Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Lányok 10 perc múlva időrendben hozom a porcelánokat,mert kollázst csinálok.Paggy
1810 -től folyamatosan 1900-ig.Majd választok egy jobb kollázst:

Sajnos nem sikerült szebbre csinálnom,mert közben a kutyákkal mennem kell.Na sziasztok ,ennyit mára.Üdv:Paggy
Szia Ági!Jó volt ,a párommal csavarogtunk utána.Légyszi Ödönről tegyél be megint képet!Olyan vicces és aranyos volt a múltkor is!Dömötört ventillátoroztattam,de ,még az is kevés volt.Most itt fúj a szél.Várom a képeiteket bármiről,mert így úgy érzem MAGAMUTOGATÓ VAGYOK.
Egy kis kávéscsészének való hely:
http://lakbermagazin.hu/modern-epitesze ... encia.html
Üdv:Paggy
Egy kis kávéscsészének való hely:
http://lakbermagazin.hu/modern-epitesze ... encia.html
Üdv:Paggy
Gyönyörűek!!!Köszi a képeket.Szegeden is lehűlt a levegő és süvít a szél?Itt hajlonganak a fák.Szép álmokat és ne dolgozz sokat,hogy gyakrabban itt lehess!Paggy
Paggy! Ezért megérte kimenni a forró városba! Már a Műcsarnok is lenyűgözött. Nem is tudom,
mikor voltam ott utoljára, de hogy nem volt ennyire szép belülről, az biztos!
A kávés cuccok mind nagyon dekoratívak! Szépek a szemnek a színei és a mintái is. Mégis ezek
a kedvenceim (nem számít a sorrend):

A kávés cuccok mind nagyon dekoratívak! Szépek a szemnek a színei és a mintái is. Mégis ezek

Rita írta:Paggy! Ezért megérte kimenni a forró városba! Már a Műcsarnok is lenyűgözött. Nem is tudom,
Na végre ideértem...csatlakozom Ritához, tényleg nagyon szép minden, de nekem a legjobban alulról a 3. tetszett a legjobban, letisztult színei és vonalai miatt is.!
Köszönöm a szép kiállítási körletvezetést, egy két kivételtől ami már nálam a jó izlésnek ellentmondott és a praktikumnak is zömmel tetszettek! Még szerencse, hogy nem nekem kell elmosogatni őket

Ödönke képeit én is köszönöm, nagyon édesek még mikor olyan kajlák és nyurgák...szegényke megszenvedett a fülfelállásért! De sikerrel jártatok!
Itt is lehűlt a levegő és még mindig erős a szél. apunál letörte a diófa és körteágat is nem is egyet! szóval úgy látszik mindenhol valahogy rájárt a rúd ...a villany is 2o óra múlva lett csak. szóval neki is kemény volt.l De már minden rendben. Tegnap reggel érdekes halfelhőt kaptam le...

Paggy! Csodálatos volt ez a kiállítás.
Tudta az akkori arisztokrácia mi a szép!
Nekem mégis legjobban a letisztult, egyszerű formák tetszenek. A firenzei Grand Hotel Villa Cora is gyönyörű, köszönet, hogy virtuálisan bejárhattam, ha a valóságban esély sincs rá. A modern építészetről betett képek is gyönyörűek.

Dömötörnek tényleg aranyos pofija van.

Ági kutyái nagyon tetszenek. Ödön cuki volt kölyöknek.... is.

Dömötörnek tényleg aranyos pofija van.

Ági kutyái nagyon tetszenek. Ödön cuki volt kölyöknek.... is.
Spoiler: mutasd
Sziasztok.
Kata esti képei nagyon szépek. Paggy kávés készletei is nagyon tetszenek. De nekem inkább a modern darabok. A leginkább az amelyik ki is van nagyítva a plakáton. Fehér szögletes a kanna és aranyozott a teteje a csészének meg olyan háromszögletű az alsó része. Különleges és mégis egyszerű. Nagyon aranyosak a kutyák. Nekem kajlán tetszik a németjuhász. Olyan bumfordiak még akkor. Köszi a sok szép képet.
Éva
Kata esti képei nagyon szépek. Paggy kávés készletei is nagyon tetszenek. De nekem inkább a modern darabok. A leginkább az amelyik ki is van nagyítva a plakáton. Fehér szögletes a kanna és aranyozott a teteje a csészének meg olyan háromszögletű az alsó része. Különleges és mégis egyszerű. Nagyon aranyosak a kutyák. Nekem kajlán tetszik a németjuhász. Olyan bumfordiak még akkor. Köszi a sok szép képet.
Éva
Arthur, Ödön, Dömötör, mind nagyon édesek! A nagy fordítási lázamban csak a
porcelán kávéskészletekkel foglalkoztam, előrébb nem néztem.
Kata fotói:

porcelán kávéskészletekkel foglalkoztam, előrébb nem néztem.
Kata fotói:

Kedves Rita, köszönöm a kitett képeket, ma fátyolosan kék az ég, és az ég világon semmi nincs rajta, de mégis szinte fáj kinézni, nem is erőltetem a szemem, mert így is majdnem szikrákat látok...még írni is alig tudok.
Tegnap elkészültem a finom ebéddel, de mire a telefon eszembe jutott, szinte minden elfogyott. ez már nem az első alkalom! Legközelebb juszt is a konyhába lesz a teló. Kíváncsi leszek , ki tudom e vinni Samut ma legalább a CBA-ba, mert ha nem , süthetem a kenyeret!
Legyen kellemes hetetek, Kicsit sajnálom a diákokat, és a tanárokat, mert még nekem is úgy tűnik, mintha elrohant volna ez a nyár...a sok rossz idő meg még rövidített rajta.
Remélem a sok időjárás-áldozat mind megkapja azokat a forrásokat és szakembereket, akik segítenek ezt a hihetetlen Kárhullámot helyrehozni!

Tegnap elkészültem a finom ebéddel, de mire a telefon eszembe jutott, szinte minden elfogyott. ez már nem az első alkalom! Legközelebb juszt is a konyhába lesz a teló. Kíváncsi leszek , ki tudom e vinni Samut ma legalább a CBA-ba, mert ha nem , süthetem a kenyeret!
Spoiler: mutasd
Legyen kellemes hetetek, Kicsit sajnálom a diákokat, és a tanárokat, mert még nekem is úgy tűnik, mintha elrohant volna ez a nyár...a sok rossz idő meg még rövidített rajta.
Remélem a sok időjárás-áldozat mind megkapja azokat a forrásokat és szakembereket, akik segítenek ezt a hihetetlen Kárhullámot helyrehozni!

Kedves Kata!A középső képeden egy angyalka oldalnézete látható.Hű,de ügyes vagy ,én hiába keresem őket az égen,nem sikerül lefotóznom.Köszönöm szépen.
Találtam egy oldalt/ha még nem unod!!/
http://galeriasavaria.hu/termekek/porce ... /Üdv:Paggy
Paggy írta:Kedves Kata!A középső képeden egy angyalka oldalnézete látható.Hű,de ügyes vagy ,én hiába keresem őket az égen,nem sikerül lefotóznom.Köszönöm szépen.
Kedves Paggy, köszönöm, máris lett benne egy-két kedvenc, pedig csak belekukkantottam most...

az utolsó egyetlen hátránya, hogy kimegy a teafű az alján...

Nem nagyon fotózok mostanában, mert a szomszédban, az eddigi vadászhelyemen
rendszeresen nyírják a füvet, így nincs mire vadásznom. Meg nem is mozdultam ki
sehová mostanában. A napfelkelték, és a napnyugták is elhagynak már augusztusra.
Tavasszal a ház baloldalán láthattuk a napot kelni, most már a jobboldalán van.
Nemsokára már egyáltalán nem fogom látni a szomszédom házától. Legközelebb
újra tavasszal lesznek szép napkeltéim. A napnyugtákkal ugyanez a helyzet. Nem
látom már a lenyugvó napot.
Mai:

Tegnapi:

rendszeresen nyírják a füvet, így nincs mire vadásznom. Meg nem is mozdultam ki
sehová mostanában. A napfelkelték, és a napnyugták is elhagynak már augusztusra.
Tavasszal a ház baloldalán láthattuk a napot kelni, most már a jobboldalán van.
Nemsokára már egyáltalán nem fogom látni a szomszédom házától. Legközelebb
újra tavasszal lesznek szép napkeltéim. A napnyugtákkal ugyanez a helyzet. Nem
látom már a lenyugvó napot.
Mai:
Tegnapi: