Csak bekukkantottam, de annyi szépséget találtam, hogy jövök majd vissza reményeim szerint holnap és kicsit többet tudok itt tölteni, irok is majd, vagyis remélem igy alakul.
Hirtelenjében csak anynit, nem visszalapozva, hogy Gabóci őszi képei nagyon szépek. Külön öröm,hogy nagyban van kint.
Rita! A repülő madarad , hát az valami csoda ahogy elkaptad a pillanatot! A fekete cicus meg a ház falához dőlve nagyon aranyos.
Paggy! Nagyon örülök a természettudományos képeidnek!
Az orvosnál várakozásról jutott eszembe, hogy ma hivatalos dolog intézésből hazafelé tartva beugrottam tüdőszűrőre, ha már arra jártam.
Többszörös problémáim voltak az alatt a rövid idő alatt, bár lehet bennem van a hiba.
Bent a parányi öltözőben, ahova hármunkat hivtak be ki van irva, értékekért nem vállaljuk a felelősséget. Ha csak ketten lennénk ben, az egyikünket behivják, akkor úgy gondolták gondolom én, hogy az ember viszi magával az értékeit??
Tolakodás, mintha az élete múlna azon a pár percen az illetőnek, mig a felvételt csinálják a másikról. A csúcs pedig a végén az volt, hogy öltözés közben az egyik libuska előkapja a dezodorját, és úgy nyakonönti a hónalját valami borzadállyal, hogy azt hittem elájulok. JÓ, érzékeny az orrom, ez is az én hibám.

Mindenkinek szép estét!