Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 4. 11:52

A házunk hátulról:
Kép
Az első nyiladozó jácintocskám:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 4. 12:00

Ez maradt a mai Újházy húslevesből és sül a" fél kézzel "összerakott pogácsából/kanállal szaggattam/.
Kép
Kép
Lányok mindjárt megyek tovább,de előbb keresek valami vidámat.Üdv.Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 4. 12:08

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 4. 15:16

Sziasztok, hoztam egy kis tavaszt... :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
most hirtelen csak ennyi... :x :D :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Az autós pároskép nagyon jó lett...

a pogácsától éhes lettem, irány a konyha... :-h :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 4. 15:20

Kép

Az új egérpad... :D
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 5. 21:43

Halihó!
Hű Kata!Milyen szép virágzó ág!Őszibarack,mandula?Samukával sétálgattatok?Mi újság Győrben?Ma gyönyörű idő volt,remélem sikerült kimozdulnotok!
Lányok!Ihaj-csuhaj a sok baj között egyensúlyozok,de igyekszem. :)) majd hamarosan hozok képeket.
Ezt ajánlom:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 5. 21:46

Sziasztok!
Gyors elpakolom a festéses dolgaim, aztán jövök....

Na, mégsem pakolok, mert megittam - volna - a szurokfű teát a pajzsmirigyre és volt olyan eddig ismeretlen ize, hogy itt állok megzakkanva. Ha Ramos nem aludna kimennék a kertbe és letesztelném, hogy az-e ami a zacsiban van. Gyuri bácsi féle, tehát nem értem, na mindegy. Lehet, hogy nagyon friss, azért.
Annyira kiütött bennünket a dijátadó, hgoy még ma sem vagyok magamnál. Pozitiv értelemben. Annyira jó volt és a tanárunk is ott volt, sokat beszélgetett velünk, nagyon jó kis csapat volt Szegedről.
Másnap kalligráfia és festészet, ahol aztán adtuk a formánkat meg a hülyeséget, kezd egyre családiasabb lenni a társaság, élén a tanár úrral.
Tezsek be pár képet, azt hiszem most csak ennyire futja.
Ráadásul a fiam barátnője is megérkezett, mondja, hogy az anyukája által tanitott külföldi diákok az egyetemen újságolták, hogy a két korona virusos diákkal buliztak.
Hát a ...., azt. Most komolyan. Úgyhogy kicsit fő a fejem, mert ezek után bármi lehet.
Az iráni albérlőkhöz is menni kellene a bérleti dijért. Most mit is csináljak?
Nem vagyok egy pánikolós tipus, de most a baj nagyon a kapuban kopogtat.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 5. 22:22

Képek a pályázatról, amik tetszettek, :-)

Ami meglepett, hogy a kiirt pályázat anyagával nem igazán volt összhangbn sok készitett alkotás.(Kina és Magyarország kulturális kapcsolata.)

Kép

Kép

És a tájképek! A szivem csücskei!
Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 5. 22:29

Borzalmasan fáradt vagyok még mindig.
Ma minusz volt reggel, majd lefagytam a bicikliről.
Paggy, nagyon szeretnék elmenni a megnyitóra, nem tudom mi lesz belőle, de akkor jó volna találkozni. :-)
Lizike annyira aranyos a rucijában a sállal! :-)
Lilla is kis édes volt kuktának. :-)
remélem nem nagy a baj, bajok.
A levestől és a sütitől én is éhes lettem.
Nagyokat ásitok itt, megint elalszok az első öt perc alatt sorozatnézés közben.

Kata, nálatok már igy virágoznak a fák??
Ma néztem, hogy a körtefa bimbói lassan ki fognak pattanni. Bolond ez az idő teljesen.

Fiúk, lányok! Mindenki vigyázzon magára és jó éjt!

Most nézem újra a festményeket. Csak én jöttem rá, hogy ki lehet vasalni őket, hogy ne legyenek ilyen gyűröttek???
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 5. 22:37

Szia Ági!Hallgatom Bödöcs régi felvételét,s közben visszajöttem.Nagyon gyönyörűk a képek.csodaszépek a virágok és a TÁJKÉP!!!!!HŰHA!!!
Híres leszelÁgika!És ,ami a legjobb,hogy lesz egy kedves társaság,ahova tartozol.Jó lesz minden!!!A koronavírus zűr!!!Van egy olyan sejtelmem,hogy kicsit ránkeresztették ezt.Talán jó stratégái vannak a főhatalmaknak.Már nem hiszek a véletlenben.De nem tudunk semmit sem csinálni.Nálunk eukaliptusz olaj párolog,néha fokhagymát rágcsálok.SEMMI BAJOTOK NEM LESZ!!!! %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- Olyan szép képeket festesz,AZ MEGVÉD TÉGED/TITEKET és jó a társaság!Szép álmokat!Remélem találkozunk majd!Üdv:Paggy @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 5. 22:49

Paggy, aranyos vagy, de ezek a kiállitási, pályázaton nyert képek! :-)
Mi is gyógyteázunk, még illóolajat kell vennem párologtatáshoz.
Meg kézmosás ezerrel, a fiúkra, főleg a páromra azért rá kellnézni, mert képes elbliccelni.

jajj, a videót amit az előadásról készitettem elfelejtettem betenni.

A madárkáim a párkányon, mert ott is van nekik teriték.
Tengelic, széncinege.

Ramos reggel hat órai monológja. Igy várja a levesét.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. március 6. 9:44

sziasztok! Jót aludtam, igaz én is elfáradtam tegnap, de a szomszédasszonnyal átfordítottuk a matracot, így már sokkal jobb volt. Nem volt jó a túl puha, maga a fekvés nem rossz de ahogy leülsz, az besugárzik a derékba..szóval remélem ma felhívnak és kérem majd a másik matracot..hátha..ráfizetni nem kell...de lehet a hétvégét még kivárom. Viszont végigaludtam az éjszakát a másik oldalán négyszer megébredtem. Szóval nem mindegy...
Spoiler: mutasd
Paggy, remélem a kezed már szépen gyógyulgat, de azért még vigyázz rá és ne erőltesd meg a másikat ...
Az olajokról TEAFA olaj legyen otthon fentőtlenítésre...akkor nem baj, ha nincs flóraszept vagy domestos...ráadásul mosásnál és fürdésnél is hasznos.
Szerintem a kézmosásnál még egy dolog fontos... a szemüvegünk tisztítása a telefon és a kulcscsomó..
Azért is tettem be kicsit előbb az ismertetőt amit két orvos tartott gyorstalpalót.
Hát igen, az irániakra én is ki vagyok akadva...nem is kicsit, ahogy a két lányra is akik elmászkáltak itthon aztán mentek utána mindenhova. Én sokkal szigorúbban venném a beutazást és az elmenetelt...de ez egyébként várható volt, eddig megúsztuk...
A Pénzt Ági meg nyugodtan kérd el..ne legyen semmi indok hogy esetleg nem adják oda..de nehogy betedd a mikróba, tegnap este olvastam hogy valakinek a több százezer forintja elégett benne, mert ott akarta fertőtleníteni...jaj... :)) :(( :)) :(( .

Ramos videója nem működik...
Egyébként a tárgyakon 4 napig élőképes a vírus, tovább nem.

Gyönyörűek a képek, és érdekes hogy mesefigurát hoztak mellé valakinek szegényes a fantáziája, na meg giccses is..de hát ha már ott van ....
A bazsarózsa nagyon tetszik, de nálam még mindig a szilvavirág és a tájkép a menő...illetve kedvenc. Nagyon ügyesek a társak is..és hát egy icipicit irigykedem, de jó értelemben. :D Gratulálok az eddigi sikerekhez.! :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :-bd
Na most mennem kell, később folytatom..elfelejtettem elindítani a mosógépet, Két kávé után még mindig kába vagyok..sok volt nekem is ez a hét. Tegnap nem mozdultunk ki, de már bánom egy kicsit, mert most meg ezerrel esik az eső, néha eláll... :( ;) :x :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. március 6. 10:19

Sziasztok!

Újra beteszem Ramos videóját. Nem néztem meg, privátra volt kapcsolva.

Itt szakad az eső, jól el is áztam.
A baj az, hogy Szeged egyetemi város. Ha nem volna Zotlán egyetemista még nem is érdekelne annyira. Meg ugye a barátnő anyukája késziti fel angolból őket. Igy kétszeresen is jobban figyelni kell. A másik: az irániak tényleg feljárnak bulizni a saját körükbe Pestre. Ugyanigy pl. Szegeden a koreai , japán társaságba is próbált már Zoltán a nyelv miatt bekerülni,hát nem sikerült neki. Pedig nem egy elveszett gyerek ilyen téren. Gyerek :-) elmúlt héten vasárnap volt a 29. szülinapja. :-)
Nálam az üzletbe meg krákognak ezerrel, még véletlenül sem tenné a kezét a szája elé. Általában ez a jobban iskolázott emberekre jellemző.
Múltkor egy orvos férfi vendégem hagyta úgy a wc-t, hogy majd elájultam. Öntöttem ki domestossal. Még jó, hogy én mentem be nem pedig a vendég utána.

Lányok, a képek amiket most betettem nem az enyém és nem a festős társaság képei!
Ezek a padtársam pályázati nyeremény átvevésekor a többi pályázó műről készült. Általában pestiek, nagyon kevés a vidéki.
Na megyek főzni, nemrég értem haza jól szétázva.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2020. március 6. 10:58

Az eső itt is szakad.A képek tőlünk 3 km-re készültek

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:01

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Ilyen havas az út!?Itt szinte tavaszi eső esik,ott meg tél van!Vigyázz,ha kimész MinGi!Mi "töröttek" tartsunk össze! :)) :flower1:
Köszönöm,hogy betetted a képeket.
Ági!Azt hittem a Te képeid,mert a Tieid is ilyen gyönyörűek.Nagyon büszke vagyok,hogy van egy ilyen "jó kis fórumtársam",aki HŰHA..KÍNAI FESTÉSZETET TANUL!Ez olyan komoly dolog,dicsekszem is vele,főleg majd ha lesz is képem /? :)) / :littlehearth:
Ramos 2. videóját lejátszottam itthon és a süket Lizike végigugatta.Vajon ezt hallja?Lepattant az ágyról és beleugatott a SEMMIBE. :) Egyébként szegénykére ma olyan mérges voltam,mert nem volt hajlandó kijönni a házból,mivel esik.Inkább délig nem pisilt.NA DE UTÁNA!!!!!!!!.....,.... x_x
Ma kirándultam a banyatankkal a zuhogó esőben virágföldért,mert nincs türelmem kivárni amíg szegény dolgos párom végre ráér,így jól megáztam.Hamarosan megnövök =)) =)) =)) az esőtől.
Kata!Köszönöm a teaolaj tanácsot és a videót.Veszek is majd holnap az olajból.A kezem nem fáj,csak nem tudok a gipsztől semmit sem csinálni,mármint amihez ügyessé vagy erő kell.
Vettem tegnap egy hyper-szuper biokertész kézikönyvet,jó vastag,a könyvturkálóban.MINDEN VAN BENNE.HA KELL VALAMI CSAK SZÓLJATOK!MINDJÁRT CSINÁLOK FOTÓKAT RÓLA.
Ja és egy csodás kis könyvet a csigákról és kagylókról.NA AZT LEFÉNYKÉPEZEM!Megyek is.Majd jövök,addig is :-h :littlehearth: ~o) %%- Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:19

Lányok!Sikerült képeket csinálnom,csak egy kicsit fel kell töltenem a telefont,addig keresek a témához érdekességeket.
Csigák:
https://greenaqua.hu/hu/csiga-voros-ver ... -category2
Tekerd lefelé,ha megnyitottad!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:40

Kezdjük az életképpel:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:42

A könyv/1:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:48

Rengeteg kép és szöveg van a könyvben,de megint fordítva fotóztam!!!!!! :(( :((
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:51

Na de a csigás könyv remélem rendben lesz!!!
Kép
Kép
ATYA VILÁG!!MEGÁRTOTT NEKEM AZ ESÉS!!!! :(( :(( :(( =)) Ez is fordítva van!
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 14:59

Ez az utolsó,mert az idegeimre mennek ezek a képek! :((
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. március 6. 15:00

Időjárásjelentés: