Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 8. 21:46

Gabi! Még most is vigyorgok magamban! Annyit fényképezünk, hogy mindenféle fotóból
van a tarsolyunkban. Nem gond előkapni egy "vaskos felhőt", ha arról van szó.
Te győztél, a tiéd igazán vaskos!

Ma este 21:15-kor fotóztam ezt a képet. nem voltam benne biztos, hogy sikerülni fog,
de megpróbáltam, és jól látszik is, hogy mit akartam megmutatni. Későn mentem ki,
lemaradtam a naplemente okozta szép narancssárga felhőkről, már csak halvány narancs
elmosódott pamacsok voltak az égen. Ha a hold nem világítaná meg, akkor nem lehetne
látni, hogy a lemenő nap utolsó sugarai még mindig éreztetik hatásukat. Még mindig
lehetett látni narancssárga felhőket az égen:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 21:47

Sziasztok!Mindjárt hozom a beigért képeimet.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:35

Cipőből sohasem elég.Általában ,ha megtaláltuk a nekünk leginkább tetsző,kényelmes vagy nem kényelmes ,de szép darabot,nehezem válunk meg tőle.DE milyen is az a nekünk tetsző cipő?Kényelmes?No,nem mindig az.Talán az időjárástól függetlenül,bármikor hordható?Az sem.Hát akkor milyen?Körülnéztem az üzletekben és web áruházakban,milyen a kínálat.Találok-e magamnak megfelelő ,most március végén és április elején viselhető cipőt.?Azután egy kedves barátom /Joli/ segítségével megkukkoltam,mit is viselnek az emberek mostanában?ÉS VÉGÜL ,megkértem a környezetemben néhány barátot /Márti,Réka,Bea,Klaudia,Joli ........./hogy mutassa be a kedvenc cipőjét.Ezt a válogatást küldöm el Nektek.

Kép

Kép

Kép[/url

[url=http://www.kephost.com/image/w4HE]Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:36

Most jöjjenek a kiválasztott cipők:
Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:37

Most pedig kukkoljunk egy kicsit,mit is hordanak ilyenkor ?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:38

Végül a kedvenc cipők következnek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:39

Legvégül,hogy ki ne maradjak,gyorsan lefotóztam a kedvenc sétáltató cipőm:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:50

A FRÉZIÁK:
Kép

[url=http://www.kephost.com/image/w4Iq]Kép[/url
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 22:51

=http://www.kephost.com/image/w4IO]Kép[/url]

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 8. 23:03

Ennyit mára.Illetve,ma vendégségben voltunk Dédinél és ezzel várt minket/rendelte/.NAGYON_NAGYON FINOM VOLT Jó éjt!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 9. 7:22

sziasztok4 szép reggelt! Vasárnap lévén nem mindig szoktam ilyen korán felkelni..na jó már majdnem 1 órája fenn vagyok és túl vagyok az első kávén, de még nem tudok hibátlanul írni.. (-| majdnem minden szót javítanom kell.xd. Nagy derültséget okozott a cipőbemutató, de tényleg milyen sok mindent lehet már ilyenkor hordani... Nekem is vannak cipők amiket csak szemmel tudok hordani és más lábán és a kirakatban tetszik, de még egy millióért sem venném fel...meg sem tudnék bennük állni. Ami két-3 ujjnyinál magasabb onnantól nekem olyan mintha az Everest kellene megmászni..szóval... :-q . ;)

Rita, az esti felhőképed igazán gyönyörű, kár hogy ezt most nem nagyítottad ki... :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Paggy....kicsikéink milyen sokat nőttek! látszik, hogy nagyon jól érzik magukat ott. Lassan már jönni fognak a virágkezdemények...hú de izgatott vagyok ..esetleg nem bújik már valamelyik suttyomban? :flower1: :littlehearth: ;) Dédit is szeretettel köszöntöm innen a messzi távolból :movingflower: @};- :flower1: :littlehearth:
Kellemes vasárnapot..végre tavaszi reggel van! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h \:D/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 9. 7:47

Paggy! Köszi a cipőkörképet! Örülök, hogy a "lábas" fotód kapcsán, én adtam a további
ihletet!
Nekem korszakaim voltak a cipőket tekintve. Fiatal városi lányként, fiatalasszonyként
imádtam a magassarkú cipőket, de ahogy sorban születtek a gyerekek, úgy laposodtak
a cipősarkak. Elég annyit mondanom, hogy lift nélküli emeletes ház harmadik emeletén
laktunk, ez mindent megmagyaráz.

Falura kiköltözve, főleg, ha dombon lakik az ember, legkényelmesebb a laposabb sarok.
Sokáig csináltam, hogy vittem magammal a "szép" cipőmet a suliba, és ott átvettem.
Hazafelé visszavettem a kényelmest, és irány a domb!
Most már csak maximum két-három ujjnyi magas lehet a sarok, az a legkényelmesebb.

Jót röhögtem az egyik modell szőrös lábán!

Köszönet a barátaidnak! Aranyosak, hogy belementek a játékba.

Nekem is volt a tiédhez hasonló "futkosós" cipőm. Szeretem a bokapántosakat, jól
tartják a lábat.

Szépen nőnek a csemeték, bár némelyik még mindig nagyon le van maradva. Kíváncsi
leszek rá, hogy a kis késeiek milyen színűek lesznek. Nem lehet, hogy ezzel is kapcsolatban
lehet a lassúságuk? Arra gondolok, hogy a citromsárga sásliliom is sokkal hamarabb
virít, mint a vöröses.

A dédinél szülinap volt? És kinek a dédije? Lillának?

Kata! A felhős kép alá betettem a nagy verziót is spoilerbe! Jobban van már az állkapcsod?

Mondtam, hogy a tegnapi napom "madaras" nap volt, de a reggel 6-7-ig terjedő leskelődéseimnek
hála, a maira is igaz ez az állítás. Először a tegnapiakat teszem ki. Szerencsére ezek már
nem "árnyképek":

Énekes rigó a diófán:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 9. 7:54

Szajkó (mátyás madár) a diófán. Itt még sajnálkoztam, hogy a szép színes
szárnytollait nem mutatta meg, de ma reggel az is sikerült:

Kép
Kép

Ugyanaz a széncinege a futórózsán, majd átrepült a besztercei szilvafámra.
A kedvencemet kinagyítottam:

Kép
Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 9. 10:53

Gabi! Nem fogod elhinni! Drón helyett, nekem is lett egy tetőről lenéző világos
vörös cicám! Reggel negyed hét felé fotóztam le. A szomszéd melléképületének
tetején bóbiskolt, aztán észrevett:

Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 9. 12:37

Rita! A bimbós fenyőid után én is lementem reggel szétnézni, olyat mint a tied nem találtam. Végül úgy jártam, mint amikor az első ibolyámat kerestem, bejártam a környéket, csak rossz irányba indultam, és végül a házunk mellett találtam meg, legalábbis hasonlót, már jobban ki van nyílva. A fenyővel ugyanígy jártam.

Fenyő körút

Kép Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 9. 13:08

Paggy! Jó, hogy itt vagy köztünk, új színt hoztál a fotó sarokba. Olyasmiket kapsz lencsevégre, amik nekünk eddig nem jutott eszünkbe. Csak tartsd meg jószokásodat, ötletelj! :)

Rita! Az a cica szürkének is elmenne, ha nem mondod, hogy vörös.

Bemutatom Tigrist, 13 éves kandurt, a fiam szomszédja.

Kép

Reggeli fények

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 9. 13:22

Mint mondtam, reggeli körutam során sikerült a szajkót a szép színes szárnytollával
együtt lefotózni. Mikor észrevett, egy ággal feljebb sietett, majd a nem messze lévő
hatalmas almafára repült, ahol a felkelő nap aranyló fénye őt is bearanyozta. Olyan
boldog vagyok, hogy ilyet is sikerült megörökítenem! (Ez az az almafa, aminek várom
már a virágzását. Tele van hatalmas bimbókkal)

Kép
Kép
Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 9. 13:29

Az almafa mögött van egy magas fenyő, amin nagyon szívesen énekelnek reggelente
a madarak. A keleti ágán hangoskodó énekes rigót szintén aranyra festette a nap, míg
a nyugati ágán ücsörgő cinege, aki folyamatosan azt fújta, hogy "kicsi-kicsi-kicsi",
arany nélkül maradt:

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 9. 14:23

Sziasztok!
Most volt egy jó kis kávészünetem és végignéztem az őszintén mondom CSODÁS KÉPEKET.Felirogattam :
Nagyon örülök mindig Kata fotóinak.alig várom,hogy rávegye magát /esetleg/az otthoni tárgyak fotózására.Amilyen érző lélek Vagy ,biztos jó kis csendéleteket fotóznál.Köszönöm az újabb képeidet.
Ági:bármit tennénk/bár nem is igaz,ha mondjuk sárkányrepülőznénk,tudnánk/nem tudnánk ilyen gyönyörű képet készíteni,mint a fiad drónja.Köszönöm szépen .A cukrászdaválasztásoddal egyetértenék.
Rita:A fiatal fenyőtobozkák málnára hasonlítanak.Még nem láttam színes tobozt.Szépek az esőcseppes képek.A fecskefű finomszálú levélszőreiről az idős nénik szakálkái jutnak az eszembe.Rovarijesztőül vagy csapdábaejtőül szolgálnak.Nagyon köszönöm a madaras képeket.Az óvodánál van egy sűrű bokor/már akartam is Tőled kérdezni,mert láttam egy képeden/aminek hegyes késszerű széle /szúrós/van a leveleinek/ahol ezernyi madár lakik.Olyan hangosan csivitewlnek,hogy nem tudnak a közelben lakók csak füldugóval aludni.-Lilla dédijénél voltunk.a másik dédunoka szülinapját tartottuk.MÁR 2 éves lett.40 db lufit fújtak fel és azokkal játszottunk.
Gabóci:Szépek a fotóid.Sok fenyő él a környékeden?Ugye Te fényképeztél kis harangvirágszerű virágokat?Ha közelről megnézzük ,szinte szabályos alakzatokat adnak ki.Kis csengettyűk.Mióta Rita lefotózta az árvacsalánt,tele van a füves területünk,nem merek lépni,nehogy agyontapossam a szépségeket.NAGYON BIZARR HASONLAT LESZ:Láttátok a Painter of the Wind sorozatot?Aki igen,az tudja,hogy abban a kieseng volt ilyen költői és finom ,mint az árvacsalán kép.
Mindjárt küldök egy linket.MÁR MEGCSINÁLTAM és most csinálom/majd lefényképezem/Esetleg a másik húsvéti sütim mellé befér gyors ,érdekes nyalánkságnak.Nehogy azt higgyétek,mindig sütit sütögetek.A párom 12 órákat dolgozik 3 nap egymás után.Nagyon édesszájú ilyenkor.Megkeresem a linket és majd a kész fotóját is később felrakom.Üdv Mindenkinek:Paggy
Próbálok nem ötletelgetni,de hát SAJNOS,ilyen vagyok.Főleg mióta nyom a változó kor.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 9. 14:28

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 9. 14:35

A süti videójához csavard lefelé a linket.nagyon finom.Nem kell mascarpóne hozzá ,én vaniliás túróval kenem be.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 9. 16:42

Paggy, nagyon szép az a süti és könnyen elkészíthető. Köszi a receptet és a videót!

Verebek lehetnek a bokorban, azok lármáznak állandóan. A régi lakásunknál az egyik
tuja közel volt az ablakhoz, és én is örökké hallottam a csiripelésüket. De ha a fagyalt
hagyjuk megnőni, és nem vágjuk le csinos sövénynek, azt is megtalálják, és oda is
befészkelik magukat. Itt, ahol most lakom, se tuja, se fagyal nincs. Én sem bírom az
állandó nyüzsgést. És tényleg nem fogják be!

Helyzetjelentés a Keleti Bazsarózsikáról. Szépen nő, és már látszik, milyen színű lesz
a virágja:

Kép
Kép

Gabi! Margitka szívvirága még mára sem bontakozott ki teljesen, de már nem sok kell:

Kép

Gyönyörű ibolya még mindig a szomszédból:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 9. 16:46

Paggy jót derületem az ötleteden, ha én csendéletet csinálnék itthon kifeküdnétek =)) .nálam most szükséghelyzet van! Mondhatni vészhelyzet... :)
A Fenyős és kismadaras képek nagyon tetszettek, apu is mindig rám telefonál és meséli hogy miket csinálnak a madárkák nála. Télen etette őket!
Sajnos nem tud képeket csinálni... :(
az állkapcsom meg hol fáj hol nem.. majd holnap eldől hogy húzás lesz e vagy sem...rendesen kétségbe vagyok esve...mert még mindig duzzadt, és ha kihúzza és a másik kettőt is akkor 500e lenne az ára nekem a kétszer 35 is sok nem annyi...és akkor még nem beszéltünk a felsőről! kész vagyok teljesen mert apu fogait örököltem... :(( . aish :(( :(( :(( x_x :-q :-ss :ympray:

Mire küldtem volna a feliratot, közben beérkezett Rita újabb képekkel! Nagyon szépek !
Igaz is...én még nem tudom mivel drukkolok elő húsvétra...addig még aludhatok rá párat.. #:-s i-) 8-| :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 9. 16:59

Kata! Az egyik legkellemetlenebb és fájdalmasabb dolog, ha valami a szájban fáj. Próbáltál már szegfűszeget rágni? Használni szokott. Vegyél a szádba egy-két szemet, óvatosan rágcsáld el, forgasd meg.

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 9. 17:15

Rita írta:
Gyönyörű ibolya még mindig a szomszédból:

Kép

Igen, ez az amerikai ibolya ilyen nagyban mutat igazán. Szépséges.

Vissza: “Társalgó”