HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 18. 21:28
Sziasztok. Én sem vesztem el, akárcsak Ági, én is megvagyok. Valahogy elfolyik az idő. Persze mostanában fekverésznem is kell, mert az a pihenés. Akkor aklimatizálódok. Igaz nem sokat fekszem, negyed órát, ha el nem alszom, mert irtózatosan unom a fekvést. De kell, hát itt folyik el egy bizonyos idő. Már több napja készülök az írásra.
Igazán nem is tudom mit akarok, mert olvastam ugyan, de már nem tudom mire is akartam válaszolni, mert nem bírtam megjegyezni a dolgokat.
Paggy hasonló ételt én is szoktam készíteni, nagyon jól néz ki, a sárga tányéron. Csoki nagyon aranyos, én is fényképeztem, de még a telefonba pihen, nem szedtem elő. Szép fotót csináltál az emeletről.
Nálunk többször esett az eső, na nem ma, de így is nagy szárazság van. Holnap reggel locsolni kell. Az uborkám fellobbant, még van rajta pár db, de már nem nagyon lesz mit leszedni. a málna leérett, most következik a fekete szeder. A paradicsom lassan érik, mert éjszaka eléggé hűvös van, és az nagy hőmérséklet különbség és azt a paradicsom nem szereti. Le kellett permeteznem, mert az alsó levelei és még a közbensők is sárgultak. Talán használ majd neki az élesztős permetezés, és locsolás. A muskátlik már felfogták, hogy mit kaptam, szinte megújultak egy kis létől.
Ági, jó készülődést a lótusz napokra, majd hozzál fotókat, fogalmam sincs hogy zajlik.
Pár akvarell képet csináltam, kis méretben, inkább gyakorlásként. Most festettem egy egyiptomi ékszert, egy szkarabeusz van rajta, gond csak az, hogy a karkötő íve valahogy nem jó. Még nem találtam ki, hogy hol kellene, és mithogyancsinálni. /szándékos egybeírás/.
Ma tököt is reszeltem, úgy gondoltam, vagy főzelék, vagy valamivel keverve talán kisütöm. Szeleteket be is sóztam, és várakozik, hogy a fagyasztóba tegyem.
Na most a fagyasztóba rakás? elgondolkodtam ezen mi jobb oltárimagas villanyszámla, vagy dobjam a fenébe a megtermelt tökfélét, és mást.
Melyik lesz a nyerő? Ja .... és most megint az van, mint ami az Okos lány c. mesében, kaptunk is "ajándékot" meg nem is.
Jó éjszakát nektek.