Már ma este nem adtam magamnak több haladékot, muszáj volt ezt a majd két órát rászánnom és végignéznem újra a több, mint tiz oldalt, közben jegyzetelve , mert ha tovább halasztom,nem vezet semmi jóra.
Ödön kezelése után - Néha élénk piros vér jön a sipolyos fekélyes részből a fenekénél, rám hozva a frászt- mondhatni totál lefáradva azért az eddigi nem lereagált dolgaim tőmondatokban csak össszeszedtem.
Paggy „a párom aktivizálhatja magát és nem csak osztja az észt,hogy mit hogyan....De azért egy nagyon rendes "manus",csak ahogy öregszik egyre több mindenhez"ért"jobban”
Ezen a mondatodon olyan jót mosolyogtam. Nálunk ugyanez van. A fré ziák kezdenek növögetni, kiváncsian várom a végeredményt. Az orrszarvú bébi nagyon aranyos, az a szájtartás, szemek, pihés fülek igazán simogatni való a lelkem.
Hamvszórás: Na ezen majdnem hangosan nevettem. Milyen igazad van! Nehogy már olyanok között legyen az ember, akiket nem szeretett éltében. Na és még mi van azokkal akiket nem is ismert, de nem is akart volna megismerni élő korukban sem. MATHILDE NARDONE képe nagyon tetszett.
Paggy! Dédi fantasztikusan néz ki. nem is látszik rajta, min ment keresztül nemrég. Nagyon jó a kép vele és szépséges kis unokáddal.
Marcsi „Találtam egy jó német tanfolyamot ˇ” – de ügyes vagy! Sok sikert hozzá.
Élvezettel nézegettem a visegrádi kirándulás képeit az esztergomival együtt. A Bazilikát nagyon régen láttam, de már talán nem is emlékeztem rá. Szép kívül, szép belülről!. A Duna azon a képen, ahol a cipőid is látszanak, a fény csikokkal együtt nagyon egyedi.
A bambuszfestészet és előtte az előadás az Agórában van. Most szerdán is lesz, utána minden második héten folyt. köv.
Kata „Csak nem ér ide a szomszédom sem...jó lenne ha ránézne a torrentre mi a csudától nem jelzi a visszatöltést...” – na ezzel én is igy vagyok, mióta az asiatorrents-nél kiirátk, hogy az utorrent-ről térjünk át másikra. Hát a guta üt meg vele, mert egyszerűen nem látom mit csinál.
Látom teljesült a kivánságod, sikerült a fügét megkóstolni. Én még nem ettem ezt a fajtát, csak ami zöld akkor is,ha beérik.A szemétcipelésen megint jót mosolyogtam. El tudom képzelni az arcod, mikor rájöttél, hogy megsétáltattad.
Gabóci „Károlyi kastély Ásitó torony, ortodox templom , gyönyörű faragású tükrök, fafaragó, vidám temető, locsolók a temetőben- ezek mind, mind nagyon tetszettek. A páfrányfenyőt pedig örülök, hogy megismertem.
Annyira aranyosan, cibészesen, fiatalosan, pajkosan mosolyogtok Paggyval!! A hanbook pedig nagyon jól áll mindkettőtöknek!
Éva, nem irigyellek a festés miatt, valamikor nekünk is össze kell szedni magunkat és megcsinálni, de itt a hangsúly a valamikoron van

Remélem madárkád jól van!