Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Na jó,eddig vacakoltam vele.Hogy lehetne keretbe tenni Kata képét és rávarázsolni egy falra ?.Azt szerettem volna megmutatni milyen jól nézne ki egy falon az eredeti kép.ÜdvPaggy
Drága Paggy, hogy te milyen ügyes vagy ...technikailag mérföldekkel előttem...Nagyon tetszik mindegyik..
Milyen csodásak a fréziák, nagyon meghálálják a gondoskodást...
Lehet a következő szin lila lesz...
Gabóci, nagyon fess vagy abban a pólóban, és persze nagyon csinos Jakabné Csilla is az "egyenruhájában"" Nagyon szép az a ruha..saját, vagy csak fel lehetett ott venni egy ilyen szépet?
Lányok akik tehetitek, minél többen menjetek el a kiállításra!

Milyen csodásak a fréziák, nagyon meghálálják a gondoskodást...

Gabóci, nagyon fess vagy abban a pólóban, és persze nagyon csinos Jakabné Csilla is az "egyenruhájában"" Nagyon szép az a ruha..saját, vagy csak fel lehetett ott venni egy ilyen szépet?

Lányok akik tehetitek, minél többen menjetek el a kiállításra!

SZIASZTOK!Áginak és MinGinek hoztam.NÖVÉNYVÉDELEM.
Spoiler: mutasd
Spoiler: mutasd
Sziasztok!
Paggy, csodás a Kata felhős, szerkesztett képed Majd ha nagyon ráérek, akkor megkuksolom,hogy hogy is kell csinálni.
Amikor Gabóci régebben feltette a montázsait, azt is mindig csodáltam, de meghagytam neki a tudást.
Köszönöm a videót a permetléről. Hát kinyúltak az uborka palánták. Anyukám is mondta, hogy hideg van még rá. Na ennek köszönhetően marad a piac. Most is szitál jó erősen az eső és nem akarja abba hagyni.
Festenem kellene újra a szombati dolgokat, de ahhoz sincs most erőm. Jól bealudtunk reggel, csak holnap megyek dolgozni, igy nem volt baj, de igy le vagyok maradva mindennel. A másodikam is most lett kész, mert nem akartam túrós tésztát enni, a fiúk meg nem akartak stririai metéltet vörösáfonyával.
A fehér frézia a sárga belsejével nagyon tetszik. Bár nem az én szinem, de ezzel a kombinációval és ahogy mindig más szine van az idő múlásával, most ő a kedvenc.
A lilás is nagyon szép ám! Mivel egyik kedvencem a frézia, egy nagy csokor belőle mindig jöhet
Mondjuk a gyöngyvirágot nem tudja azért megelőzni.
Gabóci, annyira szépek vagytok a tradicionális koreai ruhában, csak az a baj, hogy kicsi!!! Igy csak félig tudok Bennetek gyönyörködni.
Közben megjött a bukoló is, de tanult a múltkoriból, igy csak beszólt a hátsó előtérből, hogy itt van. Igy Ödön csak félig akarta megenni, mert a gazdi előrébb volt, mint ő.
Paggy, csodás a Kata felhős, szerkesztett képed Majd ha nagyon ráérek, akkor megkuksolom,hogy hogy is kell csinálni.
Amikor Gabóci régebben feltette a montázsait, azt is mindig csodáltam, de meghagytam neki a tudást.

Köszönöm a videót a permetléről. Hát kinyúltak az uborka palánták. Anyukám is mondta, hogy hideg van még rá. Na ennek köszönhetően marad a piac. Most is szitál jó erősen az eső és nem akarja abba hagyni.
Festenem kellene újra a szombati dolgokat, de ahhoz sincs most erőm. Jól bealudtunk reggel, csak holnap megyek dolgozni, igy nem volt baj, de igy le vagyok maradva mindennel. A másodikam is most lett kész, mert nem akartam túrós tésztát enni, a fiúk meg nem akartak stririai metéltet vörösáfonyával.
A fehér frézia a sárga belsejével nagyon tetszik. Bár nem az én szinem, de ezzel a kombinációval és ahogy mindig más szine van az idő múlásával, most ő a kedvenc.
A lilás is nagyon szép ám! Mivel egyik kedvencem a frézia, egy nagy csokor belőle mindig jöhet

Gabóci, annyira szépek vagytok a tradicionális koreai ruhában, csak az a baj, hogy kicsi!!! Igy csak félig tudok Bennetek gyönyörködni.
Közben megjött a bukoló is, de tanult a múltkoriból, igy csak beszólt a hátsó előtérből, hogy itt van. Igy Ödön csak félig akarta megenni, mert a gazdi előrébb volt, mint ő.

Sziasztok lányok, itt olyan erős szél van nagy széllökésekkel, hogy áldom az eszem hogy tegnap kimozdultunk, és legalább kenyeret hoztunk haza. a lencsefőzelék most készül...addig ideültem.
.
Ez már inkább vacsorára készül és holnap ebédre...
.
Ági elképzellek benneteket, ahogy Ödön éppen rendet akar csinálni...
gondolom jó erőteljes hangja van, egy kis morgással fűszerezve...
.
Örülök, hogy ma nem kellett menned sehova, gondolom arrafelé sem sétálós idő van. vigyázzatok magatokra!
Paggy, remélem az idő nem tudja kikezdeni a már majdnem kész munkát a tetőn...várom a híreket...

Ez már inkább vacsorára készül és holnap ebédre...

Ági elképzellek benneteket, ahogy Ödön éppen rendet akar csinálni...

Örülök, hogy ma nem kellett menned sehova, gondolom arrafelé sem sétálós idő van. vigyázzatok magatokra!

Paggy, remélem az idő nem tudja kikezdeni a már majdnem kész munkát a tetőn...várom a híreket...

Paggy! Azt hinné az ember a második képnél a kis bimbókat nézve, hogy sárga lesz és a belseje fele meg narancsos. Ezzel szemben: fityiszt nekünk 
Ezért izgalmas a várakozás.

Ezért izgalmas a várakozás.

Sziasztok Lányok!Először is nem vagyok ügyes,csak a Pixizen találtam egy lehetőséget,ahová be lehet rakni.De köszönöm a dicséretet,mindig jól esik,bár nem megérdemelt.
Itt esik és 8 fok van.Lillát újabban alig láthatom,mert suli,sport.....Hetente 1x mehetek érte és 3/4 óra max 1,5 .Kint aludni nem tudok a kutyák miatt,bezzeg amíg a szomszéd házban laktak,milyen jó volt!Éjszaka csak átjöttem.De most
Itt sem aludhat ennyi állat között,bár nagyon odavan értük,de ennyi állattal 1 szobában egy gyereknek nem lehet.MINDEN VÁLTOZIK SAJNOS.Szomorkodom egy kicsit/nagyon/.Mindamellett hálás vagyok az ÉGIEKNEK ,hogy ennyi sok szerető lény vesz körül.
Na de lássuk mi minden jó lesz a héten:
1.Ági kiállítása
2.Megyek a diétásnővérhez.Semmit,de semmit nem tartottam be,VISZONT rájöttem mitől vagyok rosszul.Ez haladás.Találtam kenyérhelyettesítőt és ugyan megettem 4 kocka csokit,de jól esett , jó mélyen aludtam utána.Sajnos a cappuccino csak az ártós ízlik,úgyhogy 3 nagy korty marad,mert ha még az se......
3.Nyílnak a fréziák
4.kész a tető/nem ázunk és a szél sem árt/
5.Szombaton kora délután megyünk
k
ávéházazni Julikával/én teát iszom.
6,VASÁRNAP este 7-kor
OMARA PORTUONDO koncert a lányommal.

Itt esik és 8 fok van.Lillát újabban alig láthatom,mert suli,sport.....Hetente 1x mehetek érte és 3/4 óra max 1,5 .Kint aludni nem tudok a kutyák miatt,bezzeg amíg a szomszéd házban laktak,milyen jó volt!Éjszaka csak átjöttem.De most

Na de lássuk mi minden jó lesz a héten:
1.Ági kiállítása

2.Megyek a diétásnővérhez.Semmit,de semmit nem tartottam be,VISZONT rájöttem mitől vagyok rosszul.Ez haladás.Találtam kenyérhelyettesítőt és ugyan megettem 4 kocka csokit,de jól esett , jó mélyen aludtam utána.Sajnos a cappuccino csak az ártós ízlik,úgyhogy 3 nagy korty marad,mert ha még az se......
3.Nyílnak a fréziák
4.kész a tető/nem ázunk és a szél sem árt/
5.Szombaton kora délután megyünk

6,VASÁRNAP este 7-kor

Egy kis ízelítő.
Ez pedig LATTE:
Most pedig kedves MINDENKI!Megyek rádiózni egy meleg gyógyteával a kezemben.Az állatsereglet horkol mellettem.
Ja,majd elfelejtettem mondani,Fruzsi kapott egy óriási műcsontot,mert az összes gombomat lerágta.Üdv.Paggy

https://hu.pinterest.com/pin/539165386613861622/
Ja,majd elfelejtettem mondani,Fruzsi kapott egy óriási műcsontot,mert az összes gombomat lerágta.Üdv.Paggy

https://hu.pinterest.com/pin/539165386613861622/
Paggy! Bocsánat, de olyan jót vihogtam itt magamban. - jó, Ödön is itt van -
Először is a diétás növéren, meg hogy semmit nem tartottál be. Aztán meg, hogy Fruzsi az összes gombod lerágta. Jajj nekem.
Tudod, a szabályok azért vannak, hogy megszegjük. Viszont nagyon jó, hogy rájöttél mitől vagy rosszul.
A cappuccinóról: Amikor minden E-s számú izét menensztettem a polcokról, sajnos a cappuccinó is odakerült, mivel izfokozó volt benne. A La Festát vettem. Vanilia, csoki és classic, ebből kevertem, sőt a vendégeknek az üzletben, még fehér csokidarabot is tettem bele. Imádták. Aztán elmagyaráztam nekik miért is nem kapnak ezek után. Hát nem voltak elragadtatva, pedig kávé az van, csokidarab szintén
Amikor elhagytuk itthon, majd megvesztem. Hiányzott a reggeli egy hörpintésre megivott 3 dl tejes cappuccino. Helyettesitettem gyógyteával. Majdnem 2 hónap volt, mire megszoktam. Amúgy a kávétól is fáj a gyomrom. Tegnap este bár tudtam, hogy nem fogom szeretni, de csak bevágtam 3 tükörtojást reszelt sajttal és egy nagy pohár tejjel. Hát nem kellett volna... Úgyhogy nagyon jó, hogy legalább tudod mit nem szeret a belsőd.
Fruzsiról meg egyem a lelkét nem is tudok mit mondani. Hogy miért pont a gombok? Kérdezted tőle?
Tetőről kérünk képet!!
Először is a diétás növéren, meg hogy semmit nem tartottál be. Aztán meg, hogy Fruzsi az összes gombod lerágta. Jajj nekem.

Tudod, a szabályok azért vannak, hogy megszegjük. Viszont nagyon jó, hogy rájöttél mitől vagy rosszul.
A cappuccinóról: Amikor minden E-s számú izét menensztettem a polcokról, sajnos a cappuccinó is odakerült, mivel izfokozó volt benne. A La Festát vettem. Vanilia, csoki és classic, ebből kevertem, sőt a vendégeknek az üzletben, még fehér csokidarabot is tettem bele. Imádták. Aztán elmagyaráztam nekik miért is nem kapnak ezek után. Hát nem voltak elragadtatva, pedig kávé az van, csokidarab szintén

Fruzsiról meg egyem a lelkét nem is tudok mit mondani. Hogy miért pont a gombok? Kérdezted tőle?

Tetőről kérünk képet!!

Paggy, megint ráhibáztam, tényleg lila lett!
. Hó sűrű programod lesz, csak a szél ne vigyen el...
.
Jót derültem Fruzsi megjutalmazásán
érdemes volt megrágnia a gombokat! Ha ilyen finomsággal tunkolod utána!
Majd ha szelidült az idő, én is várom a tetős képeket . Egyébként lehet a korral jár, de több minden amit az ember háborítatlanul tudott fogyasztani ma már nem lehet. Lásd a nyári allergiámat! Remélem az ideit már nem kapom el olyan szinten...igaz kétféle allergia gyógyszer van...
szerencsére.
Na megyek is aludni, mert annyi hibával írok, hogy még nekem is sok/k/ nem győzöm javítani...Puszi mindenkinek és jó éjszakát!Ja és esik és fúj nagyon a szél...

Jót derültem Fruzsi megjutalmazásán

Majd ha szelidült az idő, én is várom a tetős képeket . Egyébként lehet a korral jár, de több minden amit az ember háborítatlanul tudott fogyasztani ma már nem lehet. Lásd a nyári allergiámat! Remélem az ideit már nem kapom el olyan szinten...igaz kétféle allergia gyógyszer van...

Na megyek is aludni, mert annyi hibával írok, hogy még nekem is sok/k/ nem győzöm javítani...Puszi mindenkinek és jó éjszakát!Ja és esik és fúj nagyon a szél...

Paggy! De jó, hogy kész van a tetőtök ebben a szeszélyes időjárásban.
Csodálatos színe van ennek az utóbbi két fréziának.
Kata! Általában ezeken a koreai rendezvényeken lehetőség van felpróbálni a hanbokot Pesten fejdísz és cipő is volt, igaz csak mutatóban.
Ági! Megnagyítottam a hanbokos képemet.
A Pixiz amit Paggy is használt, egy nagyon egyszerű képszekesztő, rengeteg sablonnal, amiből tetszés szerint lehet választani, kép beillesztés és kész. Semmi extra.
Egy császárfa virága + terméssel

Virágzó gesztenyefa

Pünkösdi rózsa

Trombita gentiana

Kata! Általában ezeken a koreai rendezvényeken lehetőség van felpróbálni a hanbokot Pesten fejdísz és cipő is volt, igaz csak mutatóban.
Ági! Megnagyítottam a hanbokos képemet.

A Pixiz amit Paggy is használt, egy nagyon egyszerű képszekesztő, rengeteg sablonnal, amiből tetszés szerint lehet választani, kép beillesztés és kész. Semmi extra.

Egy császárfa virága + terméssel

Virágzó gesztenyefa

Pünkösdi rózsa

Trombita gentiana

Gabóci, többiek szép reggelt.
..kicsit korai nekem ez a reggel, de gondoltam azért benézek.
Gyönyörűek a képek, még valahogy soha nem láttam virágzó állapotban a gesztenyefát. Köszönöm, számomra csodaszép, jó nézegetni!
.
Remélem ma már jobb idő lesz egy kicsivel, most áll el lassan a szemerkélő eső és a szél sem annyira vad mint ebben a két 3 napban volt!

Remélem ma már jobb idő lesz egy kicsivel, most áll el lassan a szemerkélő eső és a szél sem annyira vad mint ebben a két 3 napban volt!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Itt szakad az eső, bugyiig fogok ma ázni. Még Ödön se akarta a rövid kintlétet reggel.
Gabóci!
Gyönyörűek vagytok!! Köszönöm a nagyitást!
A pólót, hát attól elájultam már először is, de most újra néztem azt is.
Irni akartam már Neked tegnap is, de annyi doglom volt, majd ma.
ROhanok dolgozni.
Amúgy gyönyörű zöld minden a kertben az esőtől, szeretem ilyenkor ezt a vad szint.
Itt szakad az eső, bugyiig fogok ma ázni. Még Ödön se akarta a rövid kintlétet reggel.
Gabóci!
Gyönyörűek vagytok!! Köszönöm a nagyitást!

A pólót, hát attól elájultam már először is, de most újra néztem azt is.

Irni akartam már Neked tegnap is, de annyi doglom volt, majd ma.
ROhanok dolgozni.
Amúgy gyönyörű zöld minden a kertben az esőtől, szeretem ilyenkor ezt a vad szint.
Gabóci!Sokkal jobb így nagyítva a kép
.Itt Pesten rózsaszínben yoltál?Már nem emlékszem.Aranyosak vagytok,csak nagyon komolyak.
Üdv:Paggy

Paggy!... hogy ne mindig komolyak legyünk...

Nálunk is egyfolytában esik az eső. Már vizijártassági kell a járdán való közlekedéshez!
A nőszirmokat is leverte az eső, de így is szépek.

Nálunk is egyfolytában esik az eső. Már vizijártassági kell a járdán való közlekedéshez!