Kedves Lányok! Paggy, Marcsi és Rita! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Sajnos a sütit megettük. Történt ugyanis, hogy nem volt fotogén, igy landolt a hasunkban, de gondoltam rátok! Hazafele jövet a tanyacsárdából előre rendeltünk, mert igy lehetett és itthon megettük az ebédet.
Az én örömhírem, hogy végre rávettem magam, hogy elkezdjek mozogni és egészségesebben étkezni. Heti háromszor tornázok és kávé helyett teára iszok (abból is csak szálast, mert elvileg az egészségesebb: https://teapalota.hu/zold-tea-posztok/szalas-vs-filteres-tea/), több zöldséget és kevesebb pékárut fogyasztok. Habár még az elején vagyok, mégis nagyon motiváltnak érzem magam.
Kedves Ágnes, nagyszerű hogy így elhatároztad magad, ha néha bele is fáradsz egy egy lazítás nem bűn, segít újabb lendületet venni! További sok sikert!
Köszönöm szépen Rita, Paggy és Kata a köszöntést, nagyon kedvesek vagytok. A süteményt a család már elfogyasztotta, de garantáltan cukormentes sajttortát és málnás joghurtmousst kínálok nektek, fogyasszátok jó étvággyal.