Sziasztok!
Paggy! Én igazi biokertész voltam, mert soha egy szem permetlevet sem öntöttem semmire.
Nálunk a faluban szinte mindenki műveli a kertjét, kivéve az olyanok, akik egymaguk vannak,
mint én is. Vagy nagyon picike területen ültetnek ezt-azt, vagy befüvesítették, mint én.
Köszi a pitypangos képeket! Már én is csináltam párat, de nem vagyok vele megelégedve.
A legjobbat lehet, hogy idebiggyesztem majd.
A ködös kép nekem is tetszik! Mivel nálunk nagyon sokszor van hajnalban köd, szeretem, és
szívesen is fotózom, de a legszebb ködös képeket nyáron kora reggel lehet fotózni.
Én ugyanúgy csinálom a közeliket, mint te! A buszmegállóhoz közel lakik egy idősebb bácsi,
minden alkalommal, amikor meglát, megkérdezi, hogy mit fotózok. Pedig látja, de így van oka
szóba elegyedni velem. Sajnálom szegényt és beszélgetek is vele, csak így én nem tudok több
fényképet csinálni.
Valahogy olyan gyorsan eljött a fréziaszületés ideje. Örülök, hogy nem maradtál virág nélkül,
és hogy betegség sem támadta meg. Kíváncsian várom, mely színűekből lesz a legtöbb.
Cuki a függöny, de biztosan vasalni kell, nem? Én már nem vasalok... csak nagyon-nagyon ritkán.
Szőrös-csíkos mézgyűjtő (nem tudom a nevét) a fehér árvacsalánt kóstolgatja: