AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül

Avatar
relixo
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2023. április 7. 0:46

Re: AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül

HozzászólásSzerző: relixo » 2023. április 9. 19:18

Sziasztok!

Évek óta lecsúszok valamiért mindig a regisztrációról AvistaZ -n de eddig nem is volt nagyon égető/sürgető bejutnom így kényelmesre vettem a dolgot és nem figyeltem rá csak mikor eszembe jutott ránéztem hátha nyitott a reg. (hát persze sose jártam sikerrel).
Eddig a dramaday-ről szereztem be ami kellett de már ott is untam a sok reklámot végig nyomogatni mire végre eljutottam a letöltésig. Most viszont,hogy hetek óta elérhetetlenné vált (megszűnt?! vagy nem tudom mi lett vele) igazából kb. sehonnan máshonnan nem tudom beszerezni a filmeket/sorikat. Főleg azért nehézkes mert a feliratok mindig más verzióhoz készülnek. Időzíteni persze lehet de hatalmas macera... :(

Végig olvastam az egész fórumot kínomba, kb. 15+ éve hogy torrentezek tehát nekem nem új a dolog. Arányra már a régi időkbe is odafigyeltem mindig illetve itt most láttam ,hogy az AvistaZ kicsit másképp számol mint egyéb torrent oldalak de ez nem gond,érthető minden.

Nem látok más megoldást mivel nem szeretnék hónapokat(vagy ki tudja mennyit) várni míg végre sikerül elcsípnem egy nyílt regisztrációs napot ezért szeretnék kérni egy meghívót valakitől ha lehetséges! Email címem: [email protected]
Ha valakinek van "felesleg" vagy tudna igényelni egyet és elküldi nekem akkor azt nagyon megköszönném! ^:)^
chikara
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2023. szeptember 24. 14:19

Re: AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül

HozzászólásSzerző: chikara » 2023. november 6. 13:40

a! Értem, hogy hosszú ideje próbálkozol a regisztrációval az AvistaZ oldalon, és ez eddig nem sikerült. Az effajta problémák valóban frusztrálóak tudnak lenni. Aztán még a Dramaday is elérhetetlenné vált. Sajnálom hallani, hogy nehézségeid vannak a filmek és sorozatok beszerzésével, különösen, ha a feliratok miatt kell aggódnod.
Online kaszinó https://casinorix-hu.com/kaszino-bonusz ... li-bonusz/ játékokkal való játszás nem csak szórakoztató hobbi, hanem izgalmas élmény is. A széles körű játékválaszték, beleértve a nyerőgépeket és asztali játékokat, változatosságot és kihívást kínál. A stratégiák alkalmazása és a szerencse próbája mind része a játékélménynek. Fontos azonban felelős játék, az összegzett pénzügyi keretek betartása és az élvezet prioritizálása. A kaszinójátékok online kényelmét és hozzáférhetőségét figyelembe véve, megosztanád, hogy milyen játékokra szavazol, és van-e kedvenc stratégiád? Élményeid és tanácsaid megosztása másokkal segíthet a felelős játék közösségének erősítésében.
Az ilyen helyzetekben fontos, hogy tartsd szem előtt a törvényességet és az online tartalom megosztásának szabályait. A választott megoldás függ az adott tartalomtól és a jogi előírásoktól. Lehet, hogy más platformokat is érdemes kipróbálni, ahol talán könnyebben hozzájuthatsz a keresett filmekhez és sorozatokhoz. Reméljük, hogy találsz megfelelő alternatívákat a szórakozásodhoz!
solya182
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2022. november 19. 11:30

Re: AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül

HozzászólásSzerző: solya182 » 2023. december 30. 17:32

Sziasztok!

Ha nem nagy kérés és valakinek van még meghívója AvistaZ-ra nekem is tudna küldeni a [email protected] címre?

Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Orsi
Kriszti12
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2022. szeptember 12. 20:53

Re: AvistaZ: bejutás meghívó és szabad regisztráció nélkül

HozzászólásSzerző: Kriszti12 » 2024. február 19. 8:26

Sziasztok!

Lenne kedves valaki meghívót küldeni az AvistaZ-ra?
[email protected]

Előre is köszönöm szépen.
Kriszti

Vissza: “AvistaZ”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég