Sziasztok Lánykák!
Hát azt his zem utolértem magam kép nézegetésben, meg olvasásban. Most meg már csukott szemmel gépelek, mert kifolyik a s zemem a fáradságtól.
Huhh, nem is tudom ho l kezdjem, vagy folytassam, biztos kihagyok valakiket, nem szándékosan. . .
Paggy! Néztem a kollázsaid, nagyon szépek lettek. Micsoda gondolat! Jó sokat dolgozhattál vele, keresgéltél, pakolásztál.
Nem szándékosan nem jelentkeztem, de a suli nagyon lefoglal, bár nem tudom meddig fog menni, mert igy, hogy haladunk lóhalálban, két éves anyag fél év alatt leadva, semmi előképzettséggel, ami a többieknek valamennyire megvan, piszok nehéz dolgom van, lemerit totál.
Kata! A felhő képeid totál megmaradtak, most ahogy rendezgetem magamban a látottakat. Miylen érdekes, hogy sötét, talán másnak semmit mondó kép egy fekete, szürke felhő, mi pedig meglátjuk benne a szépet. Akár formában, vagy pedig az össz képben.
Samuka sapkában nagyon tetszik. FŐleg a kékes kabátjában, de amin mosolyog, a kedvenc képed, az is nagyon jól sikerült róla.
A pörkölted, meg Paggy töltött káposztája is meghozta a gondolatot, hogy kinyissam a hűtőt.
Bár nasinak egy kis vajalja van csak, de jobb hijján az is megteszi, bár azt mondják jó kis hízlaló kaja.
Gabóci! Olyan jók a városos képeid! Különösen tetszett az amelyiken esett az eső, esti kép és a téglalap alakú térkő szépen fénylet a viztől.
Itt is nagy szél volt két napja. A szépen rendberakott levélmentes kertnek annyi lett. Gúvadhat ki a szemem a kutyakaki gyűjtés közben. Mióta áttértünk a nyers etetésre Ödönnel, átment kecskekakiba, vadászhatom , mire megtalálom. - bocs a részletezésért.

-
Nem semmi a kolbász hegy, amit produkált a család nálatok. Mi ahogy most apu beteg lett két éve, de szerencsésen jók azóta is az eredményei letiltottam otthon őket többek között a vörös húsról. Nincs disznóvágás sem, kolbász csinálás sem. Marad a piac, szerencsére vannak őstermelők, akiktől jót lehet venni mindenféle adalékanyag nélkül. Múltkor itt találtam majorannás hurkát is, amilyet Bogácson a férjem rokonai csináltak. Nem mindenki szereti, de mi igen, igy nagyon meg is örültem neki.
Rita! Akartam már kérdezni,hogy honnan veszek a sótlan szalonnát a madárkáidnak? Annyira sokat gondolkodtam már én is hova tudnék nekik kitenni házikót, ahol látom is őket, meg netalántán fényképezni is tudnám őket. Egyenlőre csak terv maradt.
Nagyon szuper az orgonafa ága abban a megvilágitásban, télies hangulatban ahogy lekaptad.
Marcsi! Goldoltam a Zsinagógára, milyen jó lenne lefényképezni, ahogy tekertem ezerrel el mostanában mellette. Megtetted helyettem, igy a többiek is láthatták milyen szép lett. Aránylag gyorsan kész is lettek vele.
Szép lesz a menyasszonyka, nagyon szeretem ezeket a fűzős ruhákat. Jót választott!
Régen anyuéknál is voltak pulykák. Azok a mérgesebbik fajtából voltak. Mindig féltünk kimenni a hátsó udvarra, mert megkergetett bennünket. Szerencsére megcsipni sosem csipett meg.
Szilvia! Örülök, hogy apukád rendben van, jó egészséget neki, gyógyuljon mihamarabb meg teljesen!
Azt hiszem nemsokára kapjuk a zuhét a nyakunkba. Csak fagy ne jöjjön rá, de szerencsére nem igérik az időokosok.
Karácsonyra azért odafent igazán intézhetnének már havat. Elég lenne csak Szenteste, persze úgy, hogy kitartson pár napig.