Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 17. 10:32

Kép
Kép
A tetejére raktam a sültszalonnát.
Szép napot!Paggy :-h :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 17. 13:38

Van villanyfuto alkalmatissagotok?Hatha neha szukseg lesz ra.Legalabb 1 helysegben legyen meleg.
Olvassatok el a portfolio.hu mai cikket!A cikk ugy kezdodik: Magyarorszag fele szupervihar kozeleg...m
Nem tudom,Ti hogy vagytok,de nekem muszáj muszáj utánaGONDOLNI.Ezt találtam magamnak, egy elemző beszélgetést.Racionális,nem pártos.Annak ajánlom,akit érdekel! :) :) :) Ja és nem napi politika!!!
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=AU9xP9k2ORo

Lányok!Meghallgattam.Nagyon érdekes és érdemes!!!!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 17. 19:44

gyorsan betettem..hátha érdekel valakit!

sziasztok Lányok! Paggy, köszönöm a remek reggeliző ötletet, de én szalonna helyett egy kis paradicsommal tenném színesebbé. Epém nincs jóba a sültszalonnával, pedig imádom...

Csoki milyen aranyos a kis hobbijával, hogy még azzal is elfoglalja magát. A cukkinit nagyon szeretjük, de még salátának is remekül meg lehet csinálni! Csak az a lényeg hogy nem vizzel legyen felöntve, hanem ahogy le van sózva, de előtte a hagyma feldarabolva nagyobb kockára és arra a só, kétszer annyi cukor, és kioldódik, Eritrittel is működik, csak egy kicsi cukorral becsapom magam... ecet, többször megkeverni, és állni hagyni a hűtőben. Lehet hogy annyi levet enged majd, hogy nem is kell viz, csak egy kicsi esetleg. fokhagyma és bors is mehet bele természetesen.. s ha fiatal nem is kell meghámozni!

Mennem is kell kezdődik az esti műsor nálunk.... :)) :)) :)) :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

ui a videó holnapra marad, mert érdekel.... :) :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 18. 6:11

Szep reggelt!Kora reggel ,azaz inkabb hajnalban ,fozom a teat mikozben hallgatom halkan a konyhaban levo radiot.Tobbfelet.Az a lenyeg, hogy ertelmes musor legyen.Tegnap esterol ottmaradt az egyik adon a beallitas .Hat mi szol ma onnan?
-Menjenek a budos francba innen az orszagbol, hagyjanak minket elni!/az ellen oldali szavazokrol van szo/ es igy folytatja-
-Vastag bor van a pofatokon- marmint mindenkinek, aki mashova szavazott.Es a musorvezeto helyesel.
Az ilyen musor nem USZITAS?
Gyorsan elmentem megnezni magam a tukorben, hogy hatha tenyleg...Nem lattam mast ,csak egy kocos oregasszonyt.Bar, hozza kell tennem, csak az egyensuly kedveert szavaztam mashova.Mindket oldal tud ilyet is , olyat is mondani.
Hat ez van.Mar hajnalban gyulolkodunk.
Kimentem az erkelyre, hogy kiszelloztessem a fejem ,ne hagyjon nyomot az elobbi.
A tea finom, az allatok bekesen horkolnak , ki az agyon, ki pedig a szeken, polcon, ketrecben,vizes dezsaban.Sziasztok:Paggy :) :)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 18. 6:36

Kép
Miközben ezt a képet csináltam,rájöttem,hogy micsoda egy ÁLSZENT ALAK vagyok!!Hát én nem ezt teszem???Persze,hogy persze..bántotta a reggeli harmóniámat a betelefonáló vehemenssége és szavai,így gyorsan elítéltem magamban:
-Hű, micsoda egy bunkó!Nem képes tolerálni a másik véleményét.---gondoltam én elítélve egy másik embert a MÁS véleménye miatt. :)) :)) :))
-Jó,jó,de legalább kulturált formában tenné-HAHAHA :)) :)) :)) a kis FINOM LELKŰ ÁLSZENTKE.Szóval ,nem vagyok nagyon más ,mint a többi ember./HÁLISTEN!!! :)) /
Most már igazán szép reggelt!!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 18. 7:14

Lanyok!Tudom , hogy az elobb irtak , csak kis dolgok a vilag bajaihoz kepest.Tudom, hogy sokunknak komoly betegsege, rossz helyzete, anyagi nehezsege, fizikai veszelyeztetettsege van.Oszinten akivel csak lehet egyutterzek.De a kis dolgok is ott vannak az eletunkben. :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 18. 7:53

Szép reggelt Lányok, remélem jó napunk lesz.!
Ma reggel időben ébredtem, így most még élvezem a kellemes hűvösséget. Samu még egy kicsit ejtőzik, de igazából fent van, csak most egy kicsit még békén hagy.
Nekem meg most jut eszembe hogy a reggeli kása még nincs megcsinálva! Igaz szándékosan, hogy a reggeli gyógyszer bevétele után legalább 2o perc elteljen, de jobb a félóra.
Napokban jöttem rá, s többször szembe jött velem ahogy a pajzsmirigy gyógyszert éhgyomorra reggel, étkezés előtt fél órával kell bevenni! ÓRIÁSI
Na mindegy innentől kezdve így szedjük. Vettem egy úgy gyógynövényes gyógyszert, most reklámozzák a tv-ben, s úgy néz kis sokat segít!Viszont a netről rendelve jóval olcsóbb mint a gyógyszertárban.
De már nem volt türelmem napokat várni, mert már olyanok voltunk mint a Niagara vízesés.
Mennem kell, kezdődik a reggeli készülődés. Én meg majd a HIT rádió adásai közül válogatok témákat!
Csak már legyen béke, de egyenlőre amerikának a lökött elnökének még mindig nem érdeke ugye az utolsó ukránig.
De a minimumadó az kellene tőlünk..egy fityiszt! :-h :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Jah ma kenyeret is kell süssek... :-ss
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. július 18. 20:47

Sziasztok Lánykák!
Nem vesztem el, csak mindig éjfél felé kerülök ágyba és akkor már kidőlök. Még ma is sok minden van hátra, de irok pár szót, hogy megvagyok, létezem, jövök majd, készülök a lótusz napokra, és jegyzetelnem kelelne, mert elfelejtem mit akarok irni nektek.
Dög meleg van, vigyázzatok magatokra.
Puszi mindenkinek!
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 18. 21:28

Sziasztok. Én sem vesztem el, akárcsak Ági, én is megvagyok. Valahogy elfolyik az idő. Persze mostanában fekverésznem is kell, mert az a pihenés. Akkor aklimatizálódok. Igaz nem sokat fekszem, negyed órát, ha el nem alszom, mert irtózatosan unom a fekvést. De kell, hát itt folyik el egy bizonyos idő. Már több napja készülök az írásra.
Igazán nem is tudom mit akarok, mert olvastam ugyan, de már nem tudom mire is akartam válaszolni, mert nem bírtam megjegyezni a dolgokat.
Paggy hasonló ételt én is szoktam készíteni, nagyon jól néz ki, a sárga tányéron. Csoki nagyon aranyos, én is fényképeztem, de még a telefonba pihen, nem szedtem elő. Szép fotót csináltál az emeletről.

Nálunk többször esett az eső, na nem ma, de így is nagy szárazság van. Holnap reggel locsolni kell. Az uborkám fellobbant, még van rajta pár db, de már nem nagyon lesz mit leszedni. a málna leérett, most következik a fekete szeder. A paradicsom lassan érik, mert éjszaka eléggé hűvös van, és az nagy hőmérséklet különbség és azt a paradicsom nem szereti. Le kellett permeteznem, mert az alsó levelei és még a közbensők is sárgultak. Talán használ majd neki az élesztős permetezés, és locsolás. A muskátlik már felfogták, hogy mit kaptam, szinte megújultak egy kis létől.
Ági, jó készülődést a lótusz napokra, majd hozzál fotókat, fogalmam sincs hogy zajlik.
Pár akvarell képet csináltam, kis méretben, inkább gyakorlásként. Most festettem egy egyiptomi ékszert, egy szkarabeusz van rajta, gond csak az, hogy a karkötő íve valahogy nem jó. Még nem találtam ki, hogy hol kellene, és mithogyancsinálni. /szándékos egybeírás/.
Ma tököt is reszeltem, úgy gondoltam, vagy főzelék, vagy valamivel keverve talán kisütöm. Szeleteket be is sóztam, és várakozik, hogy a fagyasztóba tegyem.
Na most a fagyasztóba rakás? elgondolkodtam ezen mi jobb oltárimagas villanyszámla, vagy dobjam a fenébe a megtermelt tökfélét, és mást.
Melyik lesz a nyerő? Ja .... és most megint az van, mint ami az Okos lány c. mesében, kaptunk is "ajándékot" meg nem is.
Jó éjszakát nektek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 18. 21:40

sziasztok Lányok, most csak jó éjszakát kívánni jöttem, de örömmel olvastam a szösszeneteket is.
Ildikó utolsó mondatán meg jót nevettem! Majd kialakul, biztosan lesz finomítás a dolgokon, ez így túl hirtelen ötlet volt, még ha szükséges is, de azért az arányokat nagyon nem jól találták el. Mondhatni 2-es.
Azért nyilván a fagyó lesz a nyerő, vagy félig megfőzve, üvegben eltéve! Bár olyat még nem csináltam. Most nálam is van lefagyasztva gyalult tök. Holnap mákostészta a leves még nincs kitalálva!
Ma egy kicsit utolértem magam egy két filmsori erejéig!
Jól ki is merültem. A kenyerem megint remek lett, de pont egy fél deci víz kellett volna még hozzá, ugyanis egy kicsit csökkentettem, de ez liszt minősége miatt.
Picit tömörebb lett, de nagyon finom! S ez a lényeg!
Kíváncsi leszek majd én is a Lótusz napokra, remélem Marcsival is összefuttok egy fél perces videóhívásra, csak éppen egy üdvözlés erejéig, gondolatban addig is ölellek benneteket! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 19. 9:27

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 19. 9:38

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 11:32

Kata!Köszönöm a videót,el is készítem ma. :flower1: :flower1: :flower1:
Kép
Kép
Kép
Kép
Fagyi helyett jól lehűtve!!!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 11:39

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 11:50

Játék a futtatóban:
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 11:55

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 11:57

https://www.azenkutyam.hu/elet/ujra-cor ... -kiralyno/
II. Erzsébet brit királynő híresen nagy kutyabarát, és nem titkolja, a corgik a kedvencei. A rövidlábú terelőebek két év után újra a palotában élhetik az uralkodók életét.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 12:06

Ennyi kép után jöjjön a szöveg.Ildikó!Irtóra örülök,hogy írtál.Készülök egy kis meglepetéssel NEKED.Ne lepődj meg majd túlságosan!!!TITOK,hogy mi az.
Mindenképpen várom a fotókat,amint a melegben fel tudod tenni!Szeretném látni újra a paprikaszerű paradicsomkákat, a tököt,amit el kéne tenni valahogy.Azt gondoltam,hogy padlizsánt mindenképpen fogok üvegben.Majd megnézem,hátha ajánl valaki valamit a neten.Lehet nehéz idők jönnek anyagilag,a krumpli mellé néhány kanál fűszeres parlizsán!HÁT PERSZE AJVÁRT IS SZOKTAK ELTENNI!!Ki ne dobd a tököt!keresek videót hozzá és beteszem.A festményfotót is várom,sőt egy jó csendeéletfotót szívesen vennék.Olyan klassz volt az ablakos képed!!!Vigyázz a nagy melegben!Sötétíts be !Most kellenek a sorozatok!!Túlélésre játszunk!!

Most csak ezt találtam.
Ági!Üdv,örülök,hogy nem vesztél el.Jó készülődést!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 12:22

kATA!eTTÉL MÁR MÁKOS NUDLIT?mENNYEI!!!Igaz kicsit szénhidrátdús,de nagyon finom.Krumpli alapú tésztából van a nudli,azt forró vajba kiveszed és megszórod darált mákkal!
Szép napot!Paggy
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 19. 12:32

Sziasztok.
Paggy nagy meglepetés lesz akármi is lesz az. Várom. előre is köszönöm.
Sajnos csendéletet nem festettem, talán csak az impaszto lenne az. Megfesthetem neked ujra. Nekem még mindig tetszik. Kisebb akvarell festményeim vannak. Valamelyik nap összeszedem amit odaadnék. Keret nélkül vannak, azt majd te megoldod. Most vettem tananyagot, absztrakt festéssel. Már régóta izgatott, hogyan lehet összehozni.
Az ablakos fotó, most el kellett venni onnan a virágokat mert hozzáért az forró ablakhoz és megégtek az ibolya levelei.
A paradicsom nagyon lassan érik. Arra hosszúkásra gondolsz?

Délután jön egy nagyon fiatalka vendégem. Egy l7év körüli leány, aki ugyancsak festeget, és az én "gyönyörűségeimre"kíváncsi. Így írta. Távoli rokon, de nem szoktunk találkozni soha. Most valahogy a "szívébe zárt" engem. Nagyon büszke vagyok rá. Ő mostanában írogat is, még nem olvastam egyet sem, talán majd megossza velem.
Lehet, hogy feltöltöm a képeket, ha lesz rá időm. Sütöttem is ma egy kis sütit, nem tudom szereti-e,de szeretném megkínálni.
Nem csak tökök vannak ám a fagyóban, lecsó és gyümölcsök, stb. ami akad. Húsból van benne a legkevesebb. Azt nem szoktam sokáig tárolni.
Szép napot kislányok, valahogy olyan vasárnapi hangulatom van.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 12:38

Ildikó!Érezd jól MAGAD délután!!Paggy :flower1:
Nálatok van dinnye?A Spárban,Lidl-ben finom a dinnye.FRISS és hűtik.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 19. 13:17

paradicsom /nem mai felvétel/
Kép
Kép
Kép
fűszernövény
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 19. 13:58

Nagyon tetszenek a fotók.Ott még zöld a fű,itt minden kiégett.A virágok kinyíltak,itt minden fonnyad.Köszönöm,hogy felraktad.Paggy
És ugye finom ízű a nagy paradicsom? :ymdaydream: :-bd
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 19. 16:31

Sziasztok LÁnyok! Itt most csak beköszönök, várom a barátnőmet. Nagyon tetszik a sok finomság, a vidám kutyatársaság, aranyosak a kisállatok, s tegnőcből szerintem ez a favorit felvétel! valamint a guszta dinnye! Szerintem jobb mint a fagyi!
Paggy, enni ettem már, de még nem csináltam. Ma megcsináltam a karfiollevest, és nagyon finom lett, két tányérral ettem.
Most ettünk pár szem palacsintát is, úgyhogy megint el vagyunk telve!

Ildikó, milyen gyönyörű a kerted, a zöldségek a virágok minden. Negró is ha lehet látom hűsől! Remélem te is egy kicsit jobban vagy, s remélem kellemes lesz az együttöltött délután! :) :D ~o) :flower1: :littlehearth: :ymhug: :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 20. 11:12

Sziasztok!Itt még elviselhető a meleg.Megmutatom a SZUPERCSÚCS léghűtőmet,DE NE NEVESSETEK!!Illetve nyugodtan :) :) :) =)) =)) =)) Majd meglátjuk ,hogy szuperál.Lányok!Délután barackos gombócot csinálok/csak pár darabot/Nálatok lehet finom!!! sárgabarackot kapni?El kéne mennem a CSARNOKBA,mert ott minden olcsóbb,csak nagyon kiköltekeztem.Nyulak oltás,az elmaradt MRI vizsgálat félköltsége és még fene tudja micsoda,így be kell osztani a pénzem.Van félretett,valamennyi,de ahhoz nem akarok nyúlni.Igaz,hamarosan a felét éri majd,de nem szomorkodom,hiszen nem óriási összeg.A mi lakásunkban MI + az ÁLLATOK,azaz fordítva az ÁLLATOK + MI vagyunk a LEGÉRTÉKESEBBEK!!! =)) =)) =)) De nem baj,mert így szeretünk élni! :)) :(( :))
Na szóval/ :)) / megmutatom a szerkentyűt.Mindjárt..Persze először 2 NAGYON ÉRTÉKES" CUCC" a lakásból:
Levendula cica/ő a legidősebb/és Csoki horkolnak az ágyamon. :(( :)) :littlehearth: :flower1:
Kép
Itt van "Ő":
Kép
Ekkora :)) =))

Kép
Moyt mennem kell a macskáimat megetetni.Szép napot!Paggy

Vissza: “Társalgó”