Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 15. 12:38

Kép
Köszönöm szépen Rita a városi képeid.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 15. 12:48

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 15. 12:54

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ut ... okusoknak/
Meseváros készült a Dunaparton a madaraknak és a mókusoknak
Kánya Tamás régi vágyát valósította meg: egy minibirodalmat készített uszadékfából, száraz ágakból, termésekből, mohából. A környéken élő kisállatok pedig máris kezdik belakni a helyet.
Szép napot!
Furulyaórám lesz!!! \:D/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 15. 13:04

Már megint mit kell látnom a fb-on!?
Azt írta Kata, hogy megint összeesett Samu, de szerencsére most nem az utcán történt a baj, hanem otthon.
Nagyon gyorsan gyógyulj meg, Samu!!! :littlehearth: %%- :littlehearth: %%-

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 15. 14:10

Samunak sok sok %%- !!!!!!!!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 15. 20:40

Most olvastam, hogy Samu már otthon van! Nagyon örülök neki!

Jó pihenést mindannyiunknak! Holnap jövök.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 16. 8:29

Sziasztok Lányok és Elhtan!
Remélem mindenki jól van, Samu is!
Bár alig aludtunk fél éjszaka, most meg alszik még mindig, pedig már 2 órája be kellett volna venni a gyógyszereket, de most még addig hagyom, amig itt írok pár szót.
Köszönöm a csodálatos képeket és az enyémek feltevését is.
Elgyönyörködtem Lilyke aranyos képein, látszik hogy teljes elánnal csinálja azt amivel éppen foglalkozik! Annyira aranyos vele.
Nagyon sokat nőtt máris látszik rajta, hogy magas hölgy lesz belőle. :D :littlehearth:

Paggy, nagyon szerettem a közösségi táncot, de aztán teljesen lezáródott az életemben. Én is mint Rita anno a discot referáltam, na meg persze a görög táncházat.
Ma már fél kört sem tudnék járni, tuti begörcsölne a lábam! Jut eszembe, az izraeli táncokról meg el is felejtkeztem.
Na ebből is látszik, milyen régen táncoltam.Na meg néha Istentisztelen a körtánc, de azt az Úrnak táncoljuk, nem a magunk szórakoztatására. Persze örömöt lelünk benne! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: .

Rita, milyen jó, hogy éppen össze tudtatok futni a fiaddal, mielőtt Németországba ment volna! Köszönöm az útközbeni gyönyörű képeket is!
Na megyek, felpuszilgatom, hogy felébredjen... :x :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 16. 15:02

Sziasztok Kislányok!

De jó Kata, hogy jelentkeztél, mégpedig jó hírekkel!

Már kérdezni akartam , hogy ezek az összeesések jellemző tünetek a Down-szindrómásoknál, vagy az alacsony vérnyomással
vannak kapcsolatban? Olyan fura nekem, hogy nem vizsgálják ki alaposan. Túl gyorsan hazaengednek benneteket a kórházból.
De ha ez egy velejáró tünet, akkor érthető, hogy nem vizsgálódnak feleslegesen.

Holnap írok még Lilykéről, mert Paggy is kérdezett róla.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 17. 8:05

Sziasztok Lányok és Elthan!
Nekem az volt a furcsa, hogy nem futtattak le legalább egy infúziót! Na mindegy. Viszont éjjel olyan sírásra és rekedt jajgatásra ébredtem fel, hogy majdnem leestem az ágyról. Samu persze sehol, és a nagyszobából hallatszott ez a borzalmas hang!
Agyonrémisztett! Átöleltem és addig kérdeztem míg kinyögte hogy fáj a feje. Adtam neki gyógyszert + B6 vitamint, aztán egy kis imaharccal megnyugodott, és visszajött aludni.
Most reggelizik, és azt mondta, hogy nem fáj a feje! phüüüüű

Na most körtelefonálok, hogy valamilyen kivizsgálás legyen még mert még egy két ilyen éjszaka meg nappal............................

Kicsit szét vagyok esve, és ki vagyok merülve.! :x :ymhug: x_x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 17. 9:05

Veled izgulok, hogy legyen vizsgalat.
Rettenetesen felelmetes lehetett az ejszaka.
Bizakodjunk.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 17. 10:59

Még nem sikerült felhívnom az epilepszia gondozót, csak a háziorvossal beszéltem. Most tizóraizik. Addig nem adtam semmit, amíg nem mondta meg pontosan mit enne! Nem mintha nem tudtam volna, hogy most a kolbász az esedékes.
Megyek megmosni pár szem szőlőt is hozzá! :x :-bd :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 17. 12:04

Sziasztok Kislányok!

Paggy, megnéztem, hogy az öt és fél milliós Szlovákiának három nemzetközi repülőtere van (nekünk öt van).
Biztosan megéri nekik fenntartani, különben bezárnák. Igaz, Kassán otthonos a légkör, de a nagy repülőterekre
sem panaszkodhatom. Mindenütt gyorsan megy az ügyintézés. Az utóbbi időben a Liszt Ferenc Repülőtér sokat
fejlődött ebben egyébként.

Spoiler: mutasd
Írtad, hogy az Airbus 310-es gépet nem képes fogadni a repülőtér. Ezzel kapcsolatban van egy élményem. Két éve
történt Angliában. Sajnos nem tudtam lefotózni, mert az ámulattól nem jutott eszembe előkapni a telefonomat.
Épp az utcán voltam, amikor éktelen zúgásra lettem figyelmes. Felnéztem, és egy félelmetes "lényt" pillantottam
meg az égen. Széltében-hosszában-magasságában hihetetlenül nagy volt. 25-30 km-re van a manchesteri és a liverpooli
repülőtér, már megszoktam, hogy a város felett jó nagynak látjuk a le- és felszállni készülő repülőgépeket, annyira,
hogy gond nélkül el lehet olvasni a légitársaságok nevét, de ez valami ijesztően nagy "szörny" volt. Ezen is el tudtam
olvasni az írást: Airbus Beluga. A lányom is látta, hazafelé vezetett a munkából, de épp piros lett a lámpa, úgyhogy ő is
alaposan szemügyre tudta venni. Később a hírekből tudtuk meg, hogy Chesterben kellett volna leszállnia a gépnek,
de olyan nagy erejű széllökések voltak az ottani repülőtéren, hogy kétszeri próbálkozás után se tudott leszállni.
Végül a 35 km-rel odébb lévő Liverpoolba irányították, ahol sikeresen landolt.
Ezek az Airbus Belugák szállításra lettek kiképezve, és alakjuk miatt a fehér bálnáról kapták a nevüket. Egy helikopter
gond nélkül elfér a belsejében, de egy kisebb utasszállító teste is. A legnagyobb teherszállítók a világon. És ez ott repült
felettem, közel a földhöz! Nem csoda, hogy csak tátottam a számat, és eszembe se jutott a fényképezés. :))

Volt, aki eszénél volt, és lefotózta:

Kép

Helikopter és kisebb személyszállító gép teste is elfér benne:

Kép

Kép

Nézzük meg a nagyságát egy háromszintes épület mellett:

Kép

És repülőgépek mellett:

Kép

Csináltál képeket az amatőr festők kiállításáról? Megszerettetted velünk a kiállításokat és a festőket, most már
felelősséggel tartozol értünk! :D

Paggy, Kata!

Lilykét mostanában nagyon érdekli az ő "picibaba" kora. A saját eddigi élettörténetét úgy osztja ketté,
hogy van a pelusos, és van a nem pelusos éra. November 5-én este és éjszaka tűzijátékoktól volt hangos egész
Anglia, így az ő városuk is, mert Guy Fawkes-nap* volt. Néztük az ablakból, és közben beszélgettünk. Mondom neki,
hogy te még nem is láttál ilyet, igaz? Erre azt válaszolta, hogy látott már tűzijátékot. Kérdeztem tőle, hogy mikor.
Erre azt mondta, hogy akkor, amikor még pelusos volt. :)) Tavaly ilyenkor valóban látott ilyet, de akkor még nagyon
félt a durrogástól, és azt is feltételeztem, hogy 3 és fél évesen nem emlékszik az egy évvel korábbi dolgokra. Ezek
szerint mégis. :D

A Wikipédiából:
*Minden év november 5.-én, a Guy Fawkes-nap (Guy Fawkes Day, Guy Fawkes Night, Bonfire Night, Firework Night)
nevű brit ünnepen arra emlékeznek, hogy 1605-ben ezen a napon Londonban leleplezték az I. Jakab angol király elleni
lőporos összeesküvést (Gunpowder Plot), melynek egyik résztvevője volt Guy Fawkes.

Szóval szereti nézegetni a kiskori fotóit, videóit, sőt a lányom nagy pocakos képeit is. Vannak könyvei kisbabák
születéséről, szoptatásról, gondozásról. Ezek kicsiknek való, nagyon szép, kedves könyvek. Ez a kedvence ebben
a témában. Ebből a sorozatból nagyon sok megvan neki, nagyon-nagyon szívesen nézegeti őket, és kéri, hogy
meséljünk belőlük neki. Magának is szokott mesélni. Ilyenkor visszahalljuk a saját mondatainkat. Olyan édes!

https://kulturgyerek.hu/termek/kisbaba-szuletik/

Ami még nagy kedvenc mostanában - nem fogjátok elhinni - a munkagépek, a mentő, a tűzoltó, a rendőrségi autók,
a vonat, a hajók, a repülők és a repülőtér. Ja, meg a kukásautó! :D

A lányom munkahelyet váltott, emiatt reggeltől fél ötig van az óvodában Lilyke, és már nem csak négy napot
hetente, hanem ötöt. Ebben a csoportban már nem altatják őket, fáradtan jön haza. Otthon felélénkül egy kicsit,
azonnal elkezd a saját játékaival játszani, de fél nyolcra szigorúan ágyban kell lennie. Egy-két mese után már alszik is.
Ha elcsúszik az este, akkor van egy pont, amikor a fáradtságtól már csak sírni képes. Ilyenkor sírva eszik (ha eszik
egyáltalán), sírva fürdik, és üvölt, amikor a fogát mossák. Csak az ágyban nyugszik meg. A meséket már csendben,
de szipogva hallgatja. Szóval ebben a fél öttől, fél nyolcig tartó időben nem hiányzik neki még egy gyerektárs is.
Szerintem még örül is neki, hogy végre magában játszhat, minden játék az övé, nem kell osztoznia.
Hétvégén élvezik, hogy két napig együtt van a család. Havonta egyszer el szoktak menni Manchesterbe a lányom
barátnőjéhez (még az egyetemről ismerik egymást, egy szakra jártak, és egy albérletben laktak, egyébként miskolci
a lány), akinek van egy két hónappal idősebb kisfia. Mindkét gyerek szereti ezeket a találkozásokat, jól elvannak
együtt. Később biztosan lesznek majd nagy barátnőzések (Paggy kérdezte), jelenleg nincs ilyen.

Kata, hát erről beszéltem! Emiatt furcsállom, hogy mindig gyorsan hazaengedik Samut, ahelyett, hogy benntartanák
megfigyelésre, meg további vizsgálatokra! Igen, egy infúzió minimum kellett volna neki. Szívből kívánom, hogy ne
legyen még egy ilyen éjszakátok! Szegény! Hogy meg lehetett rémülve. És persze te is.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 17. 12:05

Holnap jövök képekkel is, addigra összeválogatom, amit ki akarok tenni.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 17. 15:38

Sziasztok Kislányok!

Nagyon sok fotóval el vagyok maradva. Nem baj, lassan kiteszegetem őket.

Most egy szeptemberi szomorú, és egy novemberi happy enddel záródó történetet hoztam, képekkel illusztrálva.
A szeptemberi történetben az az izgalmas, hogy a kezdetben pár szavas hírből, hogyan bontakozik ki egy család
tragédiája, és hogy milyen út vezet el odáig.

A lenti képet szeptember 24-én fotóztam. Az előző napon még nem voltak ott a mécsesek meg a virág. Sejtettem,
hogy halálos baleset történhetett. Mikor hazaértem, a fb-on az egyik miskolci csoportban azonnal szembejött velem
a hír. Egy 32 éves két gyerekes nő átbújt a korlátok közt, és az úttesten átszaladva elütötte egy autó. Ennyi volt,
amit megtudtam aznap.

Kép

Októberben az itthoni (nagyobbik) fiam és menyem meghívott szülinapi ebédre (az én szülinapomat ünnepeltük) a Murphy's
nevű miskolci étterembe. Erről itt van pár fotó.

A kajáról nem készült fotó. Olyan ritkán tudunk így együtt lenni, hogy nem akartam a beszélgetésünket fotózással
megszakítani. Nem volt vegán fogás, ilyenkor a vegetáriánus kaják közül szoktam válogatni. Töltött gombafejeket
ettem zöldséges rizzsel.

A tulaj nagy futballrajongó, kint is és bent is sálak, aláírt focilabdák, kupák, trófeák, na meg preparált halfejek, és
halloweeni dekoráció fogadott bennünket. Jó volt a hangulat és az étel is. Bár belépésünkkor Kozsó Szomorú szamuráj
című nagysikerű szerzeménye szólt a hangszórókból. Szerencsére csak ez az egy "félresiklás" volt, jöttek a jobb zenék is.

A fiam, a menyem és az étterem:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hazafelé menet a baleset helyszíne mellett hajtottunk el, amikor megkérdeztem a gyerekeket, hogy hallottak-e a tragédiáról.
Mondták, hogy hallottak, sőt a menyem, aki a miskolci Boschban dolgozik ismerte is a nőt, mert az szintén ott dolgozott.
Kiderült, hogy Miskolctól nem messze laktak, a férjével együtt jártak be dolgozni autóval. A férje mindig ezen a helyen tette
ki a feleségét (a képen nem látszik, de a jobb oldalon, a mécsesektől kb. harminc méterre van egy nagy parkoló), aki aztán a
parkoló mellett lévő aluljáróban szokott átmenni a képen az út túloldalán lévő Búza térre, ahol buszra szállva ment tovább a
munkahelyére. Az aluljárót kb. két héttel előtte lezárták, mert felújítják, a hölgy pedig meg akarta spórolni azt az ötven
métert, amit a zebráig meg kellett volna tennie, inkább átszaladt az úttesten. Egy autó lassított, elengedte a nőt, de a másik
sávból érkező nem látta őt, így az nem fékezett, és megtörtént a baj. Megtudtam azt is, hogy egy nagyon kedves, családszerető
fiatal hölgy az áldozat, aki imádta két kisgyerekét, és hogy nagyon szépen éltek a férjével.

A másik történetem egy videóval kezdődik. A videóban egy üzletben állunk Lilykével, ahol épp egy zenélő karácsonyi díszt
veszek neki. A videó a lányomnak készült, neki küldtem el. Iskolai szünet volt, ezért kóboroltunk kettesben az unokámmal,
a többiek dolgoztak. Tavaly ugyanebben a boltban szintén kapott tőlem egy zenélő játékot. Annyira szereti, hogy nem lehetett
karácsony után eltenni, egész évben elől van, ki-be kapcsolgatja. Szerencsére néma módban is működnek. :))

Tudni kell, hogy mindenki Lilynek vagy Lilykének szólítja Lilykét, de a lányom és én soha nem mondjuk ezt neki. Számunkra
ő Baba, Babuci, Babka, Babi, Babika.... és még vagy tíz féle verzió létezik... :)) Ezt halljátok majd a videóban is.

https://www.youtube.com/shorts/D_3GHHbUqoQ

Kifizettük a játékot, és indultunk hazafelé. Kisütött a nap, így bepróbálkoztunk a játszótérrel, hátha felszáradt a víz a játékokról
(minden nap esett). Nem volt szerencsénk, de annyi papírzsepi volt nálam, hogy a hintát le tudtam törölni. A szatyrot, amiben
a játék volt, felakasztottam egy pad háttámlájára, hogy tudjam lökni Lilykét.

Kép

Már csak otthon, ebéd után jutott eszembe, hogy a padon felejtettem a szatyrot. Lilyke álmos volt, már kiválasztotta melyik
meséskönyvből olvassak neki, szó se lehetett róla, hogy újra felöltöztessem, és elcűgöljem a nem túl közeli játszótérre. Megírtam
a lányomnak, hogy hogy jártam, és imádkoztam, hogy ne jusson eszébe a játék, mert nagyon sírt volna, ha kiderül, hogy elhagytuk.
Gondoltam, ha a lányom hazajön, elugrunk és veszünk egy másikat.

Zsuzsinak egy óra múlva volt az ebédszünete, akkor olvasta el, amit írtam. Gondolta tesz egy próbát, hátha még ott találja
a szatyrot a pad támláján. Ott volt! Lefotózta, és elküldte, hogy meg tudjam nyugtatni a gyereket, ha eszébe jutna, majd visszament
dolgozni. Még jó, hogy 15 perc autóútra van a munkahelye.

Kép

Kérdezhetitek, hogy hogy nem tűnt fel Lilykének, hogy eltűnt a játék. Hát azért, mert mikor hazaértünk, levetkőztünk, kezet mostunk,
ő azonnal elkezdett valamivel játszani, aztán ettünk, lefeküdtünk, szóval elterelődött róla a figyelme, ahogy az enyém is.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 0:16

Sziasztok!Felebredtem.Elolvastam, amit irtatok.Az asztali gepemen fogok majd reagalni.
Szeretnek, innen az agy szelerol,nehany gondolatot megosztani.
Sorsunk hordozasa:Van a kutyastarsaim kozott egy 50 koruli holgy, akinek autista a fia.Nem tudja tartani a szekletet,tehat felnott pelenkaban jar dolgozni.Kitanulta a szobafesto szakmat, szepen fest , ezert alkalmazzak.A holgy a csaladjaval/ 2 felnott lanya, fia ,a 4 eves unoka es 1 lelkiserult kutya 40 negyzetmeterben laknak.Mindenki tiszta rendes, a lanyok dolgoznak.A ferhe lelepett, amikor kiderult autista a gyerek.A holgy reggelente vegigjarja az uzleteket, megveszi a leertekelt elelmiszereket.Igy tudnak talpon maradni.Nem buskomor, mert azt mondja,az elet neki nagy kihivas es o all elebe mindig.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 0:36

Klassz csaj.Ahogy korbe nezek], vagy csak ilyen a szemuvegem,mindenki jo nagy kupacot hordoz a hatan,nagy "hatizsakja"van.
Lanyok!Nehez a telefonrol irni es pillanatonkent be kell jelentkezni.Vajon miert?
Tegnap volt Budapesz 150.szuletesnapja.El akartam menni a sok rendezveny kozul egyre de, iszonyu szel fujt es hideg is.Hiaba na, itt a tel,meg kell szokni.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 0:55

https://rtl.hu/belfold/2023/11/17/ma-15 ... -evfordulo
Folyt.kov.az aszali geprol, majd.....
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 1:03

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 1:06

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 1:22

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 18. 9:35

Sziasztok Lányok! Köszönöm a sok sok beszámolót! Valamint a rengetek képet, és a videó bejátszásokat is! :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:

Tegnap este is lejátszódott pár pillanatig a rémhang, de odarohantam hozzá, mondtam hogy elmosogatok, teregetek és jövök mellé! Adtam neki fájdalomcsillapitót addig is.
Ma reggel újra.. de most egy sprével adtam neki fájdalomcsillapítót. Most jó kedve van, egy téli barbis karácsonyi mesét néz és néha nevet neki. Olyan mély hangja van hogy leesek a székről.
Tegnap és tegnapelőtt azt hittem a cigányok ordítanak, mire rájöttem hogy a Samu................................... #:-s x_x :-??

Na már ide is jött hozzám, míg írok, otthagyta a mesét!
Bekapcsolok neki a yoton valamit aztán megyek kikeverem a palacsintatésztát! azt kért! :x :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
röhögcsél aranyom, remélem nem sírás lesz a vége, ma megint viharos szelet mond! (-| x_x :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. november 18. 10:47

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 18. 15:48

Sziasztok!

Paggy, azt írod Lilykéről, hogy milyen gondoskodó. Az óvodában az előző, és a mostani csoportjában is
kiemelték ezt a tulajdonságát.

Az adományboltok fantasztikusak! Annyi minden van bennük, a háztartási gépektől kezdve a bútorokon át az
ágyneműig, a ruházati dolgoktól az étkészletekig...minden, amit csak el tudtok képzelni. És az a jó bennük,
hogy vacak, elromlott, ütött-kopott, hiányos dolgokat nem tesznek ki. Nagyon olcsón, nagyon klassz dolgokat
lehet kapni. A lányom most kezd rákapni.

Én elsősorban a kannák és a hozzájuk passzoló képek és egyéb dolgok miatt járok be, de ha már ott vagyok,
szeretek mindent megnézni. Vettem már többször játékot, a lányomnak egy szép táskát, konyhai eszközöket is.

VIII. Henrikhez megvettem egy korona teáskannát is. Itt épp Henrik mögött látható. Először otthagytam, de
másnap visszamentem érte. Ezek együtt lesznek majd a ma még képzeletbeli polcon.

Kép

Kép

A lányomnak fotóztam le ezt a fából készült babaházat (adománybolt). Nem akartam elhinni, hogy csak 10 font,
kb. 4300 ft az ára. A ház alatt a kék dobozok tele voltak kiegészítőkkel. Van Lilykének két Barbie-ja (rokonoktól kapta),
de még nem játszik vele, így a babaházra sincs szükség. A mellette lévő kanapé jó összehasonlítási alap.

Kép

Kép

Ami nagyon érdekes, hogy én a babaházat délelőtt fotóztam le, délután meg ezt a fotót küldte a vejem a közös
csoportunkba a munkahelyéről. Egy munkatársa gyerekéé volt, aki kinőtte. Most már Lilykéé.

Kép

Kánya Tamás mini mesevilága annyira cuki! A miniatúrákat imádom amúgy is. A belinkelt cikkben lévő képeket
órákig el tudnám nézegetni. Nagyon drukkolok, hogy ne tegyék tönkre. Olyan jó, hogy az állatok kezdik birtokba
venni. Videó is van róla:

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=714799963574082

Itt pedig több műve is megtalálható, természetesen, minden természetes anyagokból készült. Csodaszépek!

https://www.facebook.com/romaipartikokert

Így van! Nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember, akinek a lelke ne lenne sérült. Persze nem mindegy milyen
mértékben sérült, és hogy hol, mikor szerezte a sérülést, illetve ki vagy mi okozta neki. Egy biztos, mindenkinek a
maga baja/terhe a legnagyobb, legsúlyosabb.

Az egyik cikkedhez: Itt Miskolcon is lesz egy szabad jégpálya kialakítva a sétáló utca egyik terén.

Kata, de örülök, hogy nem ismétlődött meg Samunál az a szörnyű fejfájás. A hsz.-od olvasása közben elképzeltem,
ahogy nézi a videókat és mosolyog közben. :littlehearth:

Paggy is írta a szelet, meg te is, de nálunk nem volt túl nagy szél tegnap, ma meg egyáltalán nem fúj.

Képzeljétek én még nem fűtök. 20 fok van a lakásban anélkül is. Gondolom, a szomszédok...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. november 18. 16:02

Kata újabb fotói:

Gyönyörű felhők! A fodrászod az enyém is lehetne. Jó kis rövid a te hajad is. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. november 18. 18:38

Sziasztok Lányok és Elthan! Remélem mindenki kibírja a szelet ma. Szerencsére nem kellett sehova menni, csak a szemetet vittem ki!

Aranyosak az angliai képek! Azt a kanapét még én is elfogadtam volna!
Ma sikerült rendes ebédet főzni, bár inkább nevezném estebédnek! Szerencsére éppen elkészültem mindennel mire újra megéheztünk.!
Jó ötlet volt délelőttre tenni a palacsinta sütést, így bőven ráértem megfőzni a tarhonyát és a sülthúst. Bár inkább párolt volt.
Maradt holnapra Samunak!

Annyira el voltunk kényeztetve a kinti jó idővel, hogy most látom a monitor alján hogy máris 4 fok van.
Gyorsan kiszellőztetek, aztán fürdés gyógyszer és lefekvés.
MIndenkinek szép estét és kellemes vasárnapot! Köszönöm a kitett képeket. :x :D :-bd :flower1: :littlehearth: i-)

Vissza: “Társalgó”