Kedves Lánykák!
Köszönöm szépen a köszöntést! Ma igazán rám fér minden jó.
Ramosos tortán jót vigyorogtam, nagyon kedves torta! A Katáét meg azonnal vágom is fel.
A csokornak is meglenne a helye

Ramos pedig igazán jóvágású .
Emlékezetes szülinap a mai.
Reggel gyors kimentem a piacra hogy még vegyek paradicsomot és kipaszirozzam a téli iváshoz. A bácsika nem volt kinn, igy mérgelődve visszahoztam a húslevest, benne hús, zöldségek, tészta, meg a rántott húst, rizibizit, sós rudakat. Hazaérve nekikészülök az ebédnek, mert ugye nálunk a születésnap ugyanolyan, mint másik nap. Főzni kell, enni kell. Aki megcsinálja az meg én vagyok. Mai menü lasagne. Viszont nem volt itthon zeller, igy irány vissza a piacra. Bácsika ott volt, igy a kaja sem veszett kárba.
Zellerrel betankolva párolom a répát vele, áttöröm, bele az egy kiló csirke és kevés disznó darált hús, meg a tegnapi borzalmas sűrű átpaszirozott paradicsom. Még ki akartam facsarni a két üvegből a benne maradt kis paradicsomlét, egymásnak ütöttem a mártás fölött , lepattant róla egy szilánk, bele a kajába. Leszedtem róla két centit, de a vége az lett, hogy kidobtam.
A guta majd megütött, a vérnyomásom az egekben, erre jön a férjem, aki szerintem elfelejtette, hogy szülinapom van, hogy őneki jó a sajtos tészta. A fiam küldte el melegebb éghajlatra, nem kellett nekem.
Igy az indiaiból lett currys csirke rendelve. Hááát ennyit az én szülinapomról. Már jobban vagyok egy kcsit, de még túl kell lennem a nagy edény lasagne töltelék kidobásának.