Sziasztok!
Gabóci!
Szuperek a képeid! Nagyon jó, hogy ennyit fényképezel, mikor kirándulsz.
Ildikó! Anyukámnak volt lökéshullám kezelése. Nem is tudom hány turnust vett fel. Szerintem pénzkidobás. Amit ráköltött már eddig, azt beleinvesztálhatta volna egy mágnesbe, vagy egy orgonterápiás készülékbe, de nem hisz az ilyesmiben. Amikor kezelték akkor jó volt, rövid időn belül visszajött a fájdalom. Nála igy jelentkezett, lehet másnál pozitivabb, hosszabb hatást tudtak elérni.
Most én vagyok hasonló cipőben, remélem nem a sarkantyúját örököltem , de kezelem itthon, remélem hamarosan totál megjavul. Sokkal jobb már egy hét után, de van még rajta mit javitani.
Gyönyörű a csempefestésed! Ennyi virágot nem egyszerű festeni, hogy ne legyen túlzsúfoltság, szépek a fényhatások, és a vázán is tetszik pl. az elmosódó selytelmes sötét vonal. Szép. Akvarellel, vagy mivel kell rá festeni?
Jót mosolyogtam,hogy mindenkinek a második képem tetszik.

Paggyynak irtam a kinai látásmódról ezügyben. Ez az első képen sokkal jobban kivehető, azért tetszik nekem jobban.
Kata, egyszercsak remélhetőleg javul a helyzet és felszabadulsz a napi szintű járkálástól apukádhoz. Igy nagyon nehezen gyógyul mindened sajnos. Még jó,hogy Samuka partner a buszozásban.
Paggy! Isten bizony irni akartam, ha kapálni akarsz, várlak szeretettel kutyástól - Ödön nem szereti a macsekokat, viszont a kistestű kutyákkal semmi baja, ha nem akarják megenni

-, ebédet is főzök, beszélgetni is fogok veled.

Minden lesérült gyógyuljon minél hamarabb!!