Ági! A babarózsás képeidre (is) nagyon emlékszem. Azok a szirmok és levelek...! Madárra és pillangóra is emlékszem,
de ezekből kevesebbet láttunk, mint a babarózsákból. Nem csodálkozom, hogy nem tudta levenni róluk a szemét.
Nem tudom, hogy a tűk vagy a dicséret hatott-e jobban, de az a lényeg, hogy új lendületet kaptál. Nem is lehet
mindig fent lenni, kellenek a mélységek, hogy újra élvezni tudjuk, amit csinálunk.
Itt Miskolcon a Decathlon, a Sports Direct és a Mountex üzletek érhetőek el gyalog számomra, illetve a Decathlonba
ingyenes Auchan járattal szoktam eljutni, így ezekben nézelődöm. A Mountex a legdrágább ezek közül, úgyhogy
ott csak egyszer voltam, a Sports Direkt árukínálata, az anyagok minősége, a fazonok, a stílus messze elmarad a
Decathloné mögött (árban hasonló), ezért oda se nagyon járok. Marad a Decathlon, amit nagyon szeretek.
A futócipők közt nézelődtem először, mert nem tudtam, hogy kifejezetten gyalogláshoz is vannak cipők. Szerencsére
időben észrevettem az állványt. Mondjuk a futócipővel se jártam volna rosszul.
Egy hónapja használom, és imádom. Annyira könnyű és rugalmas! 7990 ft volt. Nem volt nagy választék, nem tetszik
igazából, de ahogy a kaja esetében is már az számít inkább, hogy benne legyen minden, amit fontosnak tartok, a
cipő esetében is az alkalmasság és a kényelem már a legfontosabb.
Muszáj még valamit agyon dicsérnem. Szintén leértékelve vettem egy napszemüveget szintén a Decathlonban. Ha
nem ejtem le az előzőt, még most is azt hordanám, nem vagyok nagy napszemüvegnyúzó, és ha nem vettem volna
észre a leértékelést, biztosan megint egy drogériában, vagy a plázában valamelyik üzletben vettem vettem volna a
következőt, de szerencsére nem így történt.
Évekig volt távollátó szemüvegem, amit leggyakrabban az utcán, és tv nézéshez használtam. Beltérben nem volt
rá szükségem. UV-ra sötétedős volt a lencséje, nagyon szerettem, mert így a napszemüveg kérdés is meg volt oldva
mégpedig dioptriásan. A szemem annyira hozzászokott, hogy amikor a rövidlátásom romlásával a távollátásom
megjavult és nem kellett tovább a távollátó szemüveg, nagy szükség lett a napszemüvegre. Nem volt sok belőlük,
de mindre jellemző volt, hogy olyan érzésem volt bennük, mintha nem nekem való dioptriás szemüvegen keresztül
nézném a világot. Valami zavarta a látásomat, ha napszemüvegben voltam. Nem értettem. A másik, ami mindegyikre
igaz volt, hogy kicsit ferdén álltak rajtam. Nem lehetett ezt kívülről észrevenni, de én belülről láttam. Már komolyan
arra gondoltam, hogy nincs egy magasságban a két fülem.
Aztán a Decathlonban sorra próbálgattam a napszemüvegeket, és már akkor észrevettem, hogy milyen klasszul látok
bennük, hogy semmi zavaró, idegesítő tényező nem zavarja a látásomat, és hogy valami csoda folytán egyik se ferde
rajtam, és mind úgy áll rajtam, mintha gyengéden rám ragasztották volna őket, ugyanakkor olyan érzés is volt, mintha
semmi nem lenne az arcomon. Ott nem volt ráírva, de itthon utánanéztem, és akkor derült ki, hogy ez, amit megvettem
túrázáshoz való, gondolom a többi is az volt. Így már mindent értettem. 3990 ft volt. Nem volt már nagy a választék,
ez se tetszik annyira, de ahogy írtam, minden eltörpül az alkalmasság és a kényelmesség mellett.
A Decathlonból megyek át az Auchanba:
A lányomék is nagy Decathlon fanok. Lilyke napszemcsije is onnan van.
Sünike nálatok talált rá a mamahotelre! Ő is az alkalmasságra és a kényelemre utazik.

Kíváncsi vagyok, lesz-e
harmadik fuvarra is szükség.
Biztosan sokáig érzékeny lesz még az ujjad, de a nehezén már túl vagy, hála istennek.
Jaj, de pepecs munka lehetett megfesteni a legújabb alkotásodat!