Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 0:56

url=http://kephost.com/image/By68]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 0:57

url=http://kephost.com/image/By6I]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 0:58

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 1:00

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 1:01

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 1:02

url=http://kephost.com/image/ByGS]Kép[/url]
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. október 27. 9:34

Paggy! Köszi a sétát. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. október 27. 17:43

Kata! Ismét nagyon jók lettek a fotóid! Az én csipkebogyóm még soha nem volt ennyire sötét piros.
Még most is van olyan a bokron, mintha még nem színesedett volna be teljesen. Narancssárgásak.

Kép

Apukád egyáltalán nem néz ki 87 évesnek! Egy tízest letagadhatna!

Nincsenek birkák, vannak rózsák. Amikor voltak bárányok, talán csak egy bokorról tudtál fotókat
készíteni.

Gyönyörű színű a kecskerágó bokor! Csak ki kéne mennem az erdő szélére, és nekem is lehetne, de
ebben a semmilyen időben nincs kedvem.

Paggy! Köszi a bp-i kirándulást! Marcsihoz hasonlóan, az utóbbi időkben mindig pedagógusi minőségben
voltam a fővárosban, gyerekeket vittünk, tehát munka volt inkább, mint szórakozás.

A magasból és a kicsit magasból készült fotók tetszettek most a legjobban, mert ilyenek ritkán kerülnek
a fórumba, és én még úgy is élvezem a magasságot, hogy más képén látom.
A Mátyás templom kistestvére a bécsi Szent István székesegyháznak. Egyforma csipkések. A cserepek
itt is nagyon különlegesek. Szép időtök volt!

Tegnap reggel 7:00 perckor az udvaromról:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. október 27. 19:23

Ma elvittem 10 nyolcadikosomat egy szakiskolát meglátogatni. Különféle szakmákkal ismerkedhettek
meg, és kóstolhattak bele. Egy exkluzív fotósorozatot teszek most fel, hogy lássátok, miért nem könnyű
az én iskolámban dolgozni.

Spoiler: mutasd
300 tanulónk van, ebből 98,8% cigány. Direkt nem romát írtam, mert ők magukat is cigánynak nevezik.
Busszal mentünk a városba. Mivel kiszámíthatatlan a viselkedésük, csak tízükkel mertem nekiindulni,
a többinek mennie kellett iskolába.

Pék és cukrász szakmával való ismerkedés. Ők hárman mézeskalácsot díszítettek:

Kép

Ők puzzle-t raktak ki:

Kép

Szociális-és csecsemőgondozónak is tanulhatnak:

Kép
Kép

Szabó-varró szak is van:

Kép
Kép

Kőműves szakma:

Kép

Fodrász:

Kép
Kép

Hegesztő:

Kép
Kép

A lányokat a legkevésbé sem a hegesztés, és a varratok érdekelték, hanem a végzős srác:

Kép

A csőszerelőknél találkoztam Cukival (középen kék munkásnadrágban), aki az előző osztályomba
járt. 18 éves, a barátnője tavaly előtt ballagott nyolcadikból, tehát 16 éves, és hat hónapos terhes.

Kép

Nyomdász, könyvkötő:

Kép

És sajnos a cigaretta... csak én nem szívtam! A faluban már a legkisebbek is dohányoznak.
A szülők megengedik, sőt ők szoktatják rá a gyerekeiket. Nem tudunk mit csinálni velük.
(Nem abban a faluban lakom, amelyikben dolgozom.)

Kép
Kép

Tegnap reggel 7:40. Az iskola udvaráról fotózva:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 20:44

Jó estét!
Kedves Kata!Először is köszönöm szépen a képeid.Most pedig a kedvenceket sorolom:LAKÓTELEP KÖDBEN /az 1.ilyen kép/nagyon érdekes,hogy a nem is távoli lakótelep ködben ,a közeli bokor szép tiszta.Ismerem az ilyen időt.Sopronban a reggelek,mikor oskolába indultam novemberben.hasonlóak voltak.RÓZSASZÍN RÓZSÁK/2. rózsacsapat/gyönyörű közeli képek,sőt még egy bogárka is csücsül az egyik szirmon.APUKÁD,egyáltalán nem ilyennek képzeltem.Kis köpcös ,szorgalmas embernek gondoltam.ezen a képen egy délceg,nem öreg ember látható.Szerintem is letagadhat a korából.Nem tudom mi volt a foglalkozása.SAMUKA közelről és távolról.Vajon mit gondol a fényképezésedről.Nem tiltakozik?A KUTYA.Elfelejtettem a fajtanevét,pedig ismerem,sőt volt egy kutyás barátomnak.Köszönöm szépen a sok szép fotót.
ÁGI:De jó,hogy többet jössz!.TITKON REMÉLTEM, LÁTHATOM AZ ŐSZÜLŐ SZEGEDET,kicsit a TISZÁT,esetleg a piacot.Egyébként Szegeden operatársulat is van ugye?Ne vedd tolakodásnak ezeket a nagybetűkkel írt reményeket!Szép hétvégét!
Kedves Rita!A TROMBITAFOLYONDÁR CSODÁS BARNÁS LEVELEI a képeden, nagy hatással vannak rám.Igazi ősz!!!!!!!ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM A NYOLCADIKOSOKRÓL készült fotókat.Megértelek.Csak egy példa.4 évig jártam egy lányhoz,tanulási zavarral kínlódott.Mindent beleadtam/persze nem rólam szól,hanem róla/és mivel a szülei nem fogadták meg a tanácsaimat,alig haladtam vele.15 évesen megengedték ,hogy együtt éljen egy 20 éves fiúval.Elmaradt a tanulás.Még terhes is lett.4,5 hónapos terhességet szakíttatott meg.Szörnyű volt,amíg meg nem értettem ,miért alakultak így a dolgok.Inkább megengedtek mindent,csak ne kelljen vele foglalkozniuk.A szülőkkel sem foglalkoztak a szüleik és pánikoltak ,ha
felelősséget kellett vállalni.Szerették,csak nem tudtak mit kezdeni a helyzettel.Végül én ,az idegen,vállaltam.Egy ideig csináltam,majd feladtam. Nem lehetek egy egész család anyukája.Köszönöm a szép képeket.Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. október 27. 21:26

Lányok! Jöttem egy kicsit bámészkodni, egy hét lemaradásom van.
Rita! Mint mindig nagyon klassz képeket küld Angliából Zsuzsi, óriási az a kajahajó, van rajta minden.
Tetszenek az avarban készült cicás képek.
Köszönöm az exkluzív fotósorozatot is.
Kata! Nagyon belejöttél a fotózásba, gyönyörűek a rózsás képeid. Apukád nagyon jól tartja magát, letagadhatja a korát.
Olyan szép virága vana a kecskerágónak, még nem találkoztam vele mifelénk.
Paggy! Mindig mozgásban vagy annyi gyerkőc mellett is.Köszi a sok kirándulást. Hol esti teázóba, ebéd egy teraszon, napos városnézésre a várnegyedbe, -egy kis fagyival. Nagyon jó volt végig sétálni veled.
A fréziáknagyon jól néznek ki azokkal a színes hálókkal.

Marcsi egy nap alatt végig loholni egy csomó látnivalót ismerős. Ám meglepetés volt Frici papa kifőzdéje, hogy ilyen is van Pesten.

Nagyon kellemetlen szeles, esős idő van, nincs kedvem kimozdulni. Még szerencse, hogy szombaton délután nem, csak az FTISLAND koncert után jött az eső. Nagyon jó hangulatú volt a koncert, örök élmény marad, életem első koncertje. Még az is emlékezetes, hogy több netes baráttal találkoztam, innen a fórumból is.

Nagyon aranyosak voltak a fiuk. A hangulat kedvéért teszem be a videókat.

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 27. 22:40

Visszajöttem picit,mert Gabócival nem "találkoztam".
Gabóci!EZ KOMOLY ,KONCERTEN VOLTÁL PESTEN?ÉS AZ ELSŐ ILYEN?IRIGYELLEK!SZUPER VAGY!!!/Nem mertem volna elmenni./Szereted a K-POP-t?
GRATULA!GRATULA!
És GRATULA azoknak is ,aki otthon gyönyörű fotókat készítenek,pld rózsaszín rózsákról kis bogárral vagy hajnali napfelkeltét fotóznak esetleg élménybeszámolót írnak a kirándulásukról!Üdv MINDENKINEK:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. október 28. 9:24

Gabi! Nem is mondtad! Mostanában a fb-on is keveset járok, csak be-beugrok, hogy kell-e
válaszolnom valakinek. Azt láttam, hogy lesz koncert, de mivel tudtam, hogy én nem leszek
ott, ezért nem nagyon törődtem vele.

Klassz csaj vagy! Sosem késő elkezdeni valamit, még a koncertezést se! Nem volt átmeneti
hallásromlásod a hangos zenétől? Csápoltál egy kicsit! Te is együtt énekeltél a tömeggel?
Hát ez jó! Tetszik!

Én is hoztam két videót. Az elsőt azért készítettem, hogy lássátok ti is, hogy hogy rohannak a
ködfelhők. A másodikat pedig azért, mert annyira szép volt a látvány, hogy azt is szerettem
volna megosztani veletek.
A Youtube sokat rontott a videók minőségén. Kicsiben vagy mozimódban nézzétek meg, mert úgy
sokkal élvezhetőbbek!

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. október 28. 9:37

Érkezzenek a Budapesti kirándulásunk fotói.
Kép
Liszt Ferenc tér parkjában, zongorázó Liszt Ferenc, egy kapualjban önfeledten játszik.
Kép
Margit hídról Országház, Duna
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. október 28. 9:46

Most megakadtam a képhost nem szeret és nem tudok képeket betenni. #:-s
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. október 28. 19:04

Sziasztok itt is! ennyi élményt meglátni átélni..a koncert is fantasztikus élmény lehetett, hiszen így is nagyon élvezetes volt, bár azon vigyorogtam, hogy biztosan nem találkoztak még olyan közönséggel, amely annyira vele együtt akar énekelni. :)) Ez majdnem vizsga volt! :)) =)) .
Gabóci azért egy picit...de csak egy picit irigyeltetek... :)) .
Rita a ködgomoly az valami fantasztikus látvány volt nekem is van egy videó részletem, lehet felteszem majd. Még soha nem töltötem fel a you tubera semmit. ott meg a viharfelhő jött. Kár hogy elfáradt akkor a kezem..és félbehagytam..de az is klassz és félelmetes élmény volt! :D .
Paggynak, és gyomarnak pedig a kirándulást. Ha agyon vágtok sem jut eszembe Liszt Ferenc a szobor kapcsán :)) szégyen de ez van! ;) .
Ma este egy órával többet alhatunk...ne felejtsétek az óraátállítást! SZIASZTOK! :D :ymhug: :-h \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 29. 18:15

Sziasztok!Kedves Marcsi!Nincs valami más megoldás a képfelrakásra?talán Gabóci szokott valamilyen más programmal felrakni.Képszerkesztő vagy valami más neve van?Nagyon várom a képeid!
Ma, szemben az elemekkel/orkánszerű szél,eső/, egyedül mentem Vácra a temetőbe ,a nagyszüleim sírjához,Elég jó kis képek és videó készült a városról.Szerda körül felteszem.Üdv Mindenkinek:Paggy

Kedves Rita!Különleges élmény volt végig nézni és hallgatni a 2 ködfelszálló videód.Mintha ott lenne az ember.Szálló ködfelhők,napsütéses reggeli házak a Bükkben.DE JÓ!Köszönöm szépen
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. október 29. 18:35

Kedves Paggy!
Próbáltam kb 3-4 féle módon, de nem sikerült, most várok egy kicsit és hátha megszáll az ihlet.
Marcsi
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. október 29. 19:43

Marcsi próbáld meg ezt http://www.kepfeltoltes.eu. Néha makacskodnak ezek az oldalak. Mostanában én is a képhostot használom, de nekem működik.

Később visszajövök
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. október 29. 21:39

Kedves Lányok! Az utóbbi időben összetorlódtak a programjaim. Bár esős és viharos az időjárás, de a programjaim feledtették ezt. Az FTISLAND koncert után tegnap a 70 éves Balassi Táncegyüttes ünnepi előadásán és az azt követő vacsorán voltam. Nagyon jó volt találkozni a nagyon régen nem látott egykori táncos barátokkal, és látni a fiatalok magas szintű tánc tudását. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Kép

Ma pedig egy klasszikus orosz balett előadást láttam a Szentpétervári Balett Színház előadásában. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 30. 8:51

A bátyám küldte a linket:
http://fotozz.hu/

EZ ZSENIÁLIS:
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=xEAOvFG1AmM
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. október 31. 12:06

Kedves Gabóci!Megnéztem az ÖRÖMHÍREK részt, jókedvem lett tőle:Lee Seung Gi szabadul.HURRÁ!!!
Nagyon sűrű programod lehetett a hétvégén.Engem a Balassi Táncegyüttes érdekelne.Mit jelent az"ŐSZÜLŐ HALÁNTÉK......"?Írtad,jó volt látni a régi táncosokat.Mennyi ideig táncoltál?Fiatal korban egy jó közösséghez tartozni,mindennél fontosabb . Építő,védő és kiteljesítő.Jó lehetett Neked!
Szép fényképet raktál be a balettről.Köszönöm szépen.
Kedves Marcsi!Bocsánat a kíváncsiskodásért,hol tart a fényképfelrakásod?Ha nem megy ,nem erőszakoskodom,de ha valaki tud segíteni ,írjál!Persze könnyen beszélek én,mert a hályogkovácsok biztonságával dolgozom./EZT LÁTHATJÁTOK A FÉLIG SIKERÜLT DOLGAIMON/
Kedves Lányok!Éjjel megcsináltam a váci beszámolót.Holnap reggel felteszem.Sikerült SLIDERSHOW-t csinálnom belőle/remélem ,így írják/Most megyek főzni,fürdőszobát takarítani,majd babázni.Üdv:Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. október 31. 14:02

Paggy írta:Kedves Gabóci!Megnéztem az ÖRÖMHÍREK részt, jókedvem lett tőle:Lee Seung Gi szabadul.HURRÁ!!!
Nagyon sűrű programod lehetett a hétvégén.Engem a Balassi Táncegyüttes érdekelne.Mit jelent az"ŐSZÜLŐ HALÁNTÉK......"?Írtad,jó volt látni a régi táncosokat.Mennyi ideig táncoltál?Fiatal korban egy jó közösséghez tartozni,mindennél fontosabb . Építő,védő és kiteljesítő.Jó lehetett Neked!
Szép fényképet raktál be a balettről.Köszönöm szépen.
Üdv:Paggy

Paggy! A tánc végigkisérte a fél életemet, már óvodás koromban kezdtem balettozni, felvételiztem is az Állami Balettintézetbe, nem sok sikerrel. Utánna nyolcadikos koromban kezdtem el a néptáncot, és amíg férjhez nem mentem aktív voltam, de még a gyerekek születése után is alkalmanként bejártam próbákra. Ez a 10 év nagyon szép időszaka volt ez az életemnek. :) 25 évvel ezelőtt alakítottuk meg az "Őszülő Halánték" nevű szenior formációt a már nem aktív, de táncolni szerető tagokból. Az 50 éves évfordulón még én is színpadra léptem, a mostanin már csak egy 70 éves "fiú" szerepelt a korosztályomból. :ymapplause: Az unokáim egyenlőre követnek a néptánciskolában, remélem kitartóan. :ympray:

Egy videó a 70. jubileumhoz.

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. október 31. 18:28

Paggy!
A fotók felrakása egy kicsit várat magára, de próbálkozom, Gabóci is ajánlott egy oldalt, ott fogta a képeket és elfordította és olyan kicsik lettek, hogy így most ráhagytam.
Gabóci! Gratulálok és nagyon büszke vagyok rád.Te vagy az első akit én ismerek és volt bátorsága elmenni.Én még csak a el kéne menni szakaszban vagyok. Nagyon szeretem a Kpop-ot a telefonom a csengőhang, illetve minden szám csak Ázsiai.Igaz ezek elsősorban sorozat zenék, de ezeket viszont bármikor bár mennyit szívesen hallgatom.
Szép estét kívánok.
Marcsi :)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. október 31. 19:23

gyomar írta:Paggy!
A fotók felrakása egy kicsit várat magára, de próbálkozom, Gabóci is ajánlott egy oldalt, ott fogta a képeket és elfordította és olyan kicsik lettek, hogy így most ráhagytam.
Gabóci! Gratulálok és nagyon büszke vagyok rád.Te vagy az első akit én ismerek és volt bátorsága elmenni.Én még csak a el kéne menni szakaszban vagyok. Nagyon szeretem a Kpop-ot a telefonom a csengőhang, illetve minden szám csak Ázsiai.Igaz ezek elsősorban sorozat zenék, de ezeket viszont bármikor bár mennyit szívesen hallgatom.
Szép estét kívánok.
Marcsi :)

Marcsi! Köszönöm az elismerést, de ez rajtam kívül még vagy 20 koreai rajongónak jár az idősebb korosztályból, ennyien voltun ott kb.
Azóta nem próbáltad a Képhostot használni. ? Beregisztráltál? Nekem nincs vele semmi bajom, többszázképet töltöttem már fel. Előtte a http://kepkezelo.com/upload.php -t használtam, de egy ideig nem működött, (most jó azzal tettem fel ezt a képet) ezért tértem át a Képhostra.

Ma Halloween van, borzongatós estét mindenkinek.

Kép

Vissza: “Társalgó”