Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kedves Kata és Marcsi!Nagyon köszönöm.Paggy 

Kedves Paggy! Most olvastam a szomorú hírt. Együtt érzek veled .Azt kívánom, hogy ha rá gondolsz az együtt töltött szép napokra emlékezz.
Köszönöm szépen MinGi.Paggy 

Jó reggelt kedves Lányok!
Most 2 dolog következik.Először egy nem hivatalos BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GABÓCI!Ezt a konyhaablakról csináltam Neked főzés közben.A virág a Tied,de az ablak a főzés párájától "kissé"......A hivatalos köszöntés később az ÖRÖMHÍREK oldalon.
A másik:Engem elvarázsolt ez a fotográfusnő /Annie Leibovicz/,ezért rákerestem a képeire.Nagyon szép fotókat készít.Összeszedtem róla néhány cikket , délután felteszem. Nem most,mert egy nem szokványos életről szólnak a tudósítások,riportok,s félek így vasárnap reggel kicsit sok lenne.
Most jöjjön az "ablaki köszöntés".Üdv:Paggy

Most 2 dolog következik.Először egy nem hivatalos BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GABÓCI!Ezt a konyhaablakról csináltam Neked főzés közben.A virág a Tied,de az ablak a főzés párájától "kissé"......A hivatalos köszöntés később az ÖRÖMHÍREK oldalon.

A másik:Engem elvarázsolt ez a fotográfusnő /Annie Leibovicz/,ezért rákerestem a képeire.Nagyon szép fotókat készít.Összeszedtem róla néhány cikket , délután felteszem. Nem most,mert egy nem szokványos életről szólnak a tudósítások,riportok,s félek így vasárnap reggel kicsit sok lenne.
Most jöjjön az "ablaki köszöntés".Üdv:Paggy

Kedves Lányok!
Most felteszek 2 saját képet és utána ANNIE LEIBOVICZ fotográfusról egy kis összeállítást.Mivel ELÉG PROVOKATÍV KÉPEI VANNAK,bár nekem a portréi jó része nagyon tetszik,kérlek csak akkor nézd meg,ha nincs benned szégyenérzet a meztelenséggel szemben!Spoilerbe teszem az egészet.Üdv:Paggy
url=https://www.kephost.com/image/JFCk]
[/url]

Most felteszek 2 saját képet és utána ANNIE LEIBOVICZ fotográfusról egy kis összeállítást.Mivel ELÉG PROVOKATÍV KÉPEI VANNAK,bár nekem a portréi jó része nagyon tetszik,kérlek csak akkor nézd meg,ha nincs benned szégyenérzet a meztelenséggel szemben!Spoilerbe teszem az egészet.Üdv:Paggy
url=https://www.kephost.com/image/JFCk]

Anna-Lou Leibovitz világhírű fotográfus 1949. október 2-án született a Connecticut államban található Waterburyben.Harmadik generációs amerikai.Apja szülei román zsidók voltak,az édesanyja észt-zsidó származású. Eredetileg nem is fényképésznek készült, hiszen eleinte festészetet tanult a San Francisco-i Művészeti Iskolában. A fényképezéshez fűződő első élményeit édesanyjához köti, akinél mindig volt egy fényképezőgép.
Huszonegy évesen már a legendás Rolling Stone magazin fotósa volt, majd 1983-tól a Vanity Fairnek híres újságnak is dolgozott.
Spoiler: mutasd
A képnek tartós társadalmi hatása volt. A borító kiadása óta számos híresség állt elő a terhesség fejlett szakaszaiban, de nem feltétlenül olyan meztelen, mint Moore. Ez a trend a divatos terhességi fényképeket eredményezte, és virágzó üzletet hozott létre. [1] A fotó az egyik legszélesebb körű magazinfedél, minden időkben [2] [3], és Leibovitz egyik legismertebb műve. [4] [5]
Végre egy gyönyörű zöld színű zöldike fiúkát videózhattam le az etetőben:
Rita írta:Végre egy gyönyörű zöld színű zöldike fiúkát videózhattam le az etetőben:
Húha ez aztán karakán megjelenés volt, mintha a többiek tartottak volna tőle!

Paggy, köszönöm az infókat, végigolvastam, de a képeket majd utána nézem meg, ez lesz a heti frissítőm..Nagyon kíváncsi vagyok, és mindenképp jelezni fogom, melyek tetszenek igazán!

h

Paggy Köszi az ismertetőt. Fotói nagyon jók, de szerintem provokatívak. Nekem a meztelen terhes fotók nem tetszenek. EZ nem közügy, magánügy. 2 emberre tartozik.
Rita írta:Végre egy gyönyörű zöld színű zöldike fiúkát videózhattam le az etetőben:
Köszi a videót. Annyira jól meg lehet figyelni a viselkedésüket, mintha mellettem lennének. Én nagyon szeretem nézni őket. Pláne most amikor nem vagyunk természet közelben. Ide varázsolod nekünk a panelbe a természetet. Köszi érte: Éva
Még nem olvastam semmit, nem néztem linkeket, de fogok.
Mai szerzemény: tengelic
Mai szerzemény: tengelic
Rita! Nagyon szeretem nézni a madárkáidat. Látszik, hogy jól tartod őket, szép gömbölyűek.

sziasztok, csak be akartam köszönni, mert most csak erre van erőm, de megakadt a szemem Rita tengelicén! elmondhatod, hogy neked vannak a legkövérebb madárkáid, mindegyik olyan nagyon begyes, hogy csak! Élvezet látni, milyen jól érzik magukat!
Paggy, Erzsébet királynőt ilyen közelről még nem láttam

Paggy, Erzsébet királynőt ilyen közelről még nem láttam

Szia Rita!
Tényleg nagyon pufók ez a kis stiglinc. A cinke eltörpül mellette. Biztosan jól tartottad egész télen.))
Régi hír,de én csak a napokban olvastam. Biztosan sokan még nem. Itt is sokan vannak tanárok, szerinted mikor fogjuk megközelíteni? Egyáltalán e felé haladunk?
http://hvg.hu/kultura/20160513_Akikben_ ... ola_riport
Tényleg nagyon pufók ez a kis stiglinc. A cinke eltörpül mellette. Biztosan jól tartottad egész télen.))
Régi hír,de én csak a napokban olvastam. Biztosan sokan még nem. Itt is sokan vannak tanárok, szerinted mikor fogjuk megközelíteni? Egyáltalán e felé haladunk?
Érdekesség. Én ámultam, remélem nektek is tetszik. Igazából nem is tudom, hogy milyen képesség kell ehhez. Térlátás, rajzkészség? Mert nincs felrajzolva csak fejben látja.
http://indavideo.hu/video/Igy_hamozd_a_narancsodat
http://indavideo.hu/video/Igy_hamozd_a_narancsodat
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Tömören szuper, nálunk még álom!

Kata58 írta:VidékiÉva írta:Szia Rita!
Tömören szuper, nálunk még álom!
![]()
![]()
a narancshámozás is szuper!
![]()
![]()
Komolyan nem a tanárokat akartam bosszantani. Csak mélyen elszomorodtam, hogy a régi, magas színvonalú oktatásunkat hová züllesztik.((
Még egy érdekesség, ez másféle, aztán megyek nézni sorit: http://www.origo.hu/utazas/hirek/201802 ... roban.html
Éva! megnéztem az elektromos művek képeit. Írod, ha lenne géped, mindig azt fotóznád.
Remélem, egyszer megleped magad eggyel, elkezded a kedved szerint fotózni. De jó lesz!
Bár szerintem Dodiról fog készülni a legtöbb fotó!
Annyiszor írtad a fiadról, hogy nála kezdődött a madarak iránti szenvedély, ami aztán rátok
is átragadt. Neki van madara?
Olvastam nem régen ezt a cikket a finn iskolákról. Még Paggy tette be. Nálunk, amíg az
oktatásban a gyerek és a szülő parancsol, a tanárnak meg semmi tisztelet nem jár, addig
nem lesz rend.
Paggy! A Woman of Dignity-ben egy gyönyörű nagydarab vörös macsek is szerepel!!!
A te ablakod a "gőztől"... az enyém a madaraktól. Ma is akkorát koppant egy az ablakomon.
Egyszer be fogják törni. Nem lehet igaz! Miért mennek neki állandóan? És csak az én
szobám ablakának, meg a konyhainak repülnek neki.
A fotográfusnő linkjeit még nem néztem meg.
Mindig nagyon szerettem Erzsébet királynő színes szettjeit. Katalin hercegnének meg a kis
kalapkáit.
Kata! Most néztem még meg a felhős képedet is. De jó lenne már végre gyönyörűséges
habos felhőkben gyönyörködni! Ja, meg napkeltében! Már nagyon vágyom rá!
Samuka jól van?
Ági! Szerintem a malom épületéhez nem is nyúlhatnának. Biztos, hogy műemlék épület.
Gabi! Gyönyörűek a templomok! Most is megállapítottam, hogy mennyire más volt arra
felétek az építészeti stílus. Nálunk tök másabbak a templomok. A szegedi fotókra ugyanez
vonatkozik.
Az a hanga de vidám színű! Tavaszt érzek, ha ránézek. Bezzeg ha az ablakon nézek ki...
A kutyás gifen nagyon-nagyon nevettem!
Tényleg jó húsban vannak a madarak. Többen is írtátok, addig nem is figyeltem őket ilyen
szemmel, de igazatok van. Esznek is rengeteget.
Hazafelé... esik a hó... cicabanda... egy kislány, három fiúka:

Remélem, egyszer megleped magad eggyel, elkezded a kedved szerint fotózni. De jó lesz!
Bár szerintem Dodiról fog készülni a legtöbb fotó!
Annyiszor írtad a fiadról, hogy nála kezdődött a madarak iránti szenvedély, ami aztán rátok
is átragadt. Neki van madara?
Olvastam nem régen ezt a cikket a finn iskolákról. Még Paggy tette be. Nálunk, amíg az
oktatásban a gyerek és a szülő parancsol, a tanárnak meg semmi tisztelet nem jár, addig
nem lesz rend.
Paggy! A Woman of Dignity-ben egy gyönyörű nagydarab vörös macsek is szerepel!!!
A te ablakod a "gőztől"... az enyém a madaraktól. Ma is akkorát koppant egy az ablakomon.
Egyszer be fogják törni. Nem lehet igaz! Miért mennek neki állandóan? És csak az én
szobám ablakának, meg a konyhainak repülnek neki.
A fotográfusnő linkjeit még nem néztem meg.
Mindig nagyon szerettem Erzsébet királynő színes szettjeit. Katalin hercegnének meg a kis
kalapkáit.
Kata! Most néztem még meg a felhős képedet is. De jó lenne már végre gyönyörűséges
habos felhőkben gyönyörködni! Ja, meg napkeltében! Már nagyon vágyom rá!
Samuka jól van?
Ági! Szerintem a malom épületéhez nem is nyúlhatnának. Biztos, hogy műemlék épület.
Gabi! Gyönyörűek a templomok! Most is megállapítottam, hogy mennyire más volt arra
felétek az építészeti stílus. Nálunk tök másabbak a templomok. A szegedi fotókra ugyanez
vonatkozik.
Az a hanga de vidám színű! Tavaszt érzek, ha ránézek. Bezzeg ha az ablakon nézek ki...
A kutyás gifen nagyon-nagyon nevettem!
Tényleg jó húsban vannak a madarak. Többen is írtátok, addig nem is figyeltem őket ilyen
szemmel, de igazatok van. Esznek is rengeteget.
Hazafelé... esik a hó... cicabanda... egy kislány, három fiúka: