Van képem hozzá

Gabóci5

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 10. 21:19

Valószínű egyszerre tettük ki a hszt. Peggyvel, és az enyém elszállt az éterbe. Még mindég nem tanultam a hibáimból, hogy előtte mentsem el.

Kata! Samukának utólagosan kívánok
Kép

Meg akartam már kérdezni, hogy ezek a házak újak, vagy most felújítottak, mert annyira egységesek, nekem tatszenek.
Kép

Paggy! Judit lánykádnak Boldog névnapot kívánok!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 10. 21:21

Otthon is elkészíthető ,jó és gyors játék ,6 évestől a 99 évesig lehet játszani.Lényege,hogy megkevered.Elosztod az összes lapot annyi felé ahányan játszotok,lefordítva előtted a saját paklid,mindig 3 van a kezedben.Minden körnél le kell rakni az asztalra valamilyen számú kártyát a kezedből az asztalra 1-t vagy annyit amennyit akarsz .A 3-sból max 3-t lehet rakni,a 4ből 4-t ---az viszi el a lerakottakból a kártyákat ,aki az utolsó lapot rakja rá.pld lent van 5 db 7-s és a kezedben 2 db,akkor,ha te teszed le az utolsó kettőt ,te viszed el a 7 lapot.Az győz ,akinek több lapja van nyereményben a végén.Mindig 3 lapra kell kiegészíteni a kezedben lévő lapokat a paklidból.Az ügyesek készíthetnek hasonlót otthon kartonból.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 10. 21:22

Aranyos vagy Gabóci.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 10. 21:38

Egy bakancslista a Játékforrás facebook oldaláról/szülőknek/:
Spoiler: mutasd
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 10. 21:43

Szerda körül jövök legközelebb több fotóval.Üdv és Jó éjt!Paggy
.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 11. 6:23

Kép
Bálnák az égen
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 11. 6:27

Végre süt a nap:
Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 11. 6:38

Nálunk még tök sötét van, és esik a hó.

Ezt egy hete csináltam iskolába menet. Én a templom közelében lakom, szóval visszafordultam,
és úgy fotóztam le:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 11. 7:34

Sziasztok! Kedves Gabóci, köszönöm Samuka nevében is a megemlékezést, amint felébredt megmutatom neki! :D ;) :ymhug: :littlehearth:
Valószínűleg az erős szél miatt mindketten megébredtünk hajnalok hajnalán, de sikerült visszaaltatnom!
A szemben levő négyemeletesek egy program keretében kaptak"Új nyílászárókat és és külsőt, valamint fűtéskorszerűsítést! :D
Én is nagyon örülök, hogy végre sorra kerültek! Most még a páratlan oldalnak a rendbetétele lenne hátra, de akkora itt a tartozáshalmaz, hogy nem tudom mikor kerül rá sor náluk is. Nálunk az 1. számú lépcsőház már a banki hitelt is kifizette! Utólag korrigáltam...hátha nem volt érthető! :))

Rita, milyen szép lett a templom háttere. a fehér tető meg még jobban kiemeli... :) :D

Paggy, nagyon érdekes boltot mutattál, talán egyszer eljutunk mi is oda, bár nem olyan régen..16-éve voltam ilyen boltban Samukával, a keletitől nem messze. Anno még lehetett ilyen utakat tenni. :D ;;) .akkor még mindent élvezett!
Nem tudom nálatok mekkora szél van de itt nem csökkent az ereje! Kellemes hetet mindenkinek! Azt hiszem a héten elég vegyes időjárásban lesz részünk. Vigyázzatok magatokra, egymásra... :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 11. 7:40

Lányok! Egyik barátom tette fel a képet, ilyet nem tudnék hozni, úgyhogy bocsánat, nem más tollával akarok ékeskedni, csak olyan szép, gondoltam megosztom veletek!
Kép
:flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. december 11. 12:31

Cicásoknak találtam:
Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. december 11. 16:52

MinGi !!!!!
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 11. 17:00

Szilvia333 írta:MinGi !!!!!
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

MinGi! nagy vagy.... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. december 11. 17:01

Íme a tegnap ígért szélsőséges fotók!!
Az időjárás olyan mint a Mátyás király és a bíró okos lányában : Van is tél,meg nincs is,...
... na meg a híres orosz népmesében a 12 évszakban mikor hóvirágot akart a királylány decemberben!!!
Nos a mostani klímaváltós időjárásban már az ibolya is lehetséges decemberben,de még a földi eper virág is !!!!

Kép

Mit ibolya !!! Rózsa !!!!!!!!!!!

Kép

Itt pedig a vasárnapi hóesés maradéka !!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 11. 18:13

Szilvia! Teljesen osztom a véleményed...megvan gárgyulva az időjárás! Nálunk még fűteni is elfelejtettek, mert szégyen mennyire visszavették, az erős szél miatt egyáltalán nem érezni hogy itt most tavasz lett volna. :(
Itt még mindig nem csitult a szél!
Kicsit állítottam a telefonon, nem tudom milyenek lesznek a képek, ma csak ezt a két képet csináltam.....
Kép
Kép
egyik kedvenc képem szamócáról... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Hú közben tombol a szél ha nincs legalább 6o akkor 1o -se nem is mernék képeket csinálni, rezeg alattam a padló de komolyan...félelmetes..
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 12. 5:46

Sziasztok Kislányok!

Paggy! A csodabolt tényleg egy csoda! Mikor a gyerekek kicsik voltak, és játékokat kerestünk
nekik, sokszor volt eszemben, hogy milyen jó lenne a dobozba látni, mi van belül.

Kata! Nálunk egyszer sem fújt erős szél. Amikor a videót készítettem a "lángoló" égboltról,
akkor fújt egy kicsit, de az sem volt vészes, azóta nyugi van.

Samuszamóca tíz évvel ezelőtti fotója nagyon aranyos! Elhiszem, hogy a kedvenced!

Zsike! Nagyon cuki a cicás fotód-szöveged! Én a kasza Tibi oldaláról mentettem le egy vicceset.
Első eresztésre legalább ötször megnéztem, és könnyesre vihogtam magam rajta. Feltettem
yt-ra:

https://www.youtube.com/watch?v=h03vEL5-5O0

Szilvia! Nekem is van még négy rózsabimbóm, amik még próbálnak kinyílni, de három szomszéddal
odébb, még nagyon szép a fehér rózsa.

Kép

Nálunk is hatalmasak az orgona rügyei, mintha arra várnának, hogy kipattanhassanak. Az ibolya,
és az eper egymást hergeli, melyik tud nagyobb hidegben virítani.

Tegnap beszélgettem Zsuzsival, és örömmel küldött egy fotót a lakóparkjukról mutatva, hogy
milyen szépen sütött a nap náluk (nem gyakori jelenség). Ott is esegetett egy kis hó:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 12. 17:30

sziasztok, most nem képet hoztam, mert mire elindultunk meg úgy nekieredt az eső...de legalább a szél már csak lengedez! Hú ez a két nap még most is kiráz a hideg...pedig ritkán félek. Ez durva volt. ma pedig a vicc kedvéért egy pár pillanatra bent ragadtunk a liftben..ráadásul a 8.-on!
DE Samuka nagyon okosan viselkedett, mi felnöttek meg csak néztünk egymásra hogy most meg mi van....de aztán meggondolta magát a lift és két emelettel lejjebb miután először kiszálltunk majd vissza leértünk biztonságban a 3. ra. Úgyhogy győzelem! :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Köszönöm az új szép képeket az angliai beszámolót is. a videót meg nem lehet megunni, annyira édesek voltak! Köszönöm! :x :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. december 12. 18:59

Én is szoktam vadászni cuki állatos videókra,ez pl az egyik kedvencem,felhívnám rögtön az elején a figyelmet a lopakodó ügető cicára,és a cuki kis cumis bulldogra,de úgy cuki az egész ahogy van!!

Nálunk ma akkora szél volt amilyet még nem láttunk!! Kavargó levél,és szemét hurrikán,félelmetes volt!!!
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 12. 21:22

Kislányok! A lányom küldte ma reggeli napkelte. :)

Az erős szél nálunk is fújt egész éjjel, attól féltem, hogy kirántja a redőnyt tokostúl. :(

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 12. 22:43

Sziasztok Lánykák!

Hát azt his zem utolértem magam kép nézegetésben, meg olvasásban. Most meg már csukott szemmel gépelek, mert kifolyik a s zemem a fáradságtól.
Huhh, nem is tudom ho l kezdjem, vagy folytassam, biztos kihagyok valakiket, nem szándékosan. . .

Paggy! Néztem a kollázsaid, nagyon szépek lettek. Micsoda gondolat! Jó sokat dolgozhattál vele, keresgéltél, pakolásztál.
Nem szándékosan nem jelentkeztem, de a suli nagyon lefoglal, bár nem tudom meddig fog menni, mert igy, hogy haladunk lóhalálban, két éves anyag fél év alatt leadva, semmi előképzettséggel, ami a többieknek valamennyire megvan, piszok nehéz dolgom van, lemerit totál.

Kata! A felhő képeid totál megmaradtak, most ahogy rendezgetem magamban a látottakat. Miylen érdekes, hogy sötét, talán másnak semmit mondó kép egy fekete, szürke felhő, mi pedig meglátjuk benne a szépet. Akár formában, vagy pedig az össz képben.
Samuka sapkában nagyon tetszik. FŐleg a kékes kabátjában, de amin mosolyog, a kedvenc képed, az is nagyon jól sikerült róla.
A pörkölted, meg Paggy töltött káposztája is meghozta a gondolatot, hogy kinyissam a hűtőt. :-)
Bár nasinak egy kis vajalja van csak, de jobb hijján az is megteszi, bár azt mondják jó kis hízlaló kaja.

Gabóci! Olyan jók a városos képeid! Különösen tetszett az amelyiken esett az eső, esti kép és a téglalap alakú térkő szépen fénylet a viztől.
Itt is nagy szél volt két napja. A szépen rendberakott levélmentes kertnek annyi lett. Gúvadhat ki a szemem a kutyakaki gyűjtés közben. Mióta áttértünk a nyers etetésre Ödönnel, átment kecskekakiba, vadászhatom , mire megtalálom. - bocs a részletezésért. :-)-
Nem semmi a kolbász hegy, amit produkált a család nálatok. Mi ahogy most apu beteg lett két éve, de szerencsésen jók azóta is az eredményei letiltottam otthon őket többek között a vörös húsról. Nincs disznóvágás sem, kolbász csinálás sem. Marad a piac, szerencsére vannak őstermelők, akiktől jót lehet venni mindenféle adalékanyag nélkül. Múltkor itt találtam majorannás hurkát is, amilyet Bogácson a férjem rokonai csináltak. Nem mindenki szereti, de mi igen, igy nagyon meg is örültem neki.

Rita! Akartam már kérdezni,hogy honnan veszek a sótlan szalonnát a madárkáidnak? Annyira sokat gondolkodtam már én is hova tudnék nekik kitenni házikót, ahol látom is őket, meg netalántán fényképezni is tudnám őket. Egyenlőre csak terv maradt.
Nagyon szuper az orgonafa ága abban a megvilágitásban, télies hangulatban ahogy lekaptad.

Marcsi! Goldoltam a Zsinagógára, milyen jó lenne lefényképezni, ahogy tekertem ezerrel el mostanában mellette. Megtetted helyettem, igy a többiek is láthatták milyen szép lett. Aránylag gyorsan kész is lettek vele.
Szép lesz a menyasszonyka, nagyon szeretem ezeket a fűzős ruhákat. Jót választott! :-)
Régen anyuéknál is voltak pulykák. Azok a mérgesebbik fajtából voltak. Mindig féltünk kimenni a hátsó udvarra, mert megkergetett bennünket. Szerencsére megcsipni sosem csipett meg.

Szilvia! Örülök, hogy apukád rendben van, jó egészséget neki, gyógyuljon mihamarabb meg teljesen!

Azt hiszem nemsokára kapjuk a zuhét a nyakunkba. Csak fagy ne jöjjön rá, de szerencsére nem igérik az időokosok.
Karácsonyra azért odafent igazán intézhetnének már havat. Elég lenne csak Szenteste, persze úgy, hogy kitartson pár napig. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 13. 6:42

EGY KIS UTAZÁS:
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 13. 6:43

url=http://www.kephost.com/image/EqUP]Kép[/url]
Kép