Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » Ma, 19:21

Szia Ildikó!

Igen, szépen megnőtt Lilyke. Épp most növi ki a 122 méretet, a 6-7 évesekre való ruhákat. Én is és a gyerekeim is ilyen
típusok voltunk, hogy hamar megnőttünk a végleges méretünkre. Alsó tagozatban még a tornasor elején álltam, gimiben
meg már a közepén-végén.

A sorozatnak az utolsó előtti részét fordítom, hamarosan végzek vele, és ahogy nézem át, és javítom ki a részeket, úgy
fogok minden nap kitenni egyet. A thai szokásoknak megfelelően jó hosszúak, másfél órásak a részek. Jól fogunk szórakozni. :D

De szép az a csokor a fa törzsén? Hogy került oda?

Teszek ki pár fotót (sok képem van, apránként hozom őket):

Július 24-én készültek ezek a fotók, de már kitették az őszi dekorációkat is. Aztán pár polccal később, már pár karácsonyi
dekort is láttam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Egy hónap múlva, augusztus 24-én már minden boltot elárasztott a halloweeni és a karácsonyi hangulat:

Kép

Kép

Kép

Szeptember 7-i képek ugyanabban az üzletben (lehet, hogy ekkor már itthon is ez volt):

Kép

Kép

Kép

Várom a 17-est buszt. Egyszer már tettem ki arról fotót, hogy a buszállomásokon bent a nagy váróteremben, megszámozott
bokszokban várjuk, hogy beálljon a busz az állásra. Ezután kinyílik az ajtó, és lehet beszállni. Közben le tudtam fotózni
két angol típusú "banyatankot", amit nem húzni, hanem tolni szoktak, mint egy babakocsit.

Kép

Kép

Szeptember eleji fotók:

A nem nagy a málnabokor, de folyamatosan hozta a termést. A folyton érő eper és a Sungold nevű narancssárga termést
hozó koktélparadicsom még mindig terem (erről nincs fotóm). A letermett áfonya újra elkezdett virágozni. Nem tudom, lett-e
belőlük áfonya, majd megkérdezem Zsuzsit. A magról vetett hagymák is gyönyörűek még (erről sincs képem).

Kép

Kép

Kép

Emlékeztek rá, hogy egy időben mindig cipőkre bukkantam csak úgy a járdán, úton, fa tövében. És mindig párosával szépen
le voltak téve, nem csak úgy lehajigálva. Na, itt a bizonyíték rá, hogy Angliában is megtalálnak az utcán hagyott cipők.
Egyszer annyira kíváncsi lennék rá, hogy mi a történetük, mert tényleg nem értem. :D

Kép

Vissza: “Társalgó”