Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Agi!Koszi a levelet.Igaz!!!KataMeg ma meghallgatom de az asztali gepen a videot.Csak ma tud jonni 1/2 3kor. Mentor.Bar tarsadalmi munkaban csinalja tok aranyos vettem neku egy kis finom nescafet.Agi!Milyen tesztat csinalsz?Kata!Banatomban a telefonomon neztem you tube videokat.Talaltam egy szuprgyors es konnyu tejfolos mustaros csirkemajat.Meg is csinaltam finom majd felteszem.A tekefonomon csak ilyen vacakul irok es most a konyhaban vagyok.Tegnap gyonyoru viraghagymakat vettem es mar vetettem is el nehany magot palantanak.Majd mutatom.Most sut a nap es kellemes hideg van.Agi csinalj legyszives kepet a tesztarol.Kata holnap reggel jon hizzam Vera es a Te vizeszsemles videod felhasznalasaval ujra megsutom Irto finom de PONT ugy kell csinalni ahogy mondha ahhoz hogy olyan ropigos legyen!!!Szep napit jo munkat Mindenkinek!Paggy
Ne hogy azt higgyetek hogy nem vagyok tolerans a parommal!O is rengeteg mindent elvisel tolem.csak nem szeretnem ha leepulne es azt sem hogy allandoan piszkalodna morcoskodna.Ha igy lesz mondtam neki atkoltozom a sajat lakasomba es napjaban 3x jovok kajat adni es kiviszem majd az agytalatHu de felhaborodott az utobbin! 

Paggy, olyan jót vigyorogtam! Látod, tudsz hatnia párodra. Ha ez az ágytál, hát akkor az ágytál.
Gyors felteszem a képeim, aztán irány Ramossal sétálni.
Lányok, úgy döntöttem relaxálni fogok. Ne nevessetek ki.
Fél óra alatt tudtam a lábujjamtól a fejem tetejéig ellazulni. Hát.... Nem újdonság ez nekem, régen csináltam, totál ellazulást, mondták is közben a mondókát, de aztán ez elmaradt.
A szivemnél volt a legnehezebb, de többzsöri próbálkozás és működött. Büszke vagyok magamra.
Na, akkor a képek.
Két nap alatt csináltam meg a képet, de kész van.
Tanár úr azt modnta szép, csak lágyitani kellene rajta, hogy a déli tájak festészete legyen.
Alatta spoilerbe, amiről festettünk.

Paggy, igértem, hogy a spirálcsavarót megmutatom milyen. Az első képen ahogy kell csinálni a hullámot, hát bajban voltam saját magamon megmuatatni, de kb. látszik, hogy nem csak felcsavarjuk a sütővasra. Alatti kép pedig a kúpos spirál hajsütővas. Rozsdás, mert ez még az oktatómé volt anno.

Mai tésztázás. Kocka és csiga

Karvaly a fán, vadászná a madaraim

Ramossal a napfényben séta még a szelek előtt

Gyors felteszem a képeim, aztán irány Ramossal sétálni.
Lányok, úgy döntöttem relaxálni fogok. Ne nevessetek ki.

Fél óra alatt tudtam a lábujjamtól a fejem tetejéig ellazulni. Hát.... Nem újdonság ez nekem, régen csináltam, totál ellazulást, mondták is közben a mondókát, de aztán ez elmaradt.
A szivemnél volt a legnehezebb, de többzsöri próbálkozás és működött. Büszke vagyok magamra.

Na, akkor a képek.
Két nap alatt csináltam meg a képet, de kész van.
Tanár úr azt modnta szép, csak lágyitani kellene rajta, hogy a déli tájak festészete legyen.
Alatta spoilerbe, amiről festettünk.

Spoiler: mutasd
Paggy, igértem, hogy a spirálcsavarót megmutatom milyen. Az első képen ahogy kell csinálni a hullámot, hát bajban voltam saját magamon megmuatatni, de kb. látszik, hogy nem csak felcsavarjuk a sütővasra. Alatti kép pedig a kúpos spirál hajsütővas. Rozsdás, mert ez még az oktatómé volt anno.

Mai tésztázás. Kocka és csiga

Karvaly a fán, vadászná a madaraim

Ramossal a napfényben séta még a szelek előtt

új sorozat a beszédről .
Agi!Elbogtem magam, olyan aranyis vagy ahogy a sutovasat mutatod Lanyok oszinten mondom hogy rettenetesen es borzasztoan sajnalom hogy nem lathatjatok a Nemz.Dokumentumfilm Fesztival filmjeit.Nagyon nagyon.Szivesen befizetnelek Titeket ha tudnek.Majd delutan elkuldom legalabb az ajanlokat.Meg nem fizetett be a lanyom de meg ezen a heten latni fogok nehanyat.Agi orulok higy sikerult mar valamennyire relaxalnupod! Koszonom a tesztakepet.Mindent megnezek rendesn mert most indulnom kell a futtatoba jon Reka a MENTOR.Paggy%%- P
Kata majd belehalkgatik....Agi huuuu nagyon jo akep!!!!!!!Megnezem mjd
Hú de szép lett a kép! Milyen fegyelmezetten ballag Ramos! Na és a tészták!
túl vagyunk az ebéden is, az első adást közben meg is hallgattam..de én le is töltöm, hogy mindenképpen meglegyen!
Ági, emlékszem arra vasra, mindig féltem tőle, mert nem egyszer sikerült a fodrásznak hozzáérni a nyakamhoz vagy a fülemhez..brrr.

túl vagyunk az ebéden is, az első adást közben meg is hallgattam..de én le is töltöm, hogy mindenképpen meglegyen!
Ági, emlékszem arra vasra, mindig féltem tőle, mert nem egyszer sikerült a fodrásznak hozzáérni a nyakamhoz vagy a fülemhez..brrr.

Kata majd belehallatok....Agi huuuu nagyon jo a kep!!!!!!!Megnezem majd
De izgalmas ez is...mert hatással van a mindennapjainkra.

csodás... nem is akárkivel..

Kata, köszi a sok videót. A legelsőbe belehallgattam csak, de kiváncsi leszek rá normálisan is.
Érdekes témák és biztos talál az ember olyat benne, ami megfogja.
Nálunk is túrós tészta volt ma.
Paggy, én sem tudok interneten fizetni, ne keseredj el.
Vagyis mindig a fiam fizet, mert hogy megvan hogy mit és hogyan szeretik. Nekem igy egyszerűbb.
De viszont utalni tudok és már az is haladás
Hú, lefáradtam ma Ramossal. Nyargaltunk egy kört. olyan majd fél órát megyünk vágtázva. Magam miatt is viszem.
Vagyis ő visz.
Tegnap épp beszéltük a férjemmel, hogy hova tünt az a sok levél az utcáról. Hát a nagy szél összefujta a házak elé. Meg hozzánk be. Sárga kukát felboritotta a papirokkal, majd agybajt kaptam. Ma szedegettem még össze a levelekkel együtt amit elhagytam. Tele is lett a nagy kuka.
havat is mond holnap éjszakára. Na majd kiderül.
Jajj még egy szösszenet a tegnapi kezelésról.
Általában mindenkit megkérdez a doki mit dolgozik. Na mármost egy pasi válaszolt neki, hogy : börtön őr.
Szerintem nem tudta hova tenni és megkérdezte tőle az orvos: És sokat ül? Erre a pasi: Nem , inkább állok.
Kuncogtam közben magamban. Ennyit arról, hogy mit értenek meg pl. a kinaiak a mi beszédünkből. 
Érdekes témák és biztos talál az ember olyat benne, ami megfogja.
Nálunk is túrós tészta volt ma.

Paggy, én sem tudok interneten fizetni, ne keseredj el.
Vagyis mindig a fiam fizet, mert hogy megvan hogy mit és hogyan szeretik. Nekem igy egyszerűbb.
De viszont utalni tudok és már az is haladás

Hú, lefáradtam ma Ramossal. Nyargaltunk egy kört. olyan majd fél órát megyünk vágtázva. Magam miatt is viszem.

Vagyis ő visz.

Tegnap épp beszéltük a férjemmel, hogy hova tünt az a sok levél az utcáról. Hát a nagy szél összefujta a házak elé. Meg hozzánk be. Sárga kukát felboritotta a papirokkal, majd agybajt kaptam. Ma szedegettem még össze a levelekkel együtt amit elhagytam. Tele is lett a nagy kuka.
havat is mond holnap éjszakára. Na majd kiderül.
Jajj még egy szösszenet a tegnapi kezelésról.
Általában mindenkit megkérdez a doki mit dolgozik. Na mármost egy pasi válaszolt neki, hogy : börtön őr.
Szerintem nem tudta hova tenni és megkérdezte tőle az orvos: És sokat ül? Erre a pasi: Nem , inkább állok.

Sziasztok!Megjöttünk.Irtó hideg lett mire hazaértünk.
Kata az első videó felét meghallgattam.Érdekes volt:
A magyar és a mediterrán népek káromkodási szókincse széles spektrumon mozog
És az agysérülés utáni felépüléskor a káromkodás tör fel először.
Valamint az ősi káromkodások ISTEN szidalmazásaként jelentek meg.....
Ági!nem nudli kézzel felcsavarni minden egyes csigát.Megéri????Vagy csak ünnepeken használod fel?Jó ,tudom nagyon finom lehet,de megéri kézzel csi-nálni?
Érdekes a kép,amit festettél.Nekem valahogy a hegyes képek jobban tetszenek,viszont óriási munka lehet mindegyik.Mikor kezdtek el színezni?És mivel színezik a kínai képeket?
Kata az első videó felét meghallgattam.Érdekes volt:
A magyar és a mediterrán népek káromkodási szókincse széles spektrumon mozog

Valamint az ősi káromkodások ISTEN szidalmazásaként jelentek meg.....
Ági!nem nudli kézzel felcsavarni minden egyes csigát.Megéri????Vagy csak ünnepeken használod fel?Jó ,tudom nagyon finom lehet,de megéri kézzel csi-nálni?
Érdekes a kép,amit festettél.Nekem valahogy a hegyes képek jobban tetszenek,viszont óriási munka lehet mindegyik.Mikor kezdtek el színezni?És mivel színezik a kínai képeket?
Egy hülye vagyok,most lesz furulyaórám.Utána folytatom itt.
Paggy, épp kérdezni akartam valamelyik nap, hogy hogy állsz a furulyával?
Hajrá! 
Beteszek szines régi festményeket, amikről dolgozunk. Nem fog tetszeni
Ezek nem azok a szó szoros értelmében vett szines képek, mert a kinai régi festők bizonyos szinekkel dolgoztak csak és sejtették a mondanivalót. A szin másodlagos volt. Ha a tussal nem lehet átadni a mondanivalót, akkor az a kép nem ér semmit, igy tartották. A szin mellékes.

Ezek már modernebb képek, ezeket mentettem el többek között, hogy meg akarom majd festeni.... Remélem rendbejön a szemem és tudom csinálni.

Beteszek szines régi festményeket, amikről dolgozunk. Nem fog tetszeni

Ezek nem azok a szó szoros értelmében vett szines képek, mert a kinai régi festők bizonyos szinekkel dolgoztak csak és sejtették a mondanivalót. A szin másodlagos volt. Ha a tussal nem lehet átadni a mondanivalót, akkor az a kép nem ér semmit, igy tartották. A szin mellékes.

Ezek már modernebb képek, ezeket mentettem el többek között, hogy meg akarom majd festeni.... Remélem rendbejön a szemem és tudom csinálni.

Paggy, azért csinálom a tésztát, mert lehetőségem van tanyáról igazi kinti tyúktojásokat szerezni.
Tudom miből csinálom, nem ketreces csirkék adják a tojást, tudom milyen lisztből van. Mindenféle tésztát eszünk, a csigát is, meg a többit is. Gyorsan csinálom, képes vagyok egy kilót egy nap megcsinálni. De mióta a covid van, azóta ugye nincsennek vendégeink, igy magunknak minek halmozzam fel.
A fiam és én a csigát szeretjük a húslevesbe, a párom a cérnametéltet. A kockát piritott tésztalevesnek csinálom, vagy pl. karalábélevesbe. Krumplistésztának, grizestésztának és káposztás tésztának is másfajta tésztát csinálok. A túrós tészta nálunk nagyon apró galuskából van, a csirkepörkölthöz meg másfajta szaggatóval van a galuska, vagy nokedli, ki hogy hivja.
De pl. csinálok vastagabb cérnametéltet, ami olyan, mint a spagetti - majdnem -
Aztán most grahamlisztból is vannak tészták - nem a levesbevalók- , amit a család is megeszik.
Pl. a szószos dolgokhoz szélesmetéltnek csinálom, és kb. 20 cm hosszúra.
Hát ez a repertoát
Tudom miből csinálom, nem ketreces csirkék adják a tojást, tudom milyen lisztből van. Mindenféle tésztát eszünk, a csigát is, meg a többit is. Gyorsan csinálom, képes vagyok egy kilót egy nap megcsinálni. De mióta a covid van, azóta ugye nincsennek vendégeink, igy magunknak minek halmozzam fel.
A fiam és én a csigát szeretjük a húslevesbe, a párom a cérnametéltet. A kockát piritott tésztalevesnek csinálom, vagy pl. karalábélevesbe. Krumplistésztának, grizestésztának és káposztás tésztának is másfajta tésztát csinálok. A túrós tészta nálunk nagyon apró galuskából van, a csirkepörkölthöz meg másfajta szaggatóval van a galuska, vagy nokedli, ki hogy hivja.
De pl. csinálok vastagabb cérnametéltet, ami olyan, mint a spagetti - majdnem -
Aztán most grahamlisztból is vannak tészták - nem a levesbevalók- , amit a család is megeszik.
Pl. a szószos dolgokhoz szélesmetéltnek csinálom, és kb. 20 cm hosszúra.
Hát ez a repertoát

Hali lányok!
Mindenkivel minden rendben?
Remélem!!!
Kata
Köszönöm a videókat, sort kerítek rá, mihelyst kiszusszanom magam.
Paggy
Mióta jársz furulyázni? És hogy megy?
Ági
Házi csigatésztát utoljára a nagymamámmal és keresztanyámmal sodortunk a nyári konyhájában még kislány koromban. Ők tanítottak meg főzni és sütni. Anyám.... áh inkább nem is említem. Emlékszem még a régi házunkban laktunk és kb. 10-11 éves lehettem, gyakran elmentem hozzájuk délutánonként, főleg szombaton, amikor is tudtam, hogy vasárnapra készülnek tésztát gyúrni (széles- és cérnametélt, csiga, spagetti, nagykocka stb). Az biztos, hogy nagymamámnak birka türelme volt hozzá. Tészta gyúrás előtt felállított a kis székre és magyarázta, mit hogyan kell. Áldom is érte mind a mai napig.
A képeket köszönöm. Bárcsak bekeretezve megkaphatnám őket
és gyönyörködnék bennük
!!! Éhes disznó makkról álmodik
! Mi?
További szép estét
!!!
Mindenkivel minden rendben?
Remélem!!!
Kata
Köszönöm a videókat, sort kerítek rá, mihelyst kiszusszanom magam.
Paggy
Mióta jársz furulyázni? És hogy megy?
Ági
Házi csigatésztát utoljára a nagymamámmal és keresztanyámmal sodortunk a nyári konyhájában még kislány koromban. Ők tanítottak meg főzni és sütni. Anyám.... áh inkább nem is említem. Emlékszem még a régi házunkban laktunk és kb. 10-11 éves lehettem, gyakran elmentem hozzájuk délutánonként, főleg szombaton, amikor is tudtam, hogy vasárnapra készülnek tésztát gyúrni (széles- és cérnametélt, csiga, spagetti, nagykocka stb). Az biztos, hogy nagymamámnak birka türelme volt hozzá. Tészta gyúrás előtt felállított a kis székre és magyarázta, mit hogyan kell. Áldom is érte mind a mai napig.
A képeket köszönöm. Bárcsak bekeretezve megkaphatnám őket

További szép estét

Sziasztok Kislányok és Fiúk!
Kitakarítottam végre alaposan! Olyan szépen sütött a nap tegnap (ma is), hogy ablakot is volt kedvem pucolni.
Csak a teraszajtót nem tisztítottam meg, azt is megírom majd, hogy miért. Mondjuk holnap jön a kéményseprő,
szóval lehet, hogy a fürdőt (ott van a gázboiler és a kéménye) és az előszobát takaríthatom majd újra. Ha előbb
eszembe jut, hogy 2.-án kéményellenőrzés van, nem kezdtem volna bele.
Négy oldalt olvasok vissza.
Kata, írja a szelet. Nálunk csak vasárnap volt hatalmas szél. Se előtte, se azóta nincs. Kifejezetten jó idő van
továbbra is. Se hó, se hideg. Tavaszt érzek, pedig biztos, hogy lesz itt még ne mulass. Nem hiszem, hogy így múlna
el a tél.
Szépek és kívánatosak lettek a zsemlék! Gondolom fincsik voltak.
Hű, az ilyen kevert sütiket is imádtam (sajnos majdnem minden süteményt nagyon szerettem). Ezek nyersen is
finomak voltak.
Én is láttam már primulát kinyílva! Jó volt látni Samukát! Épen, egészségesen!
Örülök az örömödnek! Használd egészséggel az új dagasztó gépet!
Paggy! Gratulálok Lillának a jól sikerült felvételiéért! A falfestményekről Ildikó festményei jutnak eszembe. Szeretem
nagyon a mediterrán hangulatot.
Az étlapról valamilyen húsmentes, gombás-zöldséges tésztát választottam volna.
Örülök a frézia gyerekeknek. Szépek, frissek. Most látom a már kinyíltakról is a lámpafényes fotókat. Gyönyörűek!
Csörögét nagyon gyakran csináltam régen. Egyik kedvenc sütim volt gyerekkorom óta.
Szerintem is jó, hogy Csokival gyorsabban kell menned, mint korábban. Tényleg jó edzés. Pár hét és már természetesnek
fogod venni ezt a tempót.
Szegény Csoki, és szegény gazdija! Nálatok is ijesztő volt a szél.
Nálunk a nagy sötétszürke kukákat, amelyeket a lakók közösen használnak, borogatta fel a szél. Szó szerint forgott a
szél vasárnap. Egyik pillanatban elém fújta a sok száraz levelet, másik pillanatban felkapta, a következőben velem
szembe fújta. Én meg mentem a kötelező adagomat letudni. Csak annyit, hogy nem tudtam le a 10 ezer lépést.
Bosch képeit szeretem - már amelyeket ismerem tőle - mert színesek mozgalmasak és van egy sajátos hangulatuk, ami
kellemes számomra. Annyi néznivaló van egy-egy képén. De őt sem tudnám a falamra kitenni és állandóan nézni.
Sokat bosszankodsz az embereken. Szerintem felesleges. Aki nincs veled egy hullámhosszon, az nem is lesz, mert más
a természete, nem passzoltok, nem tudtok kapcsolódni. Ha Birivel tudsz, akkor tényleg menj el vele moziba, mert
az ő viselkedésén soha nem fogsz bosszankodni.
A párodnak sürgősen kéne valami jó kis hobbit találnia. Elhordhatná Csokit iskolába, de mehetne veletek sétálni is.
Depressziós, de szerintem még nincs annyira mélyen benne, hogy ne tudná saját magát kihúzni belőle. Kéne egy kis löket
neki. Nincs a környéketeken egy felnőtt "játszótér"? Tegnap menet közben láttam egyet, ahol négy idősebb ember
gyakorlatozott. Három nő volt, és egy férfi. Közben csevegtek egymással.
Az ágytál jó ötlet volt!
Mondj neki még pár ilyet, ami felrázza egy kicsit.
Nem szabad, hogy rosszul essen, ha valamit nem nézünk/nézek meg, amit ajánlasz. Szeretem magam megválogatni,
hogy mit nézzek vagy hallgassak. Így vagytok ezzel ti is. Én is azzal a tudattal ajánlok nektek videót, hogy lehet, egyikőtök
se nézi meg. Amit viszont mindig megnézek az a saját videó.
Kitakarítottam végre alaposan! Olyan szépen sütött a nap tegnap (ma is), hogy ablakot is volt kedvem pucolni.
Csak a teraszajtót nem tisztítottam meg, azt is megírom majd, hogy miért. Mondjuk holnap jön a kéményseprő,
szóval lehet, hogy a fürdőt (ott van a gázboiler és a kéménye) és az előszobát takaríthatom majd újra. Ha előbb
eszembe jut, hogy 2.-án kéményellenőrzés van, nem kezdtem volna bele.
Négy oldalt olvasok vissza.
Kata, írja a szelet. Nálunk csak vasárnap volt hatalmas szél. Se előtte, se azóta nincs. Kifejezetten jó idő van
továbbra is. Se hó, se hideg. Tavaszt érzek, pedig biztos, hogy lesz itt még ne mulass. Nem hiszem, hogy így múlna
el a tél.
Szépek és kívánatosak lettek a zsemlék! Gondolom fincsik voltak.
Hű, az ilyen kevert sütiket is imádtam (sajnos majdnem minden süteményt nagyon szerettem). Ezek nyersen is
finomak voltak.

Én is láttam már primulát kinyílva! Jó volt látni Samukát! Épen, egészségesen!
Örülök az örömödnek! Használd egészséggel az új dagasztó gépet!
Paggy! Gratulálok Lillának a jól sikerült felvételiéért! A falfestményekről Ildikó festményei jutnak eszembe. Szeretem
nagyon a mediterrán hangulatot.
Az étlapról valamilyen húsmentes, gombás-zöldséges tésztát választottam volna.
Örülök a frézia gyerekeknek. Szépek, frissek. Most látom a már kinyíltakról is a lámpafényes fotókat. Gyönyörűek!
Csörögét nagyon gyakran csináltam régen. Egyik kedvenc sütim volt gyerekkorom óta.
Szerintem is jó, hogy Csokival gyorsabban kell menned, mint korábban. Tényleg jó edzés. Pár hét és már természetesnek
fogod venni ezt a tempót.
Szegény Csoki, és szegény gazdija! Nálatok is ijesztő volt a szél.
Nálunk a nagy sötétszürke kukákat, amelyeket a lakók közösen használnak, borogatta fel a szél. Szó szerint forgott a
szél vasárnap. Egyik pillanatban elém fújta a sok száraz levelet, másik pillanatban felkapta, a következőben velem
szembe fújta. Én meg mentem a kötelező adagomat letudni. Csak annyit, hogy nem tudtam le a 10 ezer lépést.
Bosch képeit szeretem - már amelyeket ismerem tőle - mert színesek mozgalmasak és van egy sajátos hangulatuk, ami
kellemes számomra. Annyi néznivaló van egy-egy képén. De őt sem tudnám a falamra kitenni és állandóan nézni.
Sokat bosszankodsz az embereken. Szerintem felesleges. Aki nincs veled egy hullámhosszon, az nem is lesz, mert más
a természete, nem passzoltok, nem tudtok kapcsolódni. Ha Birivel tudsz, akkor tényleg menj el vele moziba, mert
az ő viselkedésén soha nem fogsz bosszankodni.
A párodnak sürgősen kéne valami jó kis hobbit találnia. Elhordhatná Csokit iskolába, de mehetne veletek sétálni is.
Depressziós, de szerintem még nincs annyira mélyen benne, hogy ne tudná saját magát kihúzni belőle. Kéne egy kis löket
neki. Nincs a környéketeken egy felnőtt "játszótér"? Tegnap menet közben láttam egyet, ahol négy idősebb ember
gyakorlatozott. Három nő volt, és egy férfi. Közben csevegtek egymással.
Az ágytál jó ötlet volt!

Nem szabad, hogy rosszul essen, ha valamit nem nézünk/nézek meg, amit ajánlasz. Szeretem magam megválogatni,
hogy mit nézzek vagy hallgassak. Így vagytok ezzel ti is. Én is azzal a tudattal ajánlok nektek videót, hogy lehet, egyikőtök
se nézi meg. Amit viszont mindig megnézek az a saját videó.
Ildikó, én a piskótától féltem úgy, mint te a kelt tésztától. Járt nekem a Fakanál című újság, és az abban lévő receptet
nagy bátran kipróbáltam. Elsőre tökéletes lett. Ez nagyon felbátorított, és az évek alatt bármennyi piskótás sütöttem,
az mind jól sikerült. Ebben biztosan benne van az, hogy jó élmény volt az első találkozásunk.
Nagyon sok festővel vagyok úgy, mint te. Nem tetszenek a műveik. A szememnek nem tetszenek. Nem jó érzés befogadni
a látványukat.
Cukik vagytok a tesóiddal! Na meg a gyerkőcök is! Annyira emlékszem én is ezekre a kiszínezett fotókra. Nekem is van
egy, ahol kifestették a számat. Elő fogom szedni. Néztem, hogy melyik gyermeked ütött rád, de egyikben sem fedezlek
fel teljes mértékben. Jaj, és az egyenesre nyírott frufru! Kötelező volt régen. Már megállapítottuk, de nagyon jól nézel
ki, sok-sok évet letagadhatnál!
Hesu, miért kellett infúziót kapnod? Tovább olvasva megkaptam rá a választ.
Drága anyósom Kisvárdán született és nőtt fel.
A te családod is nemzetközi, mint az enyém, de erről azt hiszem, már írtam. A nagyvilágban többen vannak rokonaim,
mint itthon.
Olyan fiatalok vagyunk még, nincs ez így jól, hogy ennyit betegeskedjetek! Hesu, te a negyvenes éveidben járhatsz, igaz?
Közben pár hsz.-sal lejjebb olvastam, hogy 40 vagy. Jaj, ez az ablakpucolós baleset!! Nagyon rossz volt olvasni! Gyógyulj
meg gyorsan! Még nagyon fiatal vagy a sok betegséghez!
Az én egyre növekvő vérnyomásomat a táplálkozásom tette újra helyre. Nem csak azt, mindent helyrehozott.
Ági, akkor sünike voltál egy ideig.
Az akupunktúrás tűre gondoltam.
De jó, hogy sétáltok Ramosszal! Egy-két hónap és sok téren látni fogod az eredményét. Nem is gondolná az ember, hogy
mennyit alakít a testén a menőke.
Ez a kép nagyon tetszik! Nagyon kínais, de nem is annyira kínais. Nem tudom megfogalmazni. De az biztos, hogy a tiéd
lágyabb, mint az eredeti. A barna papír teszi szerintem.
Most értem a többi, a modernebb festményekhez. Igazad van, nem tetszik annyira, mint a korábbiak. Nekem már a korábbi
enyhén zöldes-kékes-barnás színezés se mindig jött be, de azok közt is volt olyan, ami nagyon tetszett. A sima fekete tussal,
barna papírra készültek tetszenek a legjobban.
A tésztakereted kinti aszaláshoz is jó lenne. Az én szemem már megszokta a barnás tésztákat, de attól még a sárgásakat
is szépnek tartom. Most hány perc alatt készültek el a csigák? Mit néztél vagy hallgattál közben?
Hűha! Karvaly! De irigyellek! Imádnám lefotózni!
Elthan! Gyógyulj meg minél hamarabb! Csak négy oldalt olvastam vissza, nem derült ki, hogy
mi baj van, de a többiek jókívánságaiból arra következtetek, hogy ismét beteg vagy.
nagy bátran kipróbáltam. Elsőre tökéletes lett. Ez nagyon felbátorított, és az évek alatt bármennyi piskótás sütöttem,
az mind jól sikerült. Ebben biztosan benne van az, hogy jó élmény volt az első találkozásunk.
Nagyon sok festővel vagyok úgy, mint te. Nem tetszenek a műveik. A szememnek nem tetszenek. Nem jó érzés befogadni
a látványukat.
Cukik vagytok a tesóiddal! Na meg a gyerkőcök is! Annyira emlékszem én is ezekre a kiszínezett fotókra. Nekem is van
egy, ahol kifestették a számat. Elő fogom szedni. Néztem, hogy melyik gyermeked ütött rád, de egyikben sem fedezlek
fel teljes mértékben. Jaj, és az egyenesre nyírott frufru! Kötelező volt régen. Már megállapítottuk, de nagyon jól nézel
ki, sok-sok évet letagadhatnál!
Hesu, miért kellett infúziót kapnod? Tovább olvasva megkaptam rá a választ.
Drága anyósom Kisvárdán született és nőtt fel.
A te családod is nemzetközi, mint az enyém, de erről azt hiszem, már írtam. A nagyvilágban többen vannak rokonaim,
mint itthon.

Olyan fiatalok vagyunk még, nincs ez így jól, hogy ennyit betegeskedjetek! Hesu, te a negyvenes éveidben járhatsz, igaz?
Közben pár hsz.-sal lejjebb olvastam, hogy 40 vagy. Jaj, ez az ablakpucolós baleset!! Nagyon rossz volt olvasni! Gyógyulj
meg gyorsan! Még nagyon fiatal vagy a sok betegséghez!
Az én egyre növekvő vérnyomásomat a táplálkozásom tette újra helyre. Nem csak azt, mindent helyrehozott.
Ági, akkor sünike voltál egy ideig.

De jó, hogy sétáltok Ramosszal! Egy-két hónap és sok téren látni fogod az eredményét. Nem is gondolná az ember, hogy
mennyit alakít a testén a menőke.
Ez a kép nagyon tetszik! Nagyon kínais, de nem is annyira kínais. Nem tudom megfogalmazni. De az biztos, hogy a tiéd
lágyabb, mint az eredeti. A barna papír teszi szerintem.
Most értem a többi, a modernebb festményekhez. Igazad van, nem tetszik annyira, mint a korábbiak. Nekem már a korábbi
enyhén zöldes-kékes-barnás színezés se mindig jött be, de azok közt is volt olyan, ami nagyon tetszett. A sima fekete tussal,
barna papírra készültek tetszenek a legjobban.
A tésztakereted kinti aszaláshoz is jó lenne. Az én szemem már megszokta a barnás tésztákat, de attól még a sárgásakat
is szépnek tartom. Most hány perc alatt készültek el a csigák? Mit néztél vagy hallgattál közben?
Hűha! Karvaly! De irigyellek! Imádnám lefotózni!
Elthan! Gyógyulj meg minél hamarabb! Csak négy oldalt olvastam vissza, nem derült ki, hogy
mi baj van, de a többiek jókívánságaiból arra következtetek, hogy ismét beteg vagy.
Hozok majd képeket is, csak le kell szednem a telefonról is, meg a fényképezőről is.
Visszaértem.
Először elolvastalak TITEKET gyorsan.Ági nagyon köszönöm a képeket,amiket beraktál.Mindjárt megnézem tüzetesen.Rita!Légy üdvözölve
A párom nagyon nagyon faramuci.Egyikőtök sem tudna vele élni.Rettenetesen öntörvényű.Amit kigondol,csak azt csinálja,eltántoríthatatlan.MERT SZÓMÁGIÁS.kimondja és a kimondott szó már megköti.NEHÉZ ESET.Semmi kötöttség,semmi konvencionális-azonnal ellenáll.Így élünk külön-külön és valamennyire együtt.Nem lehet hozzá alkalmazkodni..Viszont abszolút becsületes,nagyon jószívű és hasonló elvei vannak ,mint nekem.senkitől soha el nem venne egy fillért sem,adófizető,de nem beszariságból,nagyra tartja a tudást.Utálja a nyerészkedő politikusokat.Tovább nem részletezem.A játszótér kizárva,mert ő már csak nem menne be
De Rita köszönöm az ötletet.
Most mégegyszer elolvasom,hogy mit írtatok.Előtte teszek be néhány képet.
Először elolvastalak TITEKET gyorsan.Ági nagyon köszönöm a képeket,amiket beraktál.Mindjárt megnézem tüzetesen.Rita!Légy üdvözölve

Most mégegyszer elolvasom,hogy mit írtatok.Előtte teszek be néhány képet.
Milyen gomba ez, Paggy? Valamilyen laskaféle? Vagy taplószerűség?
Ja! Most látom, tettél még ki képet. Elolvastam a nevét.
Ja! Most látom, tettél még ki képet. Elolvastam a nevét.