Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 13:50

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 13:50

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 13:52

GANGDÁLIA/saját névadás :)) /
Kép :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 28. 14:55

szia Paggy, gyonyorű és guszta az a pogácsa. Remélem finom is volt! :D A szomszédot nem kerülgette a guta? mármint hogy emberére akadt a személyedben. Bár írod hogy te is kimerültél. :( ~o) Küldök egy jelképes kis pihentető italt..ma már 3 féle teát ittam és nagyon jó hatása van. :D Erdélyi 5 mentás, a másik kettőt nem tudom de az egyik az emésztésre, az tuti... :D
Azt olvastam valahol, lehet már írtam is róla mostanában , hogy meleg vizet ígyunk egy pici sót beletéve, mert az rendezi a belső vízháztartásunkat. Én csak parajdi sót használok mostanság. Abból sokkal kevesebb kell és tele van vitaminnal.
Remélem jó dolgok születnek a házi megbeszélésen! figthing. A fákat ne engedjétek kivágni! :-q \m/ :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Rita végzett a sorozat fordítással, most megjutalmazom magam hogy mindkettőt megnézem nem hagyom holnapra, viszont az ügyintézésre utána készülnöm kell. :ymhug: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 20:18

Szép estét!Kata!A parajdi só nevét már hallottam,de hogy vitamin is van benne azt nem.Köszi,majd megnézem.Az 5 menta tea?Most én a sima mentát iszom,de azt is megnézm majd.Vacak az idő,hoztam 4 képet.A szomszédokkal való borzalmas üvöltözésről tegnap írtam,azután kitöröltem,mert nem az én stílusom.Ordenáré a szomszédék lánya.Sok igazság volt abban,amit mondott és meg is értem az izgalmát,de a VIHAR A BILIBEN esete állt fent./gy fiatal munkásfiú ledobta a tetőről a konténerbe a sitteszsákot.Nem kötéllel eresztette,ítt ugyanis csúsztató csövet nem lehet csinálni.A zsák kiszakadt és a por és némi kisdarabos sitt átesett a szomszéd kertjébe.Pont akkor jött ki a kapun a szomszédasszony és nagyon megijedt.PERSZE ,MEGÉRTEM.Hálisten nem lett baja,DE A LÁNYA RENDŐRT AKART HÍVNI.Bocsánatot kértünk,a munkás is külön.Mondtuk,hogy kárpótoljuk,de csak üvöltözött.Sajnos nekem is elszakadt a cérnám.Tudom,hogy nagy hibát vétett,meg MINDEN és az is ,hogy megijedt a lánya,de ránk rendőrt hívni,aki évekig elviselte őket,vigyáztam a kutyájukra.LÉNYEG,hogy visszaordibáltam,hogy hagyja abba.....Vlégül elrendezték a férfiak,lerögzítettük a védőintézkedéseket,én pedig a szomszédasszonynak vittem virágot.DE A LÁNYA AZ ILYEN ÜVÖLTÖZŐS MINDIG.Képzeljétek azt mondtam neki,hogy szégyelje magát ezért a stílusért.Bár később megsajnáltam,de akkor meg tudtam volna rángatni.Olyan rendes ,zseniális az ácsmester.Csak 1/2 órára ment el ételért a munkásoknak ,ez a kis csaj pedig lecigányozza az erkélyről.Na mindegy.....
Tehát hoztam 4 képet.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 20:20

Nyuszkók.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 20:21

A párom növénybolond.meg se lehet mozdítani a szobájában őket.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 20:22

Fürdőszoba- takarítás előtt ,teknősúsztatás a nagy kádban.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 28. 20:25

Végül,elkészült a holnapi reggeli.A párom éjszakás,reggel 7-kor jön.Káposztástésztát rendelt.
Kép
Sziasztok.Paggy :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 28. 20:43

Csak gondoltam még bekukkantok mielőtt jó éjszakát kívánnék...elolvastam amit írtál,
Spoiler: mutasd
s persze vannak az életben ilyen pillanatok, a napokban engem meg majdnem elütöttek a zebrán miközben nekünk zöld volt a fiatalember annyira elgondolkodott, hogy elfelejtett megállni, csak gurult. Akkorát kiáltottam rá hogy egyből bevágta a féket.! Utána nem győzött bocsánatot kérni, én meg mondtam neki hogy oké rámosolyogtam és visszaintettem...ki is írtam a facéra....aznap. De azért még most is megáll az ütő bennem egy pillanatra ha eszembe jut.
A kasza az is ilyen volt, mondjuk aput lekaptam anno a 1o körméről, de csak nevetett, mert látta hogy nem lett komolyabb baj, az orrom már rendbe jött de szemüveget nem tudtam még csináltatni...majd ha eladtam a tanyát. ;;) .

És megértem hogy ijesztő lehetett a váratlan esemény, inkább hálát kellett volna adnia, hogy az ijedtségen kívűl más baj nem esett. Na igen és a másik hogy attól hogy valaki roma, még lehet talpig becsületes, ezermestertől az empatikus emberig. Mert ők is emberek. ugyanakkor náluk is ott van a tévedés vagy a hibázás lehetősége!
Kérdezni kellett volna a kisasszonyt, hogy az alpári stílus mellett ő még soha nem ejtett ki semmit a kezéből,? Hát remélem elcsitulnak majd a dolgok. NÁlunk nagy munka lesz majd a napokban a kazánt kell majd darabjaira szedni!..sok pénzbe kerül, de az ingatlanos azt mondta, hogy így jobban el fogjuk tudni adni, ha rend van és minden oda nem illő vagy kellő dolgot elpaterolunk...4 férfi munkája lesz..Holnap ügyintézés...biztosítás stb.
szép álmokat mindenkinek! :x :ymhug: :flower1: :littlehearth: i-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 28. 22:12

Sziasztok!

Kata, gyógyulj gyorsan és teljesen meg! Vigyázz, öltözz fel legközelebb a hideg házban, ne kelljen ismét kúrálnod magad. Itt nálunk nagyon mogorva idő volt ma és hideg is.
Paggy, hogy sikerült a házon belüli megbeszélés??
Az embernek lelkiismeretfurdalása van az ilyen kifakadások után, hiába, nagy az isten állatkertje, azt szokták mondani a történtekre. Egyre türelmetlenebbek és kötekedőek az emberek. Bár nem gondolnám, hogy mélyen elgondolkozott volna magában a szomszéd hölgyemény az orditozása miatt.
Nagyon szépek a nyuszkóid, kár, hogy kcisit életlen. Teknőckéről majd egyszer egy profilképet!! :-)
A gangdáliát meg kép nélkül olvastam, csak addig tekertem és el nem tudtam képzelni mi lehet, csak mikor megláttam. :-) Szuper név :-)
Tegnap megcsináltam végül is a palacsintát. Almás tésztájú, piritott diós, tejjel forralt krémmel töltve, csokiöntettel. Hááát, ahogy ettem arra gondoltam milyen jó is lett volna a szokásos túrós palacsinta, be a sütőbe, rá a tejfölös mézes öntet. A férjem ugyanigy volt, csak ő mákkal szereti, ja és nem sütőben :-)
Na ezt még lehetett volna forgatni, mert csak fejjel lefelé lett, de igy marad
Kép

Anyukámék kutyusa ismerkedik a kiscsirkékkel. Van neki egy gumi csirkéje, amiért megőrül, veri jobbra, balra, csipog ezerrel. A kiscsirkéket meg nem tudta hova tenni, hogy csipognak, de nem nyúlhat hozzájuk.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 29. 7:27

Sziasztok lányok! Itt ma reggel szintén goromba idő van, annyi változással a tegnapihoz képest, hogy gyengén, de esik az eső! most tényleg télikabátot vegyek fel vagy 4 réteg ruhát :-o .Na mindegy délig valamennyire kitisztul, ráérek akörül indulni..de lehet előbb is, a lényeg nem fél 9-kor. Tehát nyugodtan tevegelődhetek ...bírom mikor a Google egykét magyar szót nem ismer aztán pirosít..amikor nem tévesen van írva. :)) .
Nagyon guszta Paggy káposztás tésztája, Ki kellene találni valami drónt ami hoz valami kóstolót :)) :)) :)) . Ági palacsintája meg nagyon guszta, de legközelebb próbálj beletenni zablisztet, azzal még finomabb. ha megtalálom a receptet leírom, én is egyszer csináltam csak. finom volt, de mi is inkább a hagyományosat szeretjük, meg a francia változatot, amikor csak az egyik fele van kisütve, kivajazok egy tálat, és darabonként mint a rakott palacsintát egymásra rakod, lekvár dió, csoki mák... a teteje leöntve csokimázzal be 1o percre a forró sütőbe.. aztán már csak a körtérfogatunkra kell vigyázni. Mióta ennyire kevesen vagyunk még nem csináltam. kb 6 emberes adag jön ki belőle! :D ~o)
Időtől függetlenül legyen mindenkinek szép napja! Paggy, remélem nem áztok most be sehol.... :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:15

Kedves Lányok!Sajnos a meleg káposztástésztás éjszaka után a gyönyörű palacsintafotó csak olaj a tűzre!!!Nagyon szeretem a csokis palacsintát és a túróst is.Kata emeletes palacsintája még másnap is isteni lehet!!!!Mikor Sopronban laktam/úgy 50 éve/ott gesztenyével töltötték.Milyen helyes kutyus,s nem bántha a pipikéket!BIZTOSAN NAGYON VISSZA KELL FOGNIA MAGÁT!!iZGATÓ LEHET EGY CSIPOGÓ,FICÁNKOLÓ VALAMI.Dícséretet érdemel! :ymapplause:
Itt vastagpulóveres idő van.A megbeszélésen tegnap mindnyájan hoztuk a formánkat:2 ,5 természetvédő,2 betonkedevelő,1 fütyülök mindenre.a maradék 0,5 legyen ,amit a többiek akarnak.Hogy jön ez ki?Ötletek voltak pld.
Zárható kapu és a kocsimat is betolom az előkertbe,mert jó drága és fontosabb mint a kert.Legyen a kert helyett fű-Minek a zárható kapu,úgy is 1 perc alatt a betörő bejut?Mindegy mi lesz.-Zárható kapu benemlátnak kerítéssel--Legjobb lenne kerítés nélkül,de HJA, EZ EGY SZAR ORSZÁG,ITT NEM LEHET-Végül zárható kapu,beláthatnak kerítés és szép előkert,megegyezés szerint virágokkal/ezek az alattunk lakók és mi/Végül,lehet kert,ha ápolod.Kerítés és kapu zárható.Beton a szemetesek alatt./máshol nem/Hátsó kertben a régi téglákból egy keskeny sáv a sufniig,hogy ne legyen vizes a lábad.A többi zöld!!!! \:D/ Utólag íromm hozzá:
Spoiler: mutasd
Visszatetsző lehet,hogy ennyire ragaszkodom a kert zölden maradásához.Nem tudom mi a véleményetek az okos kompromisszumról?Ha a belvárosban lennénk még ott is igazi kertet szeretnék a ház elé,még ott is harcolnék a levegő tisztítása miatt a növényekért.Esküszöm,hogy belátom ebben hajthatatlan vagyok.Elfogadom,ha haragszanak rám.NEM TUDOK ENGEDNI !Hajlandó vagyok inkább 5x felmosni a lépcsőházat.Persze könnyű nekem nyugdíjasként!Így vagyok összerakva.Elfogadom,ha valaki nem szereti a növényeket,állatokat,de hogy kap majd levegőt,mi lesz a sok magányos emberrel,ha kigúnyolják az állatok miatt?.EZ IS KELL MEG AZ IS.Nyilván nemm annyi állat,mint nálam,de bedobálták hozzánk a macskákat , a Fruzsi kutyát februárban a vasutállomás elől szedte fel a barátnőm.Senkinek nem kellett,mert izgága.Neki is 2 kutyája volt

Kata!Jó kis" kirándulás" lesz ma Neked!!!Jó meleg tea kéne termoszban.Mindjárt indulsz.már nincs olyan hideg!Szerencsés intézkedést! %%- :flower1: :littlehearth: :flower1:
Hoztam egy csomó képet.Mindjárt.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:17

Mozgó nyuszkók a ketrecból fényképezve.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:18

Születés előtti fréziavirág.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:19

Teknős az ágyon portrékészítés miatt.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:21

Gangdália,ilyennek kell majd lennie:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:23

A padláson így állunk.
Képbp gas station store hours
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:24

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:25

Kezdődik a plafon-rekonstrukció.
Kép
Most ennyit.Este benézek.Szép napot MINDENKINEK!Hú,de ennék egy kis palacsintát,de háborog a gyomrom! :-h :flower1: :littlehearth: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 11:40

Hogy valami szép is legyen.Most jött:
https://hu.pinterest.com/pin/435019645253644277/
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. április 29. 13:23

Na haza értünk mi is, a sütemény már befalva, majd kicsit később főzök, most kivagyok én is. Jó ürügy, hogy ideülhessek. ;) De tény hogy sokat gyalogoltunk és buszoztunk..nagyjából a fele intézendőnek a felét tudtam intézni...kell a villanórák száma és állása! Na puff. Ja és az máris átíratva a nevemre...vicces. :-o .megjött közben a beküldendő is...kész kabaré! Na mindegy egyszer csak elfogynak majd ezek a dolgok is! Teknőcke igen kis bájos személyiség, de mintha nem díjazta volna annyira, hogy ágyon van mondjuk a kád helyett.. :D
Nyuszikák édesek, nekünk is volt pontosabban bátyámnak hosszú szőrű és ugyanilyen kis fekete fehér foltos. :D
az a dália ha kinyílik csodaszép lesz! :D . Látom megoldódik a plafonkérdés is, lehet jobb lesz mint újkorában! :D
Más...amiről írtál szerintem teljesen igazad van, nem kell hogy minden beton legyen. Sajnos itt olyan a közösség, hogy semmi nem marad meg mert tönkreteszik, ellopják stb. összetörik, nehogy már valami szép és jó legyen. ez van.! De már készül a térfigyelő kamera! belülre! Halleluja! Csak aztán legyen is foganatja azok felé akik rongálnak, még a lakhatást is megvonnám 3 figyelmeztetés után! Aki ennyire nem tud és nem akar alkalmazkodni az ne akarjon itt lakni menjen az őserdőbe vagy a sivatagba, ne itt rontsa a levegőt! Na ennyi elég is mennem kell, majd még benézek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
A gyönyörű hölgy ruhakölteménye kimaradt...nagyon szép de magamon nem szeretnék ilyet látni, de így máson nagyon tetszik :D :))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 29. 14:32

Sziasztok!
Paggy! Nem kérdezték még, hogy Fruzsi és Lizi testvérek-e? Annyira egyforma az arcukon a rajzolat.
Újra átnézegettem a képeket, már akkor is akartam irni, mikor a sétára vártak az ajtó előtt csak elmaradt. A tajvani édesség a mákos is elmaradt: Érdekes, hogy vacak ize volt, pedig kinézetre nem is volt rossz. Mondjuk nálam a mákos csak nudliba nyerő. A párom viszont él, hal érte.
A házban a megbeszélés nem is zárult olyan rosszul. Az ajtókat azért szerintem is jobb, ha zárhatóra csinálja az ember, mert sose lehet tudni a mai világban. A lakásajtót is zárja az ember normál esetben. A lakásomnál ami még igencsak fiatalka, olyan ajtót tett a kivitelező a béna, hogy kivülről is kilincs van, ha nem zárják belülről be, simán be lehet menni.
Teknőcke szerintem sem dijjazta kellőképpen a fotózást. :-) A nyuszkók annyira szépek! nem is tudom melyik tetszik jobban!
Paggy, nem vagy egyedüla zöld szeretetével. Nálunk sajnos a virágok kilőve, csak az utcán lehet, mert az ebzetek nem csipik. Arthurom a rózsákat tövig rágta pár nap alatt éjszaka. A tuják szabad prédák voltak, ugyanigy a tulipánfa - természetesen a legszebb-, valamint a diófa. Amiből azóta már vagy az ötödik ültetésünk van. Jelen állás szerint most is csak 5 gombóc van rajta. Igy nézzük a szééép zöld gyepet, ami szép is lenne, ha a vakondék átköltöznének a szomszédba. Egyenlőre erről szó sincs.
A ruha amit betettél gyönyörű. Egy menyasszonyon csodás lenne, olyan banyapukkasztó! :-) Na és a vőlegény? Hát őt halvány kékben tudnám elképzelni, halvány lila nyakkendővel. :-) Ha lúd, hát legyen kövér! :-)
Ennek örömére úgy ennék valami finom süteményt! Lehet, lopok a fiamtól egy kis tofifit. :-)

Kata, sajnos ha én zablisztet tennék a palacsintába, azt senki nem enné meg rajtam kivül. Igy van a tönköllyel is. Én is szoktam oylan palacsintát csinálni, amit irtál, a sütőset, csak én mindkét oldalát megsütöm, úgy töltöm, nyakonöntve a teteje csokimázzal. Ami holland kakaó, nesqiek kakaó, cukor, vaj, kis viz. Nem szájösszehúsó keserűre csinálva.
Nem tudom meddig lesz ilyen hideg, de ma is totál elbirtam a könnyű kis kabátom. Visszakaptam a letört hajtókaros bicajom a szervizből. Itt megkergültek a szervizesek. Van ahol két hónapra adnak időpontot. Most nagy szerencsém volt, mert a férjem meglátott a pasi naptárjában egy üres helyett, rákérdezett és mindjárt nem 10 napra lett kész, hanem másnap - szombat - helyett mára. Természetesen elfelejtettek hivni, hogy csúsznak.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. április 29. 17:56

Sziasztok!Úgy tűnik élesedik a helyzet a lépcsőházban.Lehet,hogy kimegyünk állatostul a lányomékhoz.Most sietek.Mindenkinek üdv.Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. április 29. 18:17

Paggy! Drukkolok!

Vissza: “Társalgó”