Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 3. 10:31

Kicsik és nagyok:
img]https://kephost.com/images/2017/09/03/P1010013.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 3. 10:59

Paggy! Jók a képeid, ezt már a kamerával csináltad. Szépek a törpe nebáncs virágok. Annak a lilának mi a neve? Ez a füge be szokott érni? Nálunk nem igazán.
A hétvégén a lányoméknál voltunk szalonnát sütni, naná fotóztam.

Kép

Kép

Kép

Kép

..és egy hivatlan vendég!

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 3. 11:31

Kedves Gabó.Nagyon jó,hogy fotóztál.Nekem a lesütött szemű sáska és a rózsaszín rózsácskák tetszenek a legjobban.Ne hagyj fel az utóbbi szokásoddal és fotózzál!Köszönöm szépen a képeket.Üdv:Paggy
Ja és: a rendes kis olcsó fényképezőgépemmel fotóztam /nem telefonnal/ valamint nálunk évente 2x érik a füge.Ez nem a mi házunk előtt van,de ez is .
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 3. 11:54

Most ilyen idő van/mindjárt dél/:
Kép

És ezzel vidámítom a hangulatom:
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. szeptember 3. 21:03

Paggy írta:Kicsik és nagyok:
img]https://kephost.com/images/2017/09/03/P1010013.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szia Paggy!
Mi pont ugyanilyen házban lakunk. Ahol a beugró van ott van a konyhánk. Csak az ablaka picit más. Hosszúkásabb, fekvő. A fügefás képen meg a szobák ablakai és az erkély látszik. Pont mint itt, mi is a sarkon lakunk, de kicsit ferdén van az épület. Mi a 4. emeleten lakunk. Csak a mi házunk be van szigetelve és az ablakok kicserélve. Jó az elosztása, tájolása. Szép világos, szeretek itt lakni.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 21:17

sziasztok lányok, olyan jó, hogy ilyen szép képekkel sikerült szinte elbúcsúzni a nyártól, mintha tegnapelőtt nem olvadt volna le még a ruha is rólunk...ma annyira az ellentétes időjárás és hőmérséklet volt itthon. Holnap jövök még ...Éva, ezek szerint sikerült mind a költözés mind az átalakítás? túl vagy a nehezén? Jó éjszakát lányok, és a tanároknak dupla értékü pihenés ma estére, mert holnap kezdődik a RAJT!
Sok humort, jó egészséget az új tanévhez! ;) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 4. 10:21

Sziasztok!Remélem,akit érdekel ,látni fogja a következőket:
A SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA /szept.16./előtt ,szeptember 10-én /TEHÁT MOST VASÁRNAP/ a VÍGSZÍNHÁZ VÍGNAPOK c.rendezvénye követhető lesz a FACEBOOKON.
Itt a link:
Spoiler: mutasd
https://www.facebook.com/events/727049450817287/?__xt__=33.%7B"logging_data"%3A%7B"profile_id"%3A727049450817287%2C"event_type"%3A"clicked_view_profile"%2C Üdv:Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 4. 11:34

Paggy! Köszönöm a SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA infókat. A szeptemberem igen zsúfolt, így nem tudok részt venni, de ha az időmbe belefér akkor a fb-on megnézem a VígNapot.
Hírtelen jött az esős őszi idő, de bízom benne, hogy lesz még egy kis nyár. ;;)

Az ősz színei. :ymdaydream:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 4. 15:54

Kedves Gabóci!Igazán szép képet küldtél.Rozsdabarna fát régen láttam.Nálunk mindig erős sárga és sötétbarna az ősz.A háttérben a Ti házatokat fotóztad?
Mi újság az iskolakezdéssel az unokáknál?.Mész idén a barátnőddel kirándulni?Köszönöm szépen a fotódat.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 4. 18:43

Egy kis érdekesség:Szerintetek melyik a világ legszebb országa?Paggy
http://24.hu/elet-stilus/2017/09/04/megszavaztak-hogy-melyik-a-vilag-legszebb-orszaga/
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 5. 9:22

Paggy írta:Kedves Gabóci!Igazán szép képet küldtél.Rozsdabarna fát régen láttam.Nálunk mindig erős sárga és sötétbarna az ősz.A háttérben a Ti házatokat fotóztad?
Mi újság az iskolakezdéssel az unokáknál?.Mész idén a barátnőddel kirándulni?Köszönöm szépen a fotódat.Üdv:Paggy

Kedves Paggy!

A képen a szomszéd ház van a háttérben. Ezt most csináltam az erkélyről.
Kép
Nagy kirándulás nincs tervbe véve, csak párnapos Bécs, Pozsony ha összejön. Viszont októberben megyek a közeletekben lévő Barba Negrába koncertre! ;;) :-*

Paggy írta:Egy kis érdekesség:Szerintetek melyik a világ legszebb országa?Paggy
http://24.hu/elet-stilus/2017/09/04/megszavaztak-hogy-melyik-a-vilag-legszebb-orszaga/

Az a baj az ilyen szavazásokkal, hogy részben mindnek megvan a maga szépsége, másrészt nem láttam őket, nem tudok választani.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 5. 12:36

Pénteken ide megyek: Indonéz tánc- és divatbemutató!

http://csabagyongye.com/esemenyek/a-pag ... es-musora/

Megvan már a jegyem a SZENTPÉTERVÁRI BALETT - A HATTYÚK TAVA előadására október 29-re.
Kép
Kép
Kép

Ma délelőtti felhőképeim.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 5. 22:19

Sziasztok!Csak bekukkantottam.EJHA!!!!!!GABÓCI!Nagyon klassz programok.Kíváncsi lennék én is rájuk.Vajon tudsz majd egy-két jó képet csinálni?A színházi előadást nem lehet fotózni,megértem hiszen ebből élnek,de talán utána egy kis ízelítőt! -Kedves Éva!Örülök,hogy írtál.Hirtelen azt hittem,Te is a környéken laksz.Nem tudsz a telefonoddal fotózni?Nekem csak 1 éve van okoska telefonom/a lányom odaadta a régit/,de a régebbi nem okoskával is lehetett képeket csinálni.-
Kedves Kata!Köszönöm szépen a Samukás/kicsit régebbi képeid/.Mindig megnézegetem és próbálom kitalálni honnan fotóztál/pld a felhős képek/ A múltkor a szőlős képek a Tieid voltak vagy Ritáé?A körtésre emlékszem,de a szőlőst meg akartam dícsérni,mert majdnem benyúlta érte a szgépbe,olyan gyönyörűek voltak.Mi újság Nálatok?
Kedves Ági,MinGi,Gyomár,Szilvi!Sárgulnak már a fák levelei a környéketeken?Szép lehet a Dunakanyarban,Pécs,Szeged és az Alföld kora ősszel!
Készülök én is kis meglepetéssel/ha sikerül/a Színházak Éjszakája alkalmából/Jövő szombat.
Mindenkit üdvözlök.Most megyek az éjszaka fővő babgulyást lezárni és a nyuszikat a ketrecbe paterolni a konyhából.Paggy
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 6. 20:00

A szőlős is a mienk volt, az idén nem lett olyan nagy mint egy két éve..majd jövök még nézegetni..most full fáradt vagyok...telefont cseréltem és szervizben van máris..ez is kifárasztott..Samukának szuper lett a pajzsmirigyeredménye! Dicsőség az Úrnak érte! Jó éjszakát--- :ymhug: i-) :movingflower: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 6. 22:09

JAJJ Lányok!Egy szuper vihogtatós és mégis emberi könyvet olvastunk a párommal./felolvasott belőle/A könyvtárból hozta ki,de most lehet kapni is.A címe :

LESZ EZ MÉG ÍGY SE
A 83 és 1/4 éves nyugdíjasotthonlakó naplója..Néztem az INTERSPARBAN 3500 ft,de ajándéknak is jó.Ha tudtok ,olvassatok bele,akár a könyvesboltban.!.NAGYON JÓ!!!!Üdv:Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 6. 22:19

A Szlovák Köztársaság megalakulásának 25. évfordulója tiszteletére rendezett koncerten voltam ma este az evangélikus kistemplomban. Már 10. alkalommal jártak nálunk. :)

Kép Kép Kép Kép KépKép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 6. 22:38

Hazafelé készültek a képek. Hiába van ma telihold, olyan felhős volt az ég, hogy szinte semmi nem látszott.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. szeptember 6. 22:46

Hú,de gyönyörű kép az utca a felhős holddal Gabóci!Szép estéd lehetett.Egyébként milyen a kapcsolata/Békéscsabának/a Szlovák Köztársasággal?.Vendégségbe hívtátok őket?
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 6. 22:52

Paggy! Békéscsabán van Szlovák Köztársaság Főkonzulátusa. Hatásköre hat megyére terjed ki, ezek közül Békés Megye a legjelentősebb, hiszen Békéscsabán magas számú szlovák nemzetiségű lakos él.
A Főkonzul fogadáson látta vendégül a város Szlovák Önkormányzatát és vendégeit, utána volt a koncert.

A konzulátusról a télen csináltam képet.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 7. 5:34

Gabóci, gyönyörűek lettek az esti és a felhőképeid! Holnap már remélem meglesz az új telóm.vagy visszakapom vagy másik! Hihetetlen a helyettesitő telómmal nem sikerült a hajnali képet lekapnom mint utólag kiderült..hát bőghetnékem lett..nem semmi látvány lett volna...de ez van. :-o :(( .
Paggy, köszi a olvasási linket, ha beszabadulok utána nézek! :D ;) . Kellemes napot..márfél 4 óta fenn vagyok nem tudtam visszaaludni #:-s :!! .
Hosszú lesz ez a napom nagyon! :-?? x_x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 7. 6:23

Olyan régóta tartozom már Katának ezekkel a fotókkal, hogy nem várhatott tovább.
Elég nagy nyüzsgés van most az életemben, fordítani is jobbára kora hajnalban van
időm, de hamarosan itt is "tiszteletemet" teszem majd, mert nagyon hiányzik az
itteni életem:

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 7. 6:26

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 7. 8:34

Kata olyan gusztusosak a gyümölcseid, hogy kedvem lenne most mindbe beleharapni. ;) Látszik Samuka is jól érzi magát a kertben. ;)

Tegnap a koncertre menet az alkonyatról készült képeim. :)

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 7. 10:16

Köszönöm Gabóci, Ritának a kitételt!..Majd minden nap ki akar menni Apuhoz...csak lesek.. :D .
Gabóci ugye ezek a gyönyörű utcai képek nem mobillal készültek? :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Ja amúgy Samsunk J3-as telefont vettem, igazából 13-ért, mert lecseréltem, a másik nagyon kellett a barátnőmnek, pont eddig bírta az előző Remélem nem vettem rosszat..

http://hvg.hu/tudomany/20170907_upc_ada ... efonszámok cikket meg olvassátok majd el... :-t

ez meg a másik, igaz ez májusi, de a csalóknak semmi sem drága!!!

Egy egyébként is feszültségteli helyzetben csalók próbálnak meg visszaélni a Telekom nevében, adategyeztetés címén.
Jól sejtettük, hogy a feltöltőkártyás ügyfeleket és rokonaikat bosszantani fogják a kormány által terrorelhárítra hivatkozva behozott új, a korábbinál jóval szigorúbb szabályok. A szabályozásnak több, a mindennapokra is hatással lévő eleme van (ezeket itt találja), a következő öt hétben a legfontosabb a kötelező adategyeztetés.

Aki feltöltőkártyásként nem végzi el az adategyeztetést, annak egyszerűen deaktiválják SIM-kártyáját, és végérvényesen megszüntetik a hívószámát. (Korábban megírtuk, hogyan csinálhatja meg legegyszerűbben az adategyeztetést, itt olvashatja.) A folyamat nem mindenhol zajlik zökkenőmentesen – éppen ezzel élnek vissza most bűnözők is, akik így tovább borzolják az ügyfelek, no meg a szolgáltatók kedélyeit. Alighogy megírtuk, hogy a Vodafone ügyfeleit csalók hívogatják, egy hasonló felhívás jelent meg a Magyar Telekom Facebook-oldalán.

A vállalat szerint csalók a jelenleg folyamatban lévő Domino-adategyeztetésre hivatkozva hívják fel ügyfeleiket és kérik, hogy küldjenek sms-t egy egy általuk megadott számra. A Telekom felhívja mindenki figyelmét, hogy ugyan az adategyeztetéssel kapcsolatban valóban megkeresik ügyfeleiket, de kizárólag egy tájékoztató üzenetet küldenek nekik arról, hogy szükség van az egyeztetésre. A szolgáltató (ahogy a Vodafone és a Telekom, úgy a Telenor sem) nem hívogatja ezzel kapcsolatban ügyfeleit, és főleg nem kérik azt, hogy az ügyfelek sms-ben küldjék el bárkinek adataikat. Jobb tehát, ha végig sem hallgatja a csalókat, egyszerűen csak nyomja ki a hívást.

Sms-es adategyeztetésre egyébként nincs is lehetőség, a törvény szerint ezt kizárólag az itt felsorolt a csatornákon tehetik meg az ügyfelek.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. szeptember 7. 10:37

Kata58 írta:Köszönöm Gabóci, Ritának a kitételt!..Majd minden nap ki akar menni Apuhoz...csak lesek.. :D .
Gabóci ugye ezek a gyönyörű utcai képek nem mobillal készültek? :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Iyen kis compakt gépem van. Többnyire viszem magammal a táskámban. ;) ;;) :)

Kép

Vissza: “Társalgó”