a két szembeni fog...hát kis híján rakétakilövő lesz a székemből. Csak azért nem, mert még a felettem lakó félreértené a helyzetet...hogy mit keresek nála :(( :)) ...

Ma mákos tészta volt az ebéd uszi meg vajas kenyér kolbásszal, holnap pedig kemény tojás , sonka torma... Ebéden még gondolkodom :D .
További szép hétvégét! :ymhug: :-h @};- %%- :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 14. 17:37

Ica! Olyan aranyos vagy, hogy időnként ide is írsz! Jólesik a biztatásod, és a dicséreted!
Most nem csak a saját nevemben beszélek. Biztos, hogy a többiek is egyet értenek velem.
De jó lenne, ha egyszer te is meglepnél bennünket néznivalóval!

Ma egy csodavirágot hoztam. Az volt a csoda, hogy ilyen jó élesben le tudtam fotózni.
Már Margitka is szólt, hogy kinyílt a bordó primulája, de ebben a szélben, semmit nem
lehet szépen lefényképezni.

Ez a virág a veronika, és nagyon aprócska. Szerintem azért sikerült jól a kép, mert a
nagy fű megvédte a széltől, és amúgy is a csipkebokor alá fészkelte be magát, ott meg
nem éri annyira a szél. Csodaszépecske!

Kép
Kép
Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 14. 17:53

Sziasztok! Az elmúlt napokban csak éppen bepillantottam, mert készülődtem a húsvétra. ;)
A takarításba egy kicsit belerokkantam, nem is sorolom mi mindenem fáj, pedig a nagyját a fiam csinálta, igaz előtte sem voltam jól. :( Van még két nap, addig pihenek egy kicsit, mire hétfőn jönnek a gyerekek, legalább a karomat tudjam mozgatni. :(

Mindenkinek kívánom boldogan teljenek az ünnepek! Kellemes Húsvétot!

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 19:14

Sziasztok!Nagyon le vagyok maradva az itthoni dolgokkal,mert egész héten Bábuska/a másik nagymama orosz/ helyett is én ügyeltem Lillára + Dédi+ mágántanítvány+állatok+szegény párom a mostohagyerek.De holnap reggelre felteszem a képeket és még előtte végre megnézegetem a fotóitokat.ALIG várom,mert teljesen elmerülök bennük,mint a koreai-kínai sorozatokban.JA ÉS NEM MOSTAM FEL A LÉPCSŐHÁZAT/2emelet és az állatok miatt én vállaltam.Megint feltennék egy kérdést .Melyik témakört választjátok?Direkt talányosan írom/jól feltupírozom/a címeket.Behúztam a függönyt,hogy ne lássak milyen rossz háziasszony lettem,mert még főzök,mosogatok és vasalok.Holnap piac.Bocsánat,ha megsértek valakit,nem tudom lehet-e NAGYPÉNTEKEN dolgozni?

JÖN a kérdés:Mit tegyek fel?
Talán a nagyvárosi csilli-villi bevásárlóközpont húsvéti forgatagát?Vagy a békés-nyugodt vasárnap a szabadban pihengető embereket ?Esetleg egy városi utazást és megérkezést EGY "HÍRHEDT HELYRE"? De lehet egy különc cukrászda tiritarka süteményekkel és 2 konszolidált és egy kissé zilált nővel?
Remélem nem csalatkoztok majd nagyon bármelyiket választjátok!Megyek mosogatni.Este visszatérek.Üdv:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 14. 19:28

Paggy! Én már írom is! Mivel a cukrászdát amúgy is beígérted, az kiesik. Erre lettem volna
a legkíváncsibb. Imádom a sütis pultok látványát! Mi magyarok szépséges sütiket, tortákat
készítünk.

Amire ezek után a legkíváncsibb vagyok, az a bevásárlóközpont ünnepi kínálata, ha van ilyen.
Vagyis mitől másabb most egy üzlet, mint a szürke hétköznapokon. Látod! Erről beszéltem a
múltkor. Én holnap is csak pitypangot, meg méhecskét tudok hozni, te viszont ott a nagyvárosban
üzleti húsvéti hangulatot is ide tudsz varázsolni. Nekem ehhez Miskolcig kéne mennem, de nem
megyek, mert most nincs ott semmi keresnivalóm.

Egy utolsó veronika. A Magyarországon található 40-féle veronika közül nem tudom melyik,
található a kertemben, de gyönyörű szép!

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 14. 22:37

Kata utolsó adag képgyűjteménye olyan tavaszias vidámra sikeredett. :-)
Rita! Meg kell állapitsam, nagyon szép napfelkeltéitek vannak, akármit is csinál önállóan a géped közben. :-)
A pitypang fiatal és öreg - :-) - állapotában egyszerre lefényképezve, nagyon szuper. Olyan jó, hogy betetted nagyban is!
Micsoda kincsek vannak a kertedben! Itt a veronikára gondolok.
Paggy!Első gondolatom nekem is a cukrászda sokszinűsége volt. Második a táj a pihenő emberekkel, de mivel húsvét jön, és városos bemutatót úgyis kaphatunk a hétköznapokon is, társulok Rita döntéséhez a vásárlási forgatagra szavazva. Mondjuk sosem értettem az embereket, miért kell azt hinni,hogy egy-egy ünnep alkalmával világvége jön és úgy vásároljunk be, mintha utána már nem lennének nyitva a boltok.

Nálunk már megjelentek a szúnyogok és a békák is elkezdték a koncertet a tónál. Azt irja a népi jóslat, hogy a Szent György nap előtt megszólaló béka esőtlen nyarat hoz. Na, majd meglátjuk.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 23:25

Sziasztok!Félig alszom.Eltűntek a húsvéti üzletes képeim de sebaj a maradékával és valódi ,megszeppent nyuszkóimmal/-Minek kell éjszaka egy lámpás alatt szűkösködnÜNK?-kívánok mégegyszer boldog ünnepeket!/Az első a sütis volt./Holnap jövök beszámolni a szép fotókrólPaggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 14. 23:27

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 5:46

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 6:22

Az utolsó képet a nyuszik helyett töltöttem be,mert azt akartam,hogy látszanak a tojások.
Végignéztem a csodás képeket.
Ági!Először is a virágzó málnához egy HURRÁ!Nagyon kedves ,olyan pici és törékeny rajta a málnakezdemény/ugye jól láttam?/Kis kerek,gurulós lesz vagy nagy ,ovális?ezt azért kérdezem,mert a kis kerek édesebb ,aromásabb szokott lenni.Valamint nem értem,nálatok a gyöngyvirág alig marad meg és óvni kell?Itt úgy elterjedt még a lakótelepen is ,hogy nem lehet mást ültetni,mert kiirthatatlan.BÁR ÉN imádom ,de azért,hogy egész kerteket borítsonbe!Határt kell neki szabni.A vadkacsát csak hosszas nézegetés után vettem észre.Jó,hogy megláttad!Köszönöm a képeket.
Kata:Gyönyörűek a narancssárás árvácskák.És tényleg milyen jó,hogy másfele jöttetek,mert látni egy jó növénytársításos fotót:babarózsa+ tulipán.
Remélem elmúlik rólad a rossz és kicsit vidámabb lehetsz!Hol töltitek az ünnepeket?Tudom,hogy ilyen foggal nehéz beszélgetni egy rokonlátogatáson,de hátha Samuka felvidít!Kevéssé fájó ünnepeket kívánok!
Rita!Nem is írok semmit,mert átmenne az irigység:csodás képek!!!!!A pitypang és a gyönyörű veronika lenyűgöz.Már sehová se merek lépni a parkban,mert mindenhol ilyen csoda rejtőzik.Minden ismerősömnek elküldtem /remélem nem bánod/az árvacsalános képet.Azt kérdezték, valami fotókiállításról loptam a képet,mert annyira szép.
Gabócinak jó pihenést kívánok az ünnepek alatt!Sajnálom,hogy mindened fáj!Írok valami vicceset,hogy felvidítsalak:A kedves párom nagyon elnyűhetetlen fizimiskával rendelkezett eddig.Most,hogy ő is "változó korba" van,érzékenyebb minden borsószem királykisasszonynál.-Asszony/mert viccesen így szólít/az mit jelent,ha az orrom hegye fáj?Nem valami nagy baj készülődikl?-kérdezi ijedten.Nem is hiszem el,mertz pár éve még ,amikor eltört a keze ,meg se nyikkant,most meg minden nap produkál valami "súlyos bajt"Vigyáznom kell,hogy ne nevessek és kellően komolyan vegyem.Egyébként isteni humora van,ám most mintha.....
Sajnálom ,hogy elúsztak a húsvéti képeimés ami ennél még nagyobb,hogy vacak a telefonom.Minden képem kissé tejszerű.Na mindegy.Felteszem az este készült fréziafotókatÜdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 6:29

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 6:29

Az utolsó kép a 3-s ,csak nem látszik a szám.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 6:33

=http://www.kephost.com/image/wDly]Kép[/url]

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 6:38

Vissza: “Társalgó”