Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Spoiler: mutasd
Kedves Szilvi! Remélhetőleg szerencsésen túl van Apukád a műtéten és hamarosan jól lesz, mert segítettek a fohászaink és vigyáztak rá az angyalok. Ha ő is olyan jó humorú, mint Te, akkor várható a gyors javulás, amit tiszta szívből kívánok.

Szilvi! Rövid lábadozási időt és gyors gyógyulást kívánok Apukádnak.

Marcsi

Marcsi

Sziasztok KisLánykák!
Tegnap pulykát vágtunk.Monumentális volt a mérete.Nem is vágtunk csak egyet. Toll és vér nélkül volt 23 kg.
1. áldozat

2 A többiek várják a jó sorsukat.

3.Van egy tyúktojás a pulyka mellett, az arányok miatt.

Tegnap pulykát vágtunk.Monumentális volt a mérete.Nem is vágtunk csak egyet. Toll és vér nélkül volt 23 kg.
1. áldozat

2 A többiek várják a jó sorsukat.

3.Van egy tyúktojás a pulyka mellett, az arányok miatt.

ÉS A VÉGEREDMÉNY:: Szép estét:Paggy
És egy kis kitalálós:
http://eduline.hu/felnottkepzes/2017/12 ... _2017_12_5
http://eduline.hu/felnottkepzes/2017/12 ... _2017_12_5
Szeretettel nyújtom át nektek a Fórum Mikulásának ajándékát!
Szerezzen Nektek is kellemes perceket!
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=24&t=138
Ezzel a mondattal többször is fogunk találkozni a filmben:

Szerezzen Nektek is kellemes perceket!
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=24&t=138
Ezzel a mondattal többször is fogunk találkozni a filmben:

- Szilvia333

Ez itt,5 adag vasárnapi húsleves,2 adag bolonyai spagetti,és minimum 20 darab rántott pulykamell szelet !!
Jó étvágyat hozzá!!!!

- Szilvia333
Nekem ez jött ki:
Az mondja : Kiváló! Csak nem történelem tanár vagy?
Nem!! Csak épp nem régen láttam a Viasat Exploveren egy dokumentum filmet,és pont Frida Khalo,és Emily Jane Brontë ( Üvöltő szelek,az egyetlen regénye!)..is szerepeltek benne.Különösen figyelmetekbe ajánlanám Frida Khalo-t !!!!!! Magyar vérvonallal rendelkezik!! Gondolhatjátok hogy kihegyeztem a fülem ennek hallatán,és azon frissiben rá is Wikipédiáztam a hölgyre:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Frida_Kahlo
Mindenkinek NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT !!! Sikerült!! Túl van rajta a papikám,és holnap már jön is haza!!
Köszönöm,köszönöm,köszönöm!!!
Az mondja : Kiváló! Csak nem történelem tanár vagy?
Nem!! Csak épp nem régen láttam a Viasat Exploveren egy dokumentum filmet,és pont Frida Khalo,és Emily Jane Brontë ( Üvöltő szelek,az egyetlen regénye!)..is szerepeltek benne.Különösen figyelmetekbe ajánlanám Frida Khalo-t !!!!!! Magyar vérvonallal rendelkezik!! Gondolhatjátok hogy kihegyeztem a fülem ennek hallatán,és azon frissiben rá is Wikipédiáztam a hölgyre:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Frida_Kahlo
Mindenkinek NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT !!! Sikerült!! Túl van rajta a papikám,és holnap már jön is haza!!
Köszönöm,köszönöm,köszönöm!!!

Rita! Madárkáid lakmározását mindig élvezettel figyelem. Annyira lázba jöttem, hogy ma elmentem a Gazdaboltba szétnézni, milyen madáretetőket lehet kapni.
Paggy! Ott kezdem, hogy én a Széna teret még lánykorában, Moszkva térként ismertem, akkoriban jártam oda, így egy két dolog ismerős volt.
A Julikával közös Mikulás ajándékodat köszönöm, de egy kis kóstolót is elfogadtam volna MEO-zásra. Jól nézett ki, sokat dolgoztatok vele.
Marcsi! Óriási ez a pulyka, el is hiszem, hogy szükség volt a fűrészre. A többiek megvárják a lagzit??
Csak ámultam, hogy milyen hamar kell mindent előre lefoglalni.
Hozzánk visszatért a tél. Reggel a hóesés mellett nagy volt a köd .

Paggy! Ott kezdem, hogy én a Széna teret még lánykorában, Moszkva térként ismertem, akkoriban jártam oda, így egy két dolog ismerős volt.
A Julikával közös Mikulás ajándékodat köszönöm, de egy kis kóstolót is elfogadtam volna MEO-zásra. Jól nézett ki, sokat dolgoztatok vele.
Marcsi! Óriási ez a pulyka, el is hiszem, hogy szükség volt a fűrészre. A többiek megvárják a lagzit??

Csak ámultam, hogy milyen hamar kell mindent előre lefoglalni.
Hozzánk visszatért a tél. Reggel a hóesés mellett nagy volt a köd .

Mindenkinek olyan szépek a havas képei, nálunk sajnos nem esett annyi, hogy minden
fehér legyen tőle, még kellett volna egy kicsi hozzá. Gabi és Kata némelyik fotója olyan,
mintha festmény lenne. Nagyon tetszenek!
Marcsi! Előre gratulálok a nagy eseményhez! Nagy dolog egy esküvő a fiatalok, és a szülők
életében is. Sok boldogságot az ifjú párnak!
Tiétek az a sok pulyka? Én még életemben nem vágtam le, nem kopóztam, nem bontottam fel
baromfit. Anyukám és anyósom volt a környezetemben az utolsó, akitől megtanulhattam volna,
de ehhez valahogy nem fűlött a fogam. És most mihez kezdtek a pulykával? lefagyasztjátok?
Gondolom karácsonyi vacsora lesz belőle.
Gabi! Garfieldnak igen szép a bundája. Eddig is láttuk, de ez olyan természetes dolog a cicáknál,
nem említi meg külön az ember. De tegnap újra láttam Karakteres Szürke cicát, akinek még
mindig sárdarabkás a szőre. Régi fényét még közel sem nyerte vissza (fotó lentebb).
Azt a sok kolbászt és szalámit vettétek, vagy töltöttétek, vagy töltettétek? Micsoda illat lehet
a környéken! Én is tegnap vettem két kiló házikolbászt. Szeretem, ha van a fagyasztóban.
Azt mondtad, hogy az alattatok lakó a madarak szemetelése miatt panaszkodott. A szalonnára,
a madárkalácsra vagy a cinegegolyóra nem lehet panasz, nem jár velük rendetlenség. Kíváncsi
leszek, hogy ki tudsz-e találni valami jó etetési megoldást. Jó lenne, én is szívesen nézegetném
más madarait. Lehet, hogy hozzád a cinegéken vagy a verebeken kívül más madár is járna.
A még mindig csapzott Karakteres Szürke Cica:

fehér legyen tőle, még kellett volna egy kicsi hozzá. Gabi és Kata némelyik fotója olyan,
mintha festmény lenne. Nagyon tetszenek!
Marcsi! Előre gratulálok a nagy eseményhez! Nagy dolog egy esküvő a fiatalok, és a szülők
életében is. Sok boldogságot az ifjú párnak!
Tiétek az a sok pulyka? Én még életemben nem vágtam le, nem kopóztam, nem bontottam fel
baromfit. Anyukám és anyósom volt a környezetemben az utolsó, akitől megtanulhattam volna,
de ehhez valahogy nem fűlött a fogam. És most mihez kezdtek a pulykával? lefagyasztjátok?
Gondolom karácsonyi vacsora lesz belőle.
Gabi! Garfieldnak igen szép a bundája. Eddig is láttuk, de ez olyan természetes dolog a cicáknál,
nem említi meg külön az ember. De tegnap újra láttam Karakteres Szürke cicát, akinek még
mindig sárdarabkás a szőre. Régi fényét még közel sem nyerte vissza (fotó lentebb).
Azt a sok kolbászt és szalámit vettétek, vagy töltöttétek, vagy töltettétek? Micsoda illat lehet
a környéken! Én is tegnap vettem két kiló házikolbászt. Szeretem, ha van a fagyasztóban.
Azt mondtad, hogy az alattatok lakó a madarak szemetelése miatt panaszkodott. A szalonnára,
a madárkalácsra vagy a cinegegolyóra nem lehet panasz, nem jár velük rendetlenség. Kíváncsi
leszek, hogy ki tudsz-e találni valami jó etetési megoldást. Jó lenne, én is szívesen nézegetném
más madarait. Lehet, hogy hozzád a cinegéken vagy a verebeken kívül más madár is járna.
A még mindig csapzott Karakteres Szürke Cica:
Kata! Samukának boldog megkésett szülinapot kívánok! Jót nevettem, mikor említetted, hogy
nem tiltakozott a hús ellen. Az első dolog, amit megosztottál velünk vele kapcsolatban az volt,
hogy imádja a húst, és hogy a hűtőt képes kifosztani miatta.
Új telefon ide vagy oda, szerintem közülünk te fejlődtél a legtöbbet a fotózás terén!
22-én megyünk utoljára suliba, utána szünet. Rövidebb a szokásosnál sajnos!
Paggy! Hihetetlen, hogy a te képeiden egy szem hó sem látható!
Örülök, hogy ennyire tetszenek nektek a videóim! Bárhol vagyok a szobámban látom a szalonnát
vagy az etetőt, és bizony nagyon sokszor felejtem a szemem a madárkákon. A természet, az állatok,
a növények látványa, hangjai emelik az energiaszintünket, ezért olyan jó érzés a közelükben
lenni, figyelni, hallgatni őket.
Köszönöm a képes-videós főzőshowt! Nem kétlem, hogy nagyon finom lett a káposzta, hiszen sok
jóság van benne, de megmondom őszintén, hogy számomra a zsír és a fűszerek mennyisége riasztóan
soknak tűnt. Én a töltött káposztához is sovány sertés combot veszek, és azt daráltatom meg.
Csak pirospaprikát, borsot, sót és fokhagymát teszek a rizs mellé a töltelékbe, ételízesítőből egy
keveset szoktam tenni a levébe. Én is kelkáposztába teszem a tölteléket. Kicsit gyorsabb módját
választom a káposzta fonnyasztásnak. Még nyersen leszedem az összes levelet, kivágom az ereket,
és forrásban lévő sós ételízesítős vízbe teszem őket, általában két részletben. Pár perc alatt puhák
lesznek.
Szilvia! De jó, hogy túl vagytok az izgalmakon, és apukád is jól van! Karácsonyra el is felejtitek az
egészet!
A múltkor kétszer mentem át a szomszédba fotózni. Először reggel, majd kicsit később, amikor
kisütött a nap. Az első fotót már kitettem vasárnap, a párja most következik:

nem tiltakozott a hús ellen. Az első dolog, amit megosztottál velünk vele kapcsolatban az volt,
hogy imádja a húst, és hogy a hűtőt képes kifosztani miatta.
Új telefon ide vagy oda, szerintem közülünk te fejlődtél a legtöbbet a fotózás terén!
22-én megyünk utoljára suliba, utána szünet. Rövidebb a szokásosnál sajnos!
Paggy! Hihetetlen, hogy a te képeiden egy szem hó sem látható!
Örülök, hogy ennyire tetszenek nektek a videóim! Bárhol vagyok a szobámban látom a szalonnát
vagy az etetőt, és bizony nagyon sokszor felejtem a szemem a madárkákon. A természet, az állatok,
a növények látványa, hangjai emelik az energiaszintünket, ezért olyan jó érzés a közelükben
lenni, figyelni, hallgatni őket.
Köszönöm a képes-videós főzőshowt! Nem kétlem, hogy nagyon finom lett a káposzta, hiszen sok
jóság van benne, de megmondom őszintén, hogy számomra a zsír és a fűszerek mennyisége riasztóan
soknak tűnt. Én a töltött káposztához is sovány sertés combot veszek, és azt daráltatom meg.
Csak pirospaprikát, borsot, sót és fokhagymát teszek a rizs mellé a töltelékbe, ételízesítőből egy
keveset szoktam tenni a levébe. Én is kelkáposztába teszem a tölteléket. Kicsit gyorsabb módját
választom a káposzta fonnyasztásnak. Még nyersen leszedem az összes levelet, kivágom az ereket,
és forrásban lévő sós ételízesítős vízbe teszem őket, általában két részletben. Pár perc alatt puhák
lesznek.
Szilvia! De jó, hogy túl vagytok az izgalmakon, és apukád is jól van! Karácsonyra el is felejtitek az
egészet!
A múltkor kétszer mentem át a szomszédba fotózni. Először reggel, majd kicsit később, amikor
kisütött a nap. Az első fotót már kitettem vasárnap, a párja most következik:

Hihetetlen, hogy ilyen színeket tud varázsolni a domb mögé lebukó nap az égre.
Ma 15:55-kor készült a kép is és a videó is:

Ma 15:55-kor készült a kép is és a videó is:

Rita! Ez csodálatos!

Kész a fényképezőgépem.
Gyorsan beszaladtam a városba kipróbálni, de sajnos nagyon borus volt az idő, szürkék a képek.
A reformáció ünnepén a színház előtt felállítva... a Wittembergi templom kapujának mása.

Kinagyítva

A város karácsonyfája a főtéren, és egy kis karácsonyi vásár részlat.

Kész a fényképezőgépem.

A reformáció ünnepén a színház előtt felállítva... a Wittembergi templom kapujának mása.

Kinagyítva

A város karácsonyfája a főtéren, és egy kis karácsonyi vásár részlat.

Sajnálom hogy elmozdult a kezem, nem vettem észre..késő bánat!

Köszönöm a gyönyörű képeket!milyen jó, hogy videó és állókép is van erről a fantasztikus színkavalkádról..hihetetlen!
Gabóci, boldog vagyok, hogy elkészült, megjött az objektíved! A híres kapuról a képet külön köszönöm..még nem volt szerencsém látni, és milyen jó, hogy ilyenben is részünk lehet!

Itt is köszönöm a mikulás ajándékot, most nem tudom megnézni, de mindenképpen sor kerül rá! Nem tudom tudtok e róla, de Trump elnök fog beszélni...és a Hit Rádió élőben közvetíti...