Ági! Most végeztem az odafelé utaddal, mindjárt jön a hazafelé menet.
Igazad van, kiesik a városközpont neked, és talán bicajjal nem is olyan jó ott közlekedni, mint itt
a falusias részen. Ha nem tudnám, hogy Szegeden laksz, azt hinné, hogy egy csinos kis faluban éltek
a családoddal.
Örömmel vettem észre a Jysk nevét az egyik oszlopon. Szeretem, sok mindenem származik onnan.
Na, folytatom a hazaúttal...
Cédrus liget: sokakat nem érdekel, hogy belátnak hozzájuk. Már írtam, hogy Angliában is letojják.
Mondjuk nálam sincsenek soha behúzva a függönyök, a konyha ablakon meg nincs is (direkt), de hozzám
nem lát be senki, csak a madarak, és én is csak őket látom, meg a zöld növényeket.
Igen, már otthon vannak a gyerekek. Ki is aludták magukat. A nagy fiamék is nagyon jól érzik magukat
Riminiben. Már várom, hogy küldjön képeket, de a fiúk nem olyanok, mint a lányok... Zsuzsi már 100
fotót küldött volna a szobájukról, a kilátásról, a városról, a tengerpartról, kajákról...
Paggy, őszinte leszek, nem hoz igazán lázba a fényképezős kísérletezés. Magában a fotózásban nincs
több, ami lekötne. Ennyire érdekelt, amennyire eddig beleástam magam. Tudod, most az új
szenvedélyemre vagyok rákattanva, abból szeretnék még többet kihozni. Még annyi mindent szeretnék
a vegánsággal kapcsolatban megismerni. Még csak a főételek készítésével és néhány alapanyaggal
ismerkedtem meg eddig. Levesek, desszertek, fermentálás, csiráztatás, hulladékmentesség, házi
tisztítószerek, tisztálkodószerek... ezek is nagyon érdekelnek. Azt is elhatároztam, hogy újra
elkezdek tornázni. Heti háromszor fogom beiktatni a menőke mellé, amit meg kocogássá, később
futássá szeretnék fejleszteni. Ez maradna heti öt alkalom, ahogy eddig is.
Lassan kéne keresni egy jó sorozatot is. Egy jó kis kínait... április vége óta nem láttam szotyiszemű
embereket, semmi közöm nem volt Ázsiához.
Én egy helyi fodrászhoz járok, aki ott is megtartotta a vendégeit, ahol korábban lakott, így két faluban
dolgozik. Hozzá is csak bejelentkezés után lehet menni, annyian járnak hozzá.
Tudtad, hogy a Hatszín Teátrumot Gálvölgyi Dorka (Gálvölgyi János lánya) igazgatja? A yt-on hallottam
vele egy hosszú beszélgetést. Nagyon szimpatikus hölgy.
A fahéjas rizst szívesen megnéztem volna fotón. Nem mertem még nem édes ételbe beletenni fahéjat.
Egyébként nagyon-nagyon szeretem.