ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Ilyen havas az út!?Itt szinte tavaszi eső esik,ott meg tél van!Vigyázz,ha kimész MinGi!Mi "töröttek" tartsunk össze!
Köszönöm,hogy betetted a képeket.
Ági!Azt hittem a Te képeid,mert a Tieid is ilyen gyönyörűek.Nagyon büszke vagyok,hogy van egy ilyen "jó kis fórumtársam",aki HŰHA..KÍNAI FESTÉSZETET TANUL!Ez olyan komoly dolog,dicsekszem is vele,főleg majd ha lesz is képem /?

/
Ramos 2. videóját lejátszottam itthon és a süket Lizike végigugatta.Vajon ezt hallja?Lepattant az ágyról és beleugatott a SEMMIBE.

Egyébként szegénykére ma olyan mérges voltam,mert nem volt hajlandó kijönni a házból,mivel esik.Inkább délig nem pisilt.NA DE UTÁNA!!!!!!!!.....,....
Ma kirándultam a banyatankkal a zuhogó esőben virágföldért,mert nincs türelmem kivárni amíg szegény dolgos párom végre ráér,így jól megáztam.Hamarosan megnövök

az esőtől.
Kata!Köszönöm a teaolaj tanácsot és a videót.Veszek is majd holnap az olajból.A kezem nem fáj,csak nem tudok a gipsztől semmit sem csinálni,mármint amihez ügyessé vagy erő kell.
Vettem tegnap egy hyper-szuper biokertész kézikönyvet,jó vastag,a könyvturkálóban.MINDEN VAN BENNE.HA KELL VALAMI CSAK SZÓLJATOK!MINDJÁRT CSINÁLOK FOTÓKAT RÓLA.
Ja és egy csodás kis könyvet a csigákról és kagylókról.NA AZT LEFÉNYKÉPEZEM!Megyek is.Majd jövök,addig is

Paggy