Minden évben többször cserélik a virágokat.Például, most elhervadtak a tulipánok,nárciszok ,de az árvácskák még szépek voltak.NEM BAJ,S BÁR DICSÉRET ILLETI a parkgondozó céget,kidobáltak mindent egy halomba a napra.Tudjátok, a hagymás növényeknél meg kell várni a teljes növényszáradást,visszaszívódik minden erő a hagymába,ám ha zölden kiszedik ,a tároló hagyma nem tud hízni , jövőre nem lesz miből növekedjen.Persze, egy kertészeti cég, ilyen dolgokra nem figyelhet. Kínlódjon a hybrid hagymákkal?DE, pld .a nárciszok évekig maradhatnak 1 helyen és sokasodnak.Azt gondoltam,ha kidobják őket, összeszedem és ha beszáradtak, szétosztom,vigye akinek kell. RENGETEG VOLT.Nekem maximum 5 elég lett volna a kidobáltakból,s a többi másnak!!!ÉS képzeljétek, a BUTUSKA ,HARÁCSOLÓ NÉPEK,letörték a zöld leveleket a növényekről , hazavitték az"üres"hagymákat.FÁJ A SZÍVEM ÉRTÜK!!!!.Most ott fekszik a rengeteg még szép lett volna árvácska,a sok zöld levél összaszva a napon.MINT EGY SÍRHANT.

Most ide egy síró szmájli kellene,de nem látok itt olyant.A többit később,mert jön a párom a munkából.Nagyon jó lett a tökfőzelék/mirelitből/ ÉS A csarnokban 499ft/kg a csirke apróhús!!!!!!!Olyan,de olyan finom fokhagymás,citromos-olivás feltétet csináltam hozzá!NYAM-nyam.A szomszédasszonynak is vittem.SZERINTE IS FINOM.Most megyek.majd még benézek.MINDENKINEK SZÉP ESTÉT! Itt még jó idő van és meleg.Üdv:paggy