Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Évának,ha meg akarja nézni a kiállítást SPOILERBE tettem:
Spoiler: mutasd
[
Vége.

Paggy írta:Kedves Éva!Esetleg el tudsz menni a Kor.Kult.Kp-ba,vagy van kedved hozzá?Azért kérdezem,mert nekem ma sikerült eljutnom és semmiképpen nem mutatnám be a képeim,mielőtt Te látnád a kiállítást.Paggy
SZia Paggy!
Igen, tegnap akartunk menni, de aztán a férjem nem érezte jól magát, gyermekem meg lázas lett. Lefújtuk. Pedig már a kamera is be volt izzítva.((( Azóta láttam, hogy feltetted spoilerbe a képeket. Köszönöm. HA mégsem sikerül elmenni akkor megnézem a képeidet.
Paggy írta:https://youtu.be/sSYTnJJfgCw
Vége.Paggy
Én majd a 105-ös busszal fogok menni. Lehet, hogy egyedül. A fiam még mindig nincs jól. Ma voltunk ebédelni a Nádor utcai Momotaro japán étterembe. Ma van a névnapja, így erőt vett magán. Nagyon finom volt a kaja és hatalmas adagok voltak. Senki nem bírta megenni. Rizstésztás, csirkés ráment ettünk és a férjem édes,savanyú bundázott halat, fiam olyan hússal töltött gőzölt gombócot, én meg tajvani pirított rizstésztás valamit. Reménykedtem benne, hogy rizstésztában is csinálnak olyan gombócot, de sajnos csak búzalisztes volt. Férjem kínai sört kóstolt, mert japán nem volt és kapucsínót ittunk. Ez volt a fiam kívánsága a névnapjára. Ja és a maradékot becsomagolták.