Sziasztok!Ildikó, annyi minden eszembe jutott a fotóidról. Ezért szeretem nézegetni a ti képeiteket is.
Az első kép akár egy miskolci rendezvényen is készülhetett volna. Ugyanilyen kis "bódékat" állítanak fel az árusok számára.
A gyönyörű gyűszűvirágokról kedvenc írónőm, Agatha Christie jut eszembe, aki előszeretettel gyilkolászta vele az arra érdemes
regényhőseit. Azt a csodaszép különleges orgonafajtát Angliában láttam először. Akkoriban tettem is ki ide sok képet róluk.
A kék trabant az ifjúságomra emlékeztet. Egy vaj színű kétütemű trabant kombi volt az első autónk a volt férjemmel. Használtan
vettük két volt gimis osztálytársamtól (egy osztályba jártunk, érettségi után pár évvel összeházasodtak). Végigcsinálta velünk
az építkezést. Minden terhelést elbírt, és hűségesen szolgált bennünket, amíg meg nem vettük az első új autónkat. Utána is velünk
maradt, a volt férjem ragaszkodott hozzá. Kb. három hete vette rá magát, hogy eladja. Ahogy feltette a hirdetést, öt perc múlva
már rá is írtak többen. Villámgyorsan elkelt. Kb. negyven éves lehetett. Ja, és látom, hogy Zalaegerszegen is van büdöske. Ez az
én egyik kedvencem.
Kata, nálunk is jó meleg van, és végre Angliába is beslisszol a jó idő. Végre kaptam olyan fotót is Lilykéről, ahol rövid ujjú
pólóban van a játszótéren, nem pufimellényben. Jövő héten kedden érkeznek hozzám. Szegények elég nehezen viselik ezt
a meleget, ami nálunk van nyáron. Már a lányom és a fiam is elszokott tőle. Vágynak rá, de már nehezen bírják. Ettől még
nagyon jól szokták érezni magukat. Lilyke is nagyon várja már, hogy itt lehessen. A lányomék az idén nem is akartak hazajönni,
mert kellett volna a szabadság a költözködéshez (nem tudom írtam-e, hogy sikerült végre házat venniük), de Lilyke már
annyira tervezte az ő miskolci nyaralását, hogy nem lehetett nem eljönniük.
Most mennem kell. Délután hozom a képeket. Azt is megnézem, Kata rakott-e ki újakat.
Remélem Paggy szépen nyeri vissza az életkedvét, és Áginak is gyógyul a lába. Mindkettőre hatalmas szükség van.