Rita!A naplemente nagyon szép, de szerintem úgy, mint az enyémnél, ez élőben még szebb lehet!
Olyan jó, hogy kiteszed spoilerbe nagyobba is a képeket, pl. a darázsban szuperül lehet gyönyörködni. Egyszer fűnyirás közben a fiam lábujját megcsipte. Gyors tettem rá vizezett szódabikarbónát, pillanatok alatt elmúlt az égető fájdalom. Pedig a férfiaknál ez nagy szó.
Nagyon sok van nálunk nyáron, ráadásul lódarázs fészkek is vannak. Igaz kicsik, próbálom is őket leverni, de mindig marad rejtett helyen. Pár éve késő délután kirepültek a teraszra. Félelmetes volt, legalább 10 5 centis szörny. Ödönünket is úgy menekitettük be.
Ez az utolsó felhő fotó! Hát ez megér egy pályázatra előterjesztést! Nagyon jó!
Marcsi!Igy legalább én is látom a Széchenyi téri fát!

Élőben annyira gyönyörű, bár nem is tudom mikor láttam úgy utoljára.
Paggy!Annyira gyönyörű a kinagyitott jácintod!!
Kata, azért nálatok is indulnak a virágzások szépen! Nagyon dekorativak ezek az aranyesők!
Ma sikerült lefotóznom a legújabb háziállatkánkat, egy lepkét.

Minden délután több órát élvezkedik a teraszon. Most végre le tudtam kapni és hagyta is magát. Igy kinagyitva viszont rémesen látszik a burkolónk munkája, ami nemrég a lakásnál derült ki, hogy miért is ilyen. Ő úgy gondolta, hogy csak a lapok közepére rak ragasztót, és ez az eredménye. Évente lehetne fugázni. Szerintem a lepkét hűtötte a közte mozgó levegő a forró kövön.

Egy újonc kikirics