Megérkeztem a fodrászatba (jobbra). Szemben a mézeskalács gimnázium és a minorita templom
két tornyának részlete. Micsoda hajmosásban volt megint részem...!

Milyen kincsekre bukkan az ember, ha nyitott szemmel mászkál a városban! Ezt a kezdeményezést
a Szinvapark bevásárlóközpontban fotóztam.

Találtam egy régebbi thai sorozatot a külső winchesteremen, amit le akartam fordítani, de soha nem
került rá sor. Belenéztem, és azt látom, hogy a lánynak ugyanolyan vázlatfüzete van, mint nekem.
Ha jól emlékszem 2013-as a sorozat, szóval nyolc év telt el a két vásárlás között.

Most látom, az övé A5-ös lehet, az enyém A4-es.

Kész thai curry-t már többször fotóztam, most csak az alapanyagokat kaptam lencsevégre. Ami nincs itt
az a lencse (elfogyott a vesebab). Cukkini, karfiol, brokkoli, édeskrumpli, lilahagyma, pritaminpaprika,
reteklevél és mángold. A napi tucatból máris négyet (hüvelyes, zöld leveles, keresztesvirágú, egyéb zöldség)
kipipálhattam velük.

Hüvelyesnek minden nap szerepelnie kell az étlapomon, ha nem önmagában, akkor feldolgozott formában
tofuként vagy hummuszként. Ez egy vacsorám volt. A napi tucatból kipipálhattam a hüvelyest, a zöld levelest,
a gabonát és az egyéb zöldségeket. Ez a fél palermói paprika, és pár répacsík nem elég a napi adaghoz, de
már az ebédemben is sok zöldség volt. Együtt bőségesen kiadták az ajánlott mennyiséget. Ezek inkább azt a
célt szolgálták a salátával együtt, hogy nyers zöldségeket is fogyasszak minden nap.