Sziasztok Lányok!Olyan fáradt vagyok, hogy még fel sem fogom, hogy van egy jó hónapom a következő vizsgáig és valamennyit tudok pihenni.
Ödön köszöni a jókívánságokat, és természetesen igy utólag én is a mai nappal kapcsolatban. Hát élmény volt, de túl vagyok rajta, meg a a beadandókon is, igy már csak a lakást kellene gatyába rázni.
Rita!Annyira szépek a templomok, vagyis a templom különböző napszakokban. Szuper sorozatkép. Talán ha külön néznénk nekem is Kata választottja tetszik, de! És - nem kezdünk vele mondatot, de akkor is és

itt van a de, ha külön nézzük az első képen az a lilás-narancsos fény tesz csodát a templommal meg a háttérrel, a nap ragyogja be a másodikon a templomot és úgy világitja meg, hogy szerintem annak is kedve lenne elmenni, bemenni aki nem jár ilyen helyekre. A harmadik a kékes szürkeségével igazán hideg kép, de ugyanúgy ki van emelve a héttér miatt az épület fehérsége.
Szépek!
Kata, a felhőidből azok a felfelé törő gomolyfelhő szerűségek tetszenek igazán. Olyan, mintha az egész mindenséget kezdené beteríteni. Réges régen nem emlékszem,hogy ennyi féle szín, vagy forma lett volna az égen. Igaz már akkor is nézegettünk felfelé, mire is emlékeztet a felettünk lévő felhő, de ezek a narancsos, sárgás szinek nem voltak jellemzőek olyan húsz éve még szerintem.
Paggy! Jót mosolyogtam a nekünk küldött képeken.
Hát valahogy igy éreztem az 50 évemmel - na ezt sem írtam még igy le, hú se soknak tünik - magam ma ahogy a gép előtt próbáltam a könyvelendő tételeket belevarázsolni a gépbe.
Nézegettem a jógás képeket. Háát hogy mire való a pléd a párna alatt arra igyekszem rájönni. Amúgy segitenek a helyes beülésben, vagy nektek kell rájönni?
Anyukám Macika kutyájukkal kapcsolatban én is agyaltam a légyottot illetően, mert nagyon bernáthegyis a pofija. Amúgy anyuka kis kutya,úgyhogy rejtély a köbön.
A német juhászoknál van hosszú szőrű, ordas, meg normál fajta ami fekete, meg barna, vagy vörös feketével, mindezt fűszerezve rajzos, vagy pedig nem. Nemrég tudtam meg, hogy van oylan fajta is, hogy cseszlovák ordas, amit farkasból és német juhászból tenyésztettek ki.
A fajtamentés honlapján fent vagyok, oda is jutott ebből a fajtából. Ők inkább farkas mentalitással rendelkeznek, kinézetre is jobban hozzájuk hasonlítanak nem is adják csak hozzáértőnek őket.
Marcsi! Köszönöm Ödön nevében is, meg én is. Lehet ez segitett a végén, hogy gondoltál senyvedő személyemre.
Valahogy a szétszakadt, szaladt és totál normális lakásom kellene lakájosabbá rendezni mondjuk tisztaság terén, de mivel csak engem zavar, meghagyom későbbre. Most próbálok kicsit aludni, mert ahogy reggel csörgött a telefonon az ébresztő azt hittem vasárnap van. Még jó, hogy nem aludtam vissza.