Igen, szépen megnőtt Lilyke. Épp most növi ki a 122 méretet, a 6-7 évesekre való ruhákat. Én is és a gyerekeim is ilyen
típusok voltunk, hogy hamar megnőttünk a végleges méretünkre. Alsó tagozatban még a tornasor elején álltam, gimiben
meg már a közepén-végén.
A sorozatnak az utolsó előtti részét fordítom, hamarosan végzek vele, és ahogy nézem át, és javítom ki a részeket, úgy
fogok minden nap kitenni egyet. A thai szokásoknak megfelelően jó hosszúak, másfél órásak a részek. Jól fogunk szórakozni.
De szép az a csokor a fa törzsén? Hogy került oda?
Teszek ki pár fotót (sok képem van, apránként hozom őket):
Július 24-én készültek ezek a fotók, de már kitették az őszi dekorációkat is. Aztán pár polccal később, már pár karácsonyi
dekort is láttam.

Egy hónap múlva, augusztus 24-én már minden boltot elárasztott a halloweeni és a karácsonyi hangulat:

Szeptember 7-i képek ugyanabban az üzletben (lehet, hogy ekkor már itthon is ez volt):

Várom a 17-est buszt. Egyszer már tettem ki arról fotót, hogy a buszállomásokon bent a nagy váróteremben, megszámozott
bokszokban várjuk, hogy beálljon a busz az állásra. Ezután kinyílik az ajtó, és lehet beszállni. Közben le tudtam fotózni
két angol típusú "banyatankot", amit nem húzni, hanem tolni szoktak, mint egy babakocsit.

Szeptember eleji fotók:
A nem nagy a málnabokor, de folyamatosan hozta a termést. A folyton érő eper és a Sungold nevű narancssárga termést
hozó koktélparadicsom még mindig terem (erről nincs fotóm). A letermett áfonya újra elkezdett virágozni. Nem tudom, lett-e
belőlük áfonya, majd megkérdezem Zsuzsit. A magról vetett hagymák is gyönyörűek még (erről sincs képem).

Emlékeztek rá, hogy egy időben mindig cipőkre bukkantam csak úgy a járdán, úton, fa tövében. És mindig párosával szépen
le voltak téve, nem csak úgy lehajigálva. Na, itt a bizonyíték rá, hogy Angliában is megtalálnak az utcán hagyott cipők.
Egyszer annyira kíváncsi lennék rá, hogy mi a történetük, mert tényleg nem értem.