Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. május 22. 21:18

Paggy írta:
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=p44MCiZVqd0

2015-ben meghalt Demis Roussos.SZOMORÚ VAGYOK.

Ó hát akkor Te lemaradtál erről a hírről anno! Hát sajnos nagy veszteség a világnak az biztos... :( :movingflower:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 22. 21:30

^:)^ ^:)^ ^:)^

BOCSÁNAT,hogy ezt betettem,de muszáj volt
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 22. 21:46

Drága Kata!Találtam Neked egy nagyon jót,holnap nézzél be mindenképpen !!! :littlehearth: Paggy
Kedves Ági!Szörnyű,hogy utazás előtt ennyi kellemetlenség és izgalom van!Nem is tudom ,mit írjak.Talán , FEL A FEJJEL,mert ez biztos meg fog valahogy oldódni és ÚGY LESZ JÓ!!!Hidd el,később kiderül,hogy ÚGY LESZ JÓ!Tegyél meg mindent,s aztán bízd a SORSRA! %%- %%- %%- %%-
Holnap konferencia .Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 17:11

KATÁNAK :littlehearth: -tel.Ilyen szuper vagy Te is!!!!!!

Köszönet a csodálatos énekesnőnek az előadásért és a szerzőnek. ^:)^
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 17:13

Lányok megjöttem a konferenciáról.JÓ VOLT és ÉRDEKES.Pénteken csinálok összefoglalót.ÉRDEMES LESZ MEGNÉZNI! :-bd :-bd :-bd :-bd Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. május 23. 17:39

Paggy! Azért tetszik a jóga-házad, amiért a magam háza is. Csupa zöldet látok, ha kinézek.
Emiatt minden ablakon két oldalra szét van húzva a függöny. Igaz, hozzám nem lehet belátni.
Nincs utca előttem, a szomszédomban, amelynek a telke derékszögben átöleli az én telkemet

A videóból az 57:20-nál kezdődő számot választom.

Míg írom ezt a hsz.-t, látom, hogy írtál. Na, akkor megtudjuk, milyen volt a konferencia.

Kata, Samukának igen sok arcát megismerhettük. Nagyon jó ötlet volt a Samu-sorozat, és a
hozzáfűzött kommentárok. Nekem leginkább a buszmegállós fotó tetszik. Mintha Samu is a
"Befektetünk a vidék jövőjébe" nevű hangzatos ígéreten nevetne. De jót vigyorogtam a
bowling pályánál tett megjegyzéseden is.

Ági! Így elmenni Kínába, hogy még ez is idegesít! Van ezeknek szívük? Nem nagyon tudok ehhez
a problémádhoz hozzászólni, mert nem voltam még ilyen helyzetben. Remélem, megtalálod a
jó megoldást, olyat, ami neked előnyös, és egy vagyonba sem kerül majd.

Igen tetszik az árnyjátékod! Jó ötletet adtál, csak mondjuk ehhez olyan szép gyep kell, mint a
tiétek. Látom eső után voltatok épp. Fekete Cica cuki, a gödör már nem annyira. Az a beomlott
szennyvízakna?

Szerintem én tudtam Demis Roussos haláláról, mert most nem ért váratlanul.

Tegnapi napfelkelte. Végre!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. május 23. 19:25

Paggy írta:KATÁNAK :littlehearth: -tel.Ilyen szuper vagy Te is!!!!!!

Köszönet a csodálatos énekesnőnek az előadásért és a szerzőnek. ^:)^

Drága Paggy, köszönöm a meglepetés videót, de sosem éreztem hogy szuper lennék.... :D ;;) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. május 23. 19:31

Ritám, gyönyörű a napfelkeltéd..már hiányoltuk ezeket a pazar színeket, ami nálatok szokott megjelenni!

Ági az egész tortúra egy vicc, hogy mit ki nem találnak! Valamilyen módosítási lehetőségnek kell lennie! Ilyen nincs! Mikor is kell indulnod? Az is egész embert kíván, hogy mindent úgy tudjál itthon hagyni, hogy nyugodtan utazásra koncentrálhass. Remélem lesz valami egészséges köztes megoldás!
Milyen jó hogy vannak még ügyes férfiak és szakemberek, ha már hivatalból nem tudnak valamit normálisan megcsinálni! Cicóka gyöngyörű ;) :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 21:30

Sziasztok Lányok!Újra itt vagyok.Megnéztem a videókat és a képeket a konferenciáról.Rájöttem, hagytam magam csőbe húzni. Nagyrészt nem arról szólt ,amiért mentem.A fenntartható fejlődésre voltam kiváncsi,az élhető városra
.Hát kaptam tájékoztatást Budapest óriási,szuper,mindent elsöprő fejlesztéséről.Új hídról,CSODÁS ELJÖVENDŐ FEJLŐDÉSRŐL.Mi leszünk Közép-Európa legszebb ,legjobb,legokosabb,legjobban fejlett legleglegleg....városa,országa,Fogjunk össze és közösen legyünk EGYEK!!!!!! Ugyan volt némi közösségi példa is,az hogy megkérdezik a lakosság véleményét is a fejlesztésnél.Nekem ijesztő ez a nagy iram.Lehet ,nem tudok nagyokat álmodni,mert nemrég halt meg a barátnőm egy 24 ágyas kórteremben,ahol nem volt nővér és.....Mindegy...Szóval elnézést,de nem tudom betartani az ígéretemet
SAJNÁLOM :((
Kedves Lányok!Üdv és puszi MINDENKINEK,én most szabadságra megyek.SZÉP NYARAT,JÓ UTAZÁST KÍVÁNOK!Paggy :littlehearth: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 21:41

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:05

Lányok!Otthagyom az előző hozzászólásom,mert első megvilágosodásomban írtam és az is igaz/mármint ,hogy nem vettem észre ,hogy egyrészt miről is szólt.../De igazságtalan lennék,ha a jót nem mondanám el.ÉS MIVEL MA 3 kávét ittam,nyitva a szemem, mint reggel.Tehát teszek fel képet a konferenciáról.Csak tőmondatokban a jót:
Sok helyen megvalósul a közösségi tervezés--mielőtt hozzákezd az önkormányzat pld egy park,üzletház tervezéséhez,felméri a lakosság igényeit,s hajlandó a rossz döntéseit is korrigálni./kutyafuttató áthelyezés,sportpálya helyett park,de vannak kihelyezett edzőgépek.....Ha az embereket bevonják,mindenki jobban érzi magát.
Új hídunk lesz a Dunán,7 év múlva készül el PÁLYÁZAT,sokan jelentkeztek pályamű /külföldről is neves tervezőirodák/17 tervet mutattak nekünk.Erről teszek fel fényképet.
A zsűribe tájépítészt,dizájnert,vízalatti építészt is bevontak.
Ja és szuper ellátást kaptunk.Süti,üdítő,ebéd.....
Most jönnek a képek és utána tényleg megyek "szabira"Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:08

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:10

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:12

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:13

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:15

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:16

A GYŐZTES:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 23. 23:20

Kép

:littlehearth: :flower1: %%- :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. május 24. 7:52

Paggy, köszönöm a képes és szöveges beszámolót. El kellett volna küldeni a tervezőket dél Koreába, hogy megnézzék, az ottani időseknek milyen edzéslehetőségeik vannak a szabadban. Mert nekem nagyon tetszik! Itt vannak hasonló probálkozások, de nem az igazi még és kevés van.
Érezd jól magad a szabadság alatt.
A fréziaképek csodásak, kár hogy az illatok nem jöttek át! A konferencia kínálata is nyálcsorgató, látni , hogy nem hagytak senkit éhen halni..... :D

:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 25. 16:31

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. május 25. 16:53

És mégegy utolsó:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. május 25. 17:46

Köszönöm Paggy a videókat, hát igen a tánc szeretete nem ismert sem határokat, sem lehetetlent! Jókat vigyorogtam...aranyosak voltak! :D ;) :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. május 25. 17:51

Paggy írta:És mégegy utolsó:

Jó ez a videó, mondtam drága jó emberemnek, hogy tanuljunk mi is valamit, a fiunk holnapi esküvőjére, mekkora szám lett volna, de nem tudtam rávenni.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. május 26. 6:47

Marcsi! Minden jót nektek a mai napra! Megható esküvőt, vidám lagzit, sok könnyet
és nevetést, a fiataloknak pedig nagyon boldog házaséletet kívánok!

Paggy! Nekem a győztes híd fotója felett lévő tetszett a legjobban. Kedves volt tőlük,
hogy terülj-terülj asztalkámmal vártak benneteket.

Mostanában annyi a vörös bundás cica van a környékünkön. Margitka egyik vörös-fehér
cicája is megfialt, mind a négy kicsi vörös-fehér lett. Akit fiúnak hitt még egyben van.
Kíváncsi leszek a kicsikre, mert járt nála gyönyörű nagy szőrű szürke és iromba is.

Ez a cica látható fentebb a meggyfán, most szőlőindák közt fotóztam le hazafelé jövet:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. május 26. 7:41

Ahogy tekerem lefelé a kurzort, hogy nézegessem a legfrissebb képeket, fekete kockák villóznak be, és ott az adott pillanatban nem lehet semmit ilyenkor látni, aztán ahogy lefelé jön úgy ide oda ugrál. Nem tudom mi ez az új jelenség, az előbbi oldalakon nem de most itt igen. Vajandinál, Kawawisoknál is van ez a jelenség, meg az ázsia ékkövén. Mi a csuda lehet ez?! :( :-?? x_x :-h :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Ritám, talány a rejtély, sehogy nem jutok előbbre. Esetleg Legénykédnek lenne valami tippje?!
Itt is csodás reggelre ébredtünk, remélem nem lesz semmi a beigért viharos szélből, jégből...

Marcsiéknak külön nagyon nagyon jó időt kívánok!!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Vissza: “Társalgó”