Gabi! Én sem ismerem azt a kis pici liliomot. Szerintem én még soha nem láttam
ilyen virágot. És még gyógynövény is! Még nem olvastam el, amit belinkeltél, de
este el fogom.
Én most a szilvafákon figyelem, hogy más-más fajta mennyire más időpontban
tud virágozni. A besztercei szilvafán még csak pár kinyílott virág van.
Így nézett ki ma az európai madárcseresznye virága (reggel összefutottam a
tulajdonosával, és nagyon örült, mikor elmondtam, hogy megvan a fa neve):
Paggy! Ez az, ezért írtam a Sugar! shopról, hogy nekem némelyik süti "túl sok", és
lehet, hogy meg sem kóstolnám, mégis kíváncsi vagyok, nektek mi lesz a véleményetek,
ha a lányokkal ezt választjátok.
Ma a napfelkelte nem volt káprázatos, de mire a sulihoz értem, az iskola mögötti
parkból nagyon szép fotót tudtam készíteni a felhők mögé bújt napról és az előtörő
sugarairól. Jobb oldalt fent a tulipánfa ágai láthatóak:

Nagyban még szebb:
Nagyon szeretem a klassz közeli fotóimat, de ha megnézed, szinte nem is csinálok mást,
mert engem a "közeli világ" izgat a legjobban, abban lelem örömömet, hogy amit
szabad szemmel nem látok, azt a gépen nagyban aprólékosan megfigyelhetem. Igaz,
ehhez a mániámhoz jó fényképezőgép kell, ezt tudták a gyermekeim, azért kaptam tőlük
ezt a drága masinát.
Te rácsodálkozol az én közelijeimre, de én éppúgy rácsodálkozom a piaci tudósításokra,
vagy arra, hogy Pesten milyen hamar virítottak a növények, vagy a lábak forgatagára,
vagy az ablakkertecskére, vagy a kísérletezéseidre a fényekkel, vagy a témaválasztásaidra.
Nem vagyunk egyformák, mindenki hozza a maga számára kedves témákat.
Nálunk például még nem nyílik a sárga színű sásliliom, nálad meg ott van a tulipán mellett.
Apropó! Miért volt az a nagy embertömeg az utcán? Milyen rendezvény volt. Bocs, nem
nézek tévét egyáltalán.
Kata! A felső sorban középen lévő sárga virágú növényt sem ismerem egyáltalán. Te tudod
mi a neve?
Reggel induláskor fotóztam ezeket a felhőket: